• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
çok sağol tubişimm ya senin adına da çok sevindim Allah kucağımıza da almayı nasip eder inşallah...Allahım hiçkimseyi bu yolda yarım bırakmasın inşallah...

Allah razı olsun canım benim.
inşallah kuzucuklarımızı sağ salim kucagımıza almamız nasip olur :16:
hayırlı haberlerini bekliyorum canım :29:

Tebrik ederim sunbal muradına ermişsin... Allah yavrunla tanışmayı da nasip etsin canım... Maşallah...

sanal alem ve gerçek alemde dahil olmak üzere duymayan kalmadı kocam herkese baba oluyorum diye ilan ettiii:9:

biz şimdi gezmeye gidiyoruz hoşçakalın:54:

kızlar göğüslerim özellikle koltuk altlarına doğru inanılmaz acıyo ve kasıklarımın üst kısmında değişik bi his var yani çok gülersinde dalaklanırsınya onun gibi .. Bazen sağ tarafta bazen sol tarafta oluyo .. Ümitlenmek istemiyorum ama bu kadar göğüs acısı psikolojik olamaz .. Sat 18 Kasım ama bat ne olur bilmiyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim .. Normalde 30 günde bir olurum.. Çalışmaları dün itibariyle sonlandırdım :17: Sizce napsam riske atmasam mı

Offff, canım yaaa, korktuğum şey başa geldi, ama ne yalan söyleyeyim anlamıştım ya ben ta o zaman, ama üzerinde fazla durmayayım dedim seni daha fazla üzmemek adına. Çok üzüldüm canım inan ban. Ama unutma ki Allah bunu hayırlı görmüş hakkınızda. Çünkü bizlerin ŞER olarak gördüğünü Allah daha kötüsü olmasın diye HAYRA dönüştürüyor, buna inanın lütfen....

tatlim benim cok saol rabbim bunu yasatti bana inanamiyorum hala ilk gebelik ilk bebek olcakti nasil cesaret edicem bidahaki ay bilmiyorum sen de kafana cok takma kusum yaa doktor kontrolundesin coksukur birgun mutkaka bize guzel haberini vereceksin inaniyorum buna

takvimim nasıl da güzel oldu

ayyyyy canım benim ya allah kucaganada almayı nasip etsin inş inan eve zor geldimdışarı çıktık hep aklım sende çok sevindim ben ikinci melegimi istiyorum ama rabbim önce hiç olmayanların yüzünü güldürsün inş sora benimkinide :) tekrar tebrikler canım:49::49::49:

kızlar ben çok fenayımm :25:
çıkartmaktan boğazım komple tahriş oldu.artık yanıyor.
offff hiçbirşey yiyemiyorummmm

yarın serum isticem dr dan. oyhhh Rabbim sizlere kolay hamilelikler versin arkadaşlar inşallahhh
Canım benim.İnşallah hemen atlatırsın...
kızlar sonucumu aldım 40.83 çıktı çok taze hamişim ben :49:
:46::46::46:İşte buuuu.Prenses geliyooorrrr....:8:
bu aydan da geçti diyenler içiin ocak we şubat ayının batlarıyla ilgilide bi topic açarsanız sewinirim :))
BOL BEBİŞ TOPİĞİ açtık arkadaşım.Aralık sonunda oraya geçeceğiz.Şimdi bölünmeyelim dedik...
aysem uzulme gulum yaaa bizde bigum o guzel haberi vericez ins ocak ayinda verirsin sen azimlisin olacak ins

Geçti geçti.Acımadı ki acımadı ki:21::21::21::21::21:
Günaydınlaaaarrrrr kızlaaaarrr.....
Güzel ve umut dolu bir güne daha merhaba.Bu sabah kalabalıkçayız.
:46:Nasılsınız bakem?Keyifler nasıl?

Canım benim.İnşallah hemen atlatırsın...

:46::46::46:İşte buuuu.Prenses geliyooorrrr....:8:

BOL BEBİŞ TOPİĞİ açtık arkadaşım.Aralık sonunda oraya geçeceğiz.Şimdi bölünmeyelim dedik...

Geçti geçti.Acımadı ki acımadı ki:21::21::21::21::21:
Günaydınlaaaarrrrr kızlaaaarrr.....
Güzel ve umut dolu bir güne daha merhaba.Bu sabah kalabalıkçayız.
:46:Nasılsınız bakem?Keyifler nasıl?

günaydın canım iyiyim ben sen nasıl oldun
buarada kızlar cumanız mübarek olsun
birbirimize dua edelim inşallah..

Back