• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
canım ben daha yumurtlamadım testim salı elime geçti o gün merakımdan bi yapayım(5. gün) bakim dedim belli bile olmayan ikinci çizgi çıktı:1: bugün 7. günüm ve ben yine yaptım bu kez hafif çizgi yine çıktı... ama daha bi belli gibi... bugün itibariyla çalışmalara başlıycam söylmesi ayıptır:52::52::52::17::17::17: canım benim 25 26 periyodum 11. yada 12. gün koyulaşması lazım ama bugünden başlayayım bakim dedim.. neyse sonuç alır mıyım almaz mıyım bu ayki testli denememden bilemiyorum ama ilk defa ovu ile olacak ya biraz heyecan yaptım:52::52::52: hayırlısı olsun:34:

5. gün yaptım demişsin ya şans bak bnm testimden 5. gün elime geçti o gün başladım merakımdan yapmaya testi hadi bnm uğurum sanada geçsin inş aynı zamanda gelmiş testlerimiz :) 13. gün koyulaşırsın mrk etme ümitsizde olma 12. gün bile silik çıkıo bi bakıon ertesi gün testinde kızarmış 2 çizgi ben umutsuzlanmışdım ama çıktı çizgilerim

cnm ailelerin bu tutumunu anlamıyorum ben ya tüp bebeği bebek sanmıolar snn kanından canından kocandan o da ya zihniyet işte bak yine sen onların bu hareketlerine karşı kendine iyi bakmışsın bebeğini korumuşsun 8 ay snrada gelirler sevmeye :20: bi yakınım tüp bebek yapmış saklıolardı çok sinir bozucu allahm vermeseydi şahsen hemen yapardım bnde iyi yaptın beklemedin kocanda sana gerekli ilgiyi göstermiş bu zorlu süreçte inş sonuçlarını burada paylaş bizle bizlerde doktorlarımıza sorman gereken şeyler olrsa sorarız hepimiz biriz dikkt et kendine senin kat kat dkktli olman gerek şuan yerleşio annesi :) eşinide senide tkrardan tbrk ederim tatlım allaha emanetsiniz :nazar::nazar::nazar:

cnm ılk ayınvalıdemlere acıkladık eşimde sorunun oldugunu kayınpederimin tepkisi aynen şu: ailenle konuş bu işlemlerde sen cok amelıyat olacaksan istiyorsanız yolunuza bakın ne demek oldugunu anladınız umarımm!! boyle bırsey ne olursa olsun denırmı allh askına ztn depresyondayız cahıllık hat safada anlıcanız ...bende dondum dedım baba aynı sey bende olsa eşime bnı bırkmaısnımı soyleyecektınız dedım sınırlerım cok gerılmıstıı ..bnm aılemdende daha kızı tup bebekle cocuk sahıbı olmuş dayım daha erken degılmı erken tedavıye baslıosunuz yasınız genc olurdu demesınmııı içeriği öğrenmek için sorunun eşim olduugunu dıdıklemek için ayak yapıyorlardı off cıldırtmıslardı benı... bn kararlıydım dırendım..annem uzakta oturuodu dıodu yanında olamam sonrakı aylar basla fln ama herkese dırendım kızlar aglattılardı benı cok cok sukru rabbımmee mılyonlarca kez şükürrrrrrrrlerolsunnnnn..........meleğim benımle ınsalalh kucagımada alırımmm sağlıkla yavrumu dedııgn gıbı gvn cım 8ay sonra sevmekıcın herkes üşüşürr..... cok haklısın bu arada sızlerden sormanızı ıstıyıcegım cok sey olck kızlarr drumla her an gorusemıyorum cok yogun bı bayan dırek gorusme yok o yuzdne yardımlarınızıa ıhtıyacım olck sımdıden tesekkur ederım cnlarmm...:16::16::16::16:

kızlar sonucumu aldım 40.83 çıktı çok taze hamişim ben :49:

sunbalımm cnmm cooookkk tebrık ederım tekrardan annesı ıkı gun sonra 80lerde olur degerınn ınsallah:nazar: tekrar yaptırırsın tahlılınıııı kuzumm maşşlhh sızeee ne guzl oldu bu haberr yaaaa..aylarca gunlerce umutlA BURADA bırseyler paylaşıp üüzntüsüyle heycanııle sonra bırbırımızın mutlulugu ıle mutlu olmakta ap ayrıııııııııı:16:
bebıslerını bekleyen annecıklerr hiçüzülmeyın kalpten ınanınnnnnnnnn gelıcek mınıklerrr bı ara bn hıkayemı paylasıcam su 2bucuk ayda neler yaaşadıgımı...:16::16:

