- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
İstanbul öyleymiş duydum bende.Benim hiç ısınmaz ayaklarım.O yüzden de ne gazım biter ne karın ağrım.Zor durumum yani.Ayağımda sürekli sıcak su torbası olması lazım ısınması için.Yemek için kalktım 15 dk da buz oldu.Kansızlık da yok ama neden oluyor bilmiyorum.Hani belirtilere de takamıyorum kafayı bu halim yüzündenistanbulda hava yağmurlu soğukmu bilmiyorum ama ayak üşümeside bi başaka zor ya ayağım üşüyosa uyuyamam ben
bugün itibariyle klomene başladım..var mı başka klomen kullanan?
bugün itibariyle klomene başladım..var mı başka klomen kullanan?
mevanurr zaten ilacı kullanmıyormuydun? ben mi yanlış hatırlıyrorum
Ben eylül ayında kullandım. Ama bende bi işe yaramadı. Allah tan kist te yapmadı. Hemen kontrol oldum. Kist oluşabilirmuş. Eğer adet olursan hemen doktora gitmeni tavsiye ederim. Baktır kist oluşumu var mı diye Tedbiri elden bırakmamak lazım.
canım ekimde kullandım kasımda ara verdim aralıkta tekrar başladık..yani bu 2. kullanışım..ilk önce günde 1 defayla başladık şimdi 2 ye çıkardı dr um..bu ay da sonuç alamazsak rahim filmi isteyecek dr..
adetn kaçıncı günü başladın? ilaç bittikten sonra kontrole gidecekmsn
geçmiş olsun umarım geblikle sonuçlanır
bnmde yarın ilacın son günü
buarada yan etkileri oldumu sende?
Mrb cikolta, birak dollenmeyen yumurtalar kirmizi kirmizi kaybolsun gitsin, yerine yenileri gelsin :) BAT ocak olanlar icin bi baslik actim.. isteyenlerle ordan devam edebiliriz.2013 ocak' ta sinemalarda.. YUMos ile SPERMan' in buyuk bulusmasi :) basligin adi bu, bekleriz...
Nerelerde bu millet yahuuu?
adetin 5. günü başladım ptesi kontrol günüm..yan etkileri ne bilgim yok..ama sadece adet gecikmesi yaşadım..sen ne zaman gideceksin tekrar..
selam kızlar bat yarın dayanamadım eczaneye koştum bugün :) yapmıcam ama testleri .. Eczacı bana aldığımız ucuz gebelik testlerinin 28 günlük bi çocuğu gösterebileceğini söyledi .. Çok daha erken öğrenen var ama testlerden .. Sizce mantıklı mı bu ???
kızlar kan sonucumu aldım çok şükür değerim yükselmişş maaşallahhhh hamileyimmmmmmmm ..ALLAHIM sen bizi koru...isteyen herkese de nasip et...
tebrik ederim canım bizede dua edersen sevniiiirm
çok sağol canım benim Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah..her zaman dua ediyorum Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah..
kızlar kan sonucumu aldım çok şükür değerim yükselmişş maaşallahhhh hamileyimmmmmmmm ..ALLAHIM sen bizi koru...isteyen herkese de nasip et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?