• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
günaydın canım iyiyim ben sen nasıl oldun
buarada kızlar cumanız mübarek olsun
birbirimize dua edelim inşallah..

Çok şükür.Ağrı kesiciler işe yarıyor da kramplara çare yok.İşyerime sıcak su torbası getirdim.Mini olanlardan.Evde pantolon bulamadım şiş karnıma baskı yapmadan olacak.Zor bi durumdayım.Atlatacağım inşallah.:21:

Çok şükür.Ağrı kesiciler işe yarıyor da kramplara çare yok.İşyerime sıcak su torbası getirdim.Mini olanlardan.Evde pantolon bulamadım şiş karnıma baskı yapmadan olacak.Zor bi durumdayım.Atlatacağım inşallah.:21:

canım geçmiş olsun Allah şifa göndersin kendine dikkat et
havalarda soğuk çok üşütme atlatırsın inşallah
buarada ne yaptın doktora gidecekmisin

canım geçmiş olsun Allah şifa göndersin kendine dikkat et
havalarda soğuk çok üşütme atlatırsın inşallah
buarada ne yaptın doktora gidecekmisin

Sağol canımm.Doktorum gel tekrar bakalım olmazsa demişti geçen ay ama gitmeyeceğim ben.Bir sorunum olmadığını defalarca duydum.Benimki tamamen stresten biliyorum sorunumu ben.O yüzden 1 ay daha sabredeceğim.Kimyasallardan daha iyi ot çöp.Şifa bulan da çok.BTÇ kürüme başladım bugün.Eşim de çakşır otlu balını yiyor düzenli olarak.Rabbim izin verirse olacak bu ay.Ovulasyon testi ile de yumurtlama takibi yapacağım.Stresten de mümkün olduğunca uzak durmaya çalışacağım.Özellikle Kur'an'a sarılarak yapmak istiyorum bunu.Sakinleştiricilerle falan olacak iş değil bu.Ben kendimi toplamazsam kimse bana yardım etmez.Eşim de bana hak verdi.2013'e hamile gireceğim inşallah.Doktoruma da kesemi görmek için gideceğim Rabbim izin verirse..İşte böyle bende durumlar.Sende ne var ne yok?

Sağol canımm.Doktorum gel tekrar bakalım olmazsa demişti geçen ay ama gitmeyeceğim ben.Bir sorunum olmadığını defalarca duydum.Benimki tamamen stresten biliyorum sorunumu ben.O yüzden 1 ay daha sabredeceğim.Kimyasallardan daha iyi ot çöp.Şifa bulan da çok.BTÇ kürüme başladım bugün.Eşim de çakşır otlu balını yiyor düzenli olarak.Rabbim izin verirse olacak bu ay.Ovulasyon testi ile de yumurtlama takibi yapacağım.Stresten de mümkün olduğunca uzak durmaya çalışacağım.Özellikle Kur'an'a sarılarak yapmak istiyorum bunu.Sakinleştiricilerle falan olacak iş değil bu.Ben kendimi toplamazsam kimse bana yardım etmez.Eşim de bana hak verdi.2013'e hamile gireceğim inşallah.Doktoruma da kesemi görmek için gideceğim Rabbim izin verirse..İşte böyle bende durumlar.Sende ne var ne yok?

canım valla bu güzel günde inşallah Rabbim duanı kabul eder
en önemlisi tabiki moral ama biz bayanlar malesef çok duygusal olduğumuz için herşeyi kafamıza takıyrz
Mevla şifa göndersin bu ay stresten uzak dur sürekli gez dolaş güzel mekanlara gidip dolaş
inşallah önümüzdeki ay senin güzel haberlerini duyarız
bende bugun ilacıma başladım inşallah mevla şifasını gönderir
dua edin kızlar inşallah faydası olur bu arada prospektüsünü okudum
%10 ikiz gebeliğe neden oluyrmuş acaba olan varmıdır

günaydın canım nasılsın

süperimmm akşam kocişim çokkk moral verdi saolsun ne verirsen yerim gık demem dedi yeterki üzülme sende başla inş olur dedi o öle deyince farkettim onuda üzüyorum istemeden allah kocamı başımdan eksik etmesinde elbet birgün olur şimdi hasretle kırmızıları bekliyorum kürlerime başlim diye inş:6:

süperimmm akşam kocişim çokkk moral verdi saolsun ne verirsen yerim gık demem dedi yeterki üzülme sende başla inş olur dedi o öle deyince farkettim onuda üzüyorum istemeden allah kocamı başımdan eksik etmesinde elbet birgün olur şimdi hasretle kırmızıları bekliyorum kürlerime başlim diye inş:6:

amin canım başımdan eksik etmesin mevlam..
allah şifa göndersin kaç gün kaldı

günaydınnnnn bekleyin beni kırmızıların yavaşşşş yavaşşş gelio hissediorum bende başlicam kürlere ayşeeee sen benden önce başladın bakk önce sen vericeksin müjdeli haberi allah izin verirse:46:
İnşallah canım benim.Geç döllenmeyi göz ardı etme.Belki bende geç döllenme olur sen benden önce verirsin müjdeyi.:16:

canım valla bu güzel günde inşallah Rabbim duanı kabul eder
en önemlisi tabiki moral ama biz bayanlar malesef çok duygusal olduğumuz için herşeyi kafamıza takıyrz
Mevla şifa göndersin bu ay stresten uzak dur sürekli gez dolaş güzel mekanlara gidip dolaş
inşallah önümüzdeki ay senin güzel haberlerini duyarız
bende bugun ilacıma başladım inşallah mevla şifasını gönderir
dua edin kızlar inşallah faydası olur bu arada prospektüsünü okudum
%10 ikiz gebeliğe neden oluyrmuş acaba olan varmıdır
Benim bi bilgim yok ama ikiz diyince acaba bende kullansammı diye düşünmedim değil?:1:

günaydın kızlar nasılsınız??

Günaydın tatlımmm.Kramplı az ağrılı bir güne başladım ben?Sen?

Feyzaaa...Ömer daha iyi değil mi? Ne zaman yazacaksın bize? Bugün normale dönecek Ömer Faruk.Hz.Ömer (ra) adıyla dua ediyorum ben ona.Dün hac ziyaretine gittim.Oraya da söyledim dua ettiler.Herkeze söylüyorum merak etme.Toparlanacak Ömercik..

Back