sağolun canlarım ee bundan sonra nolucak akıl verin bana napıcam ben ne yapmam lazım

ahhh ahhh biz sölemesekte yaşasan :D ki inş yaşamazsın şmdi senin 7. hafta bulantılar başlar zaten bişi yiyemessin iştahın kapanır ama korkma bebek senin kanından beslenicek yediklerini alamaz daha 3. ayında başlar senin yediklerini çekmeye şu sıralar bol yoğurt ye süt iç protein ağırlıklı beslen kilo al hatta ben 4 kilo verdim 3. ayıma kdr şuan yeni toparlanıorum kilo almaktan korkma bol bol ye çatlayana kdr en azından kusucağın zaman senden gtmez kilolar aldıklarını verirsin

5. gün yaptım demişsin ya şans bak bnm testimden 5. gün elime geçti o gün başladım merakımdan yapmaya testi hadi bnm uğurum sanada geçsin inş aynı zamanda gelmiş testlerimiz :) 13. gün koyulaşırsın mrk etme ümitsizde olma 12. gün bile silik çıkıo bi bakıon ertesi gün testinde kızarmış 2 çizgi ben umutsuzlanmışdım ama çıktı çizgilerim

ayy inş.cnm:46: sen yum günü geldiğinde de günde 1 mi yapmıştın testi... acaba diyorum10. günden sonra sabah akşam mı yapsam acemiyim bu konuda:44:

cnm ılk ayınvalıdemlere acıkladık eşimde sorunun oldugunu kayınpederimin tepkisi aynen şu: ailenle konuş bu işlemlerde sen cok amelıyat olacaksan istiyorsanız yolunuza bakın ne demek oldugunu anladınız umarımm!! boyle bırsey ne olursa olsun denırmı allh askına ztn depresyondayız cahıllık hat safada anlıcanız ...bende dondum dedım baba aynı sey bende olsa eşime bnı bırkmaısnımı soyleyecektınız dedım sınırlerım cok gerılmıstıı ..bnm aılemdende daha kızı tup bebekle cocuk sahıbı olmuş dayım daha erken degılmı erken tedavıye baslıosunuz yasınız genc olurdu demesınmııı içeriği öğrenmek için sorunun eşim olduugunu dıdıklemek için ayak yapıyorlardı off cıldırtmıslardı benı... bn kararlıydım dırendım..annem uzakta oturuodu dıodu yanında olamam sonrakı aylar basla fln ama herkese dırendım kızlar aglattılardı benı cok cok sukru rabbımmee mılyonlarca kez şükürrrrrrrrlerolsunnnnn..........meleğim benımle ınsalalh kucagımada alırımmm sağlıkla yavrumu dedııgn gıbı gvn cım 8ay sonra sevmekıcın herkes üşüşürr..... cok haklısın bu arada sızlerden sormanızı ıstıyıcegım cok sey olck kızlarr drumla her an gorusemıyorum cok yogun bı bayan dırek gorusme yok o yuzdne yardımlarınızıa ıhtıyacım olck sımdıden tesekkur ederım cnlarmm...:16::16::16::16:

:
aileler erkek evlatlarını evlenmeden para bankası olarak görüolar kullanıolar bol bol evlenincede musluk kapanıo ya g.tlerini dönüolar snrleriniorum böle insanlara ya anlayamıorum aman boşvr cnm bu saatten snra mutluluğunuza bakın yavrunu 8 ay snra kucağına alıcan göz açıp kapayncaya kdr geçicek mutluluklarımızı paylaşıcaz hep brlkte burada oçocuk doğunca gör bak nasıl değişecekler gerçi değişseler ne yazar ki köprüyü yıktıktan snra sen sorman gereken bişi olunca msj at ben gttiğim zamanlarda doktoruma sorarım cnm

geçen sene arlık ayında adetim gecikmişti ama ozaman bebek düşünmüyordum testler yapıldı kaç kez negatif geldi bebk düşünmeyen ben okadar üzüldümkü o zaman dedim bebek istiyorum ben eşim zaten ilk günden beri istiyordu ocakta hastalandım ve çok fazla ilaç kullandım şubattan bu yana bekliyorum her ay yeni umutkarı ektim ve sonunda hep boynum büküldü okadar çok alışmıştımki negatiflere son aylarda hiç umursamz oldum ama içim yanıyordu her kırmızıda beni sıkan soran geren kimse olmadı ama ben çok korkuyordum olmucakmı acaba diye sanmıştım hemen gebe kalabilirim ama olmadığını rabbim nasip ederse olucanı anladım ve şimdi yine aralık ayı ve ben bu kez hamileyim ağlaya ğalaya geldim yollarda halada ağlıyorum rabbim meleğimi bana bağışla o sana emanet onu sen koru amin:nazar:

