çok sağol tubişimm ya senin adına da çok sevindim Allah kucağımıza da almayı nasip eder inşallah...Allahım hiçkimseyi bu yolda yarım bırakmasın inşallah...
Allah razı olsun canım benim.
inşallah kuzucuklarımızı sağ salim kucagımıza almamız nasip olur
hayırlı haberlerini bekliyorum canım
takvimim nasıl da güzel oldu
Offff, canım yaaa, korktuğum şey başa geldi, ama ne yalan söyleyeyim anlamıştım ya ben ta o zaman, ama üzerinde fazla durmayayım dedim seni daha fazla üzmemek adına. Çok üzüldüm canım inan ban. Ama unutma ki Allah bunu hayırlı görmüş hakkınızda. Çünkü bizlerin ŞER olarak gördüğünü Allah daha kötüsü olmasın diye HAYRA dönüştürüyor, buna inanın lütfen....
sanal alem ve gerçek alemde dahil olmak üzere duymayan kalmadı kocam herkese baba oluyorum diye ilan ettiii
biz şimdi gezmeye gidiyoruz hoşçakalın
tekrardan tebrik ederim canım darısı bebiş bekleyenlere..kızlar sonucumu aldım 40.83 çıktı çok taze hamişim ben
kızlar sonucumu aldım 40.83 çıktı çok taze hamişim ben
Canım benim.İnşallah hemen atlatırsın...kızlar ben çok fenayımm
çıkartmaktan boğazım komple tahriş oldu.artık yanıyor.
offff hiçbirşey yiyemiyorummmm
yarın serum isticem dr dan. oyhhh Rabbim sizlere kolay hamilelikler versin arkadaşlar inşallahhh
kızlar sonucumu aldım 40.83 çıktı çok taze hamişim ben
BOL BEBİŞ TOPİĞİ açtık arkadaşım.Aralık sonunda oraya geçeceğiz.Şimdi bölünmeyelim dedik...bu aydan da geçti diyenler içiin ocak we şubat ayının batlarıyla ilgilide bi topic açarsanız sewinirim :))
aysem uzulme gulum yaaa bizde bigum o guzel haberi vericez ins ocak ayinda verirsin sen azimlisin olacak ins
Canım benim.İnşallah hemen atlatırsın...
İşte buuuu.Prenses geliyooorrrr....
BOL BEBİŞ TOPİĞİ açtık arkadaşım.Aralık sonunda oraya geçeceğiz.Şimdi bölünmeyelim dedik...
Geçti geçti.Acımadı ki acımadı ki
Günaydınlaaaarrrrr kızlaaaarrr.....
Güzel ve umut dolu bir güne daha merhaba.Bu sabah kalabalıkçayız.Nasılsınız bakem?Keyifler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?