bu aydan da geçti diyenler içiin ocak we şubat ayının batlarıyla ilgilide bi topic açarsanız sewinirim :))

ayy inş.cnm:46: sen yum günü geldiğinde de günde 1 mi yapmıştın testi... acaba diyorum10. günden sonra sabah akşam mı yapsam acemiyim bu konuda:44:

bak ben 5. günü başlamıştım 9. gne kdr 1 kere yaptım günde aynı saatler içinde yapılıo test hep 2 de yapıodum öğlen 9. günde öğlen 2 akşam 8de yapıodum 2 saat sıvı almıodum wc ye çıkmıodum sor gerekli konularda burda çok kişi kullanıo testi beni bulamasan ovü testi topiğindede yardımcı oluolar cnm

sağolun canlarım ee bundan sonra nolucak akıl verin bana napıcam ben ne yapmam lazım

canım illkkk önce 1 gün ara verip tahlili tekrarlaman lazım
ikiye katlamayı görmen açısından,

sağlıklı bir gebelik oldugunu öğrendiğinde hemen bir kadın doğumcudan randevu al ve gebelik takibine başla
bol bol süt,yoğurt tüket.kalsiyum açısından zengin besinler ye.

benim gibi bulantıların başladıgında hiçbirşey yiyemiyorsun :5:
ama bulantıların güzelliği de yok değil :16:
bebişinin varlıgını hissettiriyor sana.

ayrıca hemen bir hamilelik takvimi ekle bakalım en afillisinden :29:

tekrar hayırlı olsun kuzuuuuuuuu :16:

geçen sene arlık ayında adetim gecikmişti ama ozaman bebek düşünmüyordum testler yapıldı kaç kez negatif geldi bebk düşünmeyen ben okadar üzüldümkü o zaman dedim bebek istiyorum ben eşim zaten ilk günden beri istiyordu ocakta hastalandım ve çok fazla ilaç kullandım şubattan bu yana bekliyorum her ay yeni umutkarı ektim ve sonunda hep boynum büküldü okadar çok alışmıştımki negatiflere son aylarda hiç umursamz oldum ama içim yanıyordu her kırmızıda beni sıkan soran geren kimse olmadı ama ben çok korkuyordum olmucakmı acaba diye sanmıştım hemen gebe kalabilirim ama olmadığını rabbim nasip ederse olucanı anladım ve şimdi yine aralık ayı ve ben bu kez hamileyim ağlaya ğalaya geldim yollarda halada ağlıyorum rabbim meleğimi bana bağışla o sana emanet onu sen koru amin:nazar:

hissettiklerime tercüman oldun cnm ben yeni üyeyim burdakileri okuyunca içim rahatlıyo allah inş allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder...darısı başımızaa :))

nabersiniz kızlarrr..hepimize inşallah yeni sene umut,sağlık ve bebiş getirir..eski topicteki arkadaşlarım bilir benim düşükten sonra 3 ay olmayınca siteye girmemeye başlamıştım ama hepinizi arada da bakıp uzaktan takip ediyordum..geçen ay 15 kasımda adet gördüm ve dün yaptığım testte silik bir pozitif çizgi gördüm ve bugün kan verdim tel sonucumu öğrendim dr değerimin 29 olduğunu söyledi ve gebeliğin daha çok yeni dedi ve pzt kan tahlilini tekrarlayacağız..inşallah bu sfer bebişimi sağlıklısıyla kucağıma almak nasip olur..hamile olan arkadaşlara kucağına almayı, diğer arkadaşlarıma ise yeni yılla beraber bebiş haberlerini almayı nasip eder inşallah..bana bol bol dua edin değerim yükselir ve sağlıklısıyla kucağıma almak nasip olur inşallah...sizi çok öpüyorumm...

nabersiniz kızlarrr..hepimize inşallah yeni sene umut,sağlık ve bebiş getirir..eski topicteki arkadaşlarım bilir benim düşükten sonra 3 ay olmayınca siteye girmemeye başlamıştım ama hepinizi arada da bakıp uzaktan takip ediyordum..geçen ay 15 kasımda adet gördüm ve dün yaptığım testte silik bir pozitif çizgi gördüm ve bugün kan verdim tel sonucumu öğrendim dr değerimin 29 olduğunu söyledi ve gebeliğin daha çok yeni dedi ve pzt kan tahlilini tekrarlayacağız..inşallah bu sfer bebişimi sağlıklısıyla kucağıma almak nasip olur..hamile olan arkadaşlara kucağına almayı, diğer arkadaşlarıma ise yeni yılla beraber bebiş haberlerini almayı nasip eder inşallah..bana bol bol dua edin değerim yükselir ve sağlıklısıyla kucağıma almak nasip olur inşallah...sizi çok öpüyorumm...

seni hatırladım cnm bak güzel haberle geldin buraya :) tbrk ederim katlanır değerin mrk etme topik hamiş doldu maşallah maşallahhh ayağımı sürttümde geldim bgn çok hamiş gördüm :nazar::nazar:

herkese iyi akşamlar canlarım karnımız acıktı bizim öpüorum hepinizi hamişlerimizi tkrardan tbrk ediorum kalanlara en acilinden bebiş diliorum kendnze iyi bakın no stress unutmayın :34:

kızlar sonucumu aldım 40.83 çıktı çok taze hamişim ben :49:

oy oy oyyyhh...aman da taze hamişimizzz..:nazar::nazar::nazar::nazar:
hayırlı uğurlu olsun sunbalım tekrar ya
çok sevindim inan ki, Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:49:
Rabbim seni fazla bekletmedi verdi evin neşesini, bize de nasip olur inşallah
dualarında unutma güzelimm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sevooooooooooommmmmmmm
kuzum hayırlı olsunn :46::46::46:
kan tahlilini tekrarladıgında kat kat artmış olucak Rabbimin izniylee...

sağ salim kucagına alırsın inşallahhh :16::16::16::16:

hayırlı olsun gözün aydın sevoo..Allah tamamına erdirsin
bugün ne güzel haberler aldık maşallah
bütün hamileler hayırlısıyla meleklerini kucaklarına alırlar inşallah
darısı başımıza

seni hatırladım cnm bak güzel haberle geldin buraya :) tbrk ederim katlanır değerin mrk etme topik hamiş doldu maşallah maşallahhh ayağımı sürttümde geldim bgn çok hamiş gördüm :nazar::nazar:

çok sağol canım inşallah valla korkumdan sevincimi yaşayamıyorum bile..doktorum hamilelik var dedi ben eminmisiniz diyorum o kdar yani...maaşallah sizde büyüdünüz tabi Allah sağ sağlim kurtarsın hayırlısıyla..Allah olmayan herkese de sağlıklısıyla nasip eder inşallah...

hayırlı olsun gözün aydın sevoo..Allah tamamına erdirsin
bugün ne güzel haberler aldık maşallah
bütün hamileler hayırlısıyla meleklerini kucaklarına alırlar inşallah
darısı başımıza

sağol canım..Allah hepinize annelik duygusunu tatmayı nasip etsin inşallah...

sevooooooooooommmmmmmm
kuzum hayırlı olsunn :46::46::46:
kan tahlilini tekrarladıgında kat kat artmış olucak Rabbimin izniylee...

sağ salim kucagına alırsın inşallahhh :16::16::16::16:

çok sağol tubişimm ya senin adına da çok sevindim Allah kucağımıza da almayı nasip eder inşallah...Allahım hiçkimseyi bu yolda yarım bırakmasın inşallah...

oy oy oyyyhh...aman da taze hamişimizzz..:nazar::nazar::nazar::nazar:
hayırlı uğurlu olsun sunbalım tekrar ya
çok sevindim inan ki, Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:49:
Rabbim seni fazla bekletmedi verdi evin neşesini, bize de nasip olur inşallah
dualarında unutma güzelimm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

saol canım etmmemmi rabbime çok şükür bana sunn için konuşuyorum buanı bile nasip etti hamd olsun vatlığına darısı hepinize inş

benimde 16 kasım son adet tarihim sonucum bugün 40.83 hadi hayırlııs tebrik ediyorum canım

hissettiklerime tercüman oldun cnm ben yeni üyeyim burdakileri okuyunca içim rahatlıyo allah inş allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder...darısı başımızaa :))

canım illkkk önce 1 gün ara verip tahlili tekrarlaman lazım
ikiye katlamayı görmen açısından,

sağlıklı bir gebelik oldugunu öğrendiğinde hemen bir kadın doğumcudan randevu al ve gebelik takibine başla
bol bol süt,yoğurt tüket.kalsiyum açısından zengin besinler ye.

benim gibi bulantıların başladıgında hiçbirşey yiyemiyorsun :5:
ama bulantıların güzelliği de yok değil :16:
bebişinin varlıgını hissettiriyor sana.

ayrıca hemen bir hamilelik takvimi ekle bakalım en afillisinden :29:

tekrar hayırlı olsun kuzuuuuuuuu :16:

saol canım süte yoğurda bayılırımmmm

Back