• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
canım benim bu mübaret günde bak öle içiten söledimki inan benim bi canavarım var allah kokusuna hasret bırakmasın inş önce sennn :49:
Bende hep yıllardır bekleyenlere dilerim öncelikli olarak.Çok zor beklemek.Canavarını sana bağışlasın Rabbimm.Bana da versin 2 tane canavar:55::55:

Son düzenleme:
QUOTE=aysedurmaz;27771284]Günaydın tatlımmm.Kramplı az ağrılı bir güne başladım ben?Sen?

bilmiyorum sabah neşeli uyandım ama içim buruk

bu bikaç günde içinde yumurtlicamı düşünüyorum sabah sıcaklığım hala 36,5

öle mutsuz gibiyim :(

40ec93 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/QUOTE]

Yediklerin,içtiklerin,giydiklerin,stresin bile etkiliyormuş ateşi sen üzme tatlı canını.Günaşırı devamm...:9:

Yediklerin,içtiklerin,giydiklerin,stresin bile etkiliyormuş ateşi sen üzme tatlı canını.Günaşırı devamm...:9:

yarın yada pazar sabahki ateşime göre gün aşırı yerine 3 gün hergün mü denesem mesela bu akşam ödevim var, yarın öğleden sonra işten gelince,bide pazar sabahtan :))

yarın yada pazar sabahki ateşime göre gün aşırı yerine 3 gün hergün mü denesem mesela bu akşam ödevim var, yarın öğleden sonra işten gelince,bide pazar sabahtan :))

Düşüş olursa yap o dediğini.Düşüş yumurtladığını gösterir.Çatlayınca ateş fırlıyor.

Düşüş olursa yap o dediğini.Düşüş yumurtladığını gösterir.Çatlayınca ateş fırlıyor.

bende öyle düşünüyorum ama soriim dedim yinede

böylece hem aradaki zamanda spoşların beklemesine destek verilmiş olunur hem boş gün olmamış hemde sabahki avatajıda kullanmış oluruz

diye düşündüm kendi kendime :D

erken olmasına rağmen tabloda görüldüğü üzere 12. günü bir düşüş yaşadımve o sabahı değerlendirdim

Son düzenleme:
günaydınlar hayırlı cumalar kızlar ebsondan haberiniz varmı nerde bu kız

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

KİM BİR ANNEDEN DAHA ŞEREFLİ DAHA ŞANSLI OLABİLİR Kİ ?

'' kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibi
dir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

KİM BİR ANNEDEN DAHA ŞEREFLİ DAHA ŞANSLI OLABİLİR Kİ ?

'' kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibi
dir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..
Tüylerim diken diken oldu sunballl.....:53:

Feyzaaa...Ömer daha iyi değil mi? Ne zaman yazacaksın bize? Bugün normale dönecek Ömer Faruk.Hz.Ömer (ra) adıyla dua ediyorum ben ona.Dün hac ziyaretine gittim.Oraya da söyledim dua ettiler.Herkeze söylüyorum merak etme.Toparlanacak Ömercik..

Bekliyoruz Aysecigim uyansin diye dun gece dr kolunu sikmis o da kolunu oynatmis sabah beri gozlerini kirpistiriyormus bekliyoruz canim bir uyansa cuma gunu hurmetine...bir sarilsam,opup koklasam doya doya,ANNEM dese ......sela vakti dua edin nolurrr.

yawrumm hayırlı olsunnn
şimdi tablolara bakıyodumm senin kan testini pozitif görünce ağzım kulaklarıma vardıı
cok gusel Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin arkadaşım
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yawrumm hayırlı olsunnn
şimdi tablolara bakıyodumm senin kan testini pozitif görünce ağzım kulaklarıma vardıı
cok gusel Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin arkadaşım
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sağol canım nasıl heycanlıyım anlatamam hem sevinçliyim hem korkulu ve ağlamaklı rabbim bu ay rahim filminden so nra nasip etti çok karmaşığım rabbim sizede göstersin ama ben sizsiz naparım ağustos topiğinde
:18:
:18::18::18::18:biliosun 11 inde test yapmıştım çok silik çıkmıştı 12 sinde yaptım fortel % 100 e yakın doğru sonuçmuş hiç bişi çıkmadı moralim çok bozuldu dün kuzenim aradı hamilemsin dedi rüyamda gördüm olabilir dedim önce idrarda sonrada kanda teyzesi mercimeğim daha çok yeni duanı eksik etme:5::5::5::5::5::5:

Bekliyoruz Aysecigim uyansin diye dun gece dr kolunu sikmis o da kolunu oynatmis sabah beri gozlerini kirpistiriyormus bekliyoruz canim bir uyansa cuma gunu hurmetine...bir sarilsam,opup koklasam doya doya,ANNEM dese ......sela vakti dua edin nolurrr.

masllah bunlar ne güzel haberler dualarımız kabul olucak inş canım :16::16::16::16::16::16:

kızlar bu yumurtlama günü beni mahvetti ,2 gündür hiç bişey midemde durmuyor, okuldan eve zor yetiştim az önce...2 gün önce ovulasyon testimi paylaşmıştım pozitifti ama dün yaptığım test daha da bi pozitif çıktı ve dün ateşim 5 derece yükseldi bugünde 5 derece düştü.sanırım yumurtam çatladı ama biz 2 gün önce çalışma yapabildik ve eşiminde benimde son tıkları oynadık resmen.çok verimli değildki aslında..artık hayırlısı olsun diyorum,2 gündür bu halimi görünce hamişlikte mide bulantısı çekenleri çok iyi anladım:)) resmen yaşamıyorum ayakta uyuyorum...

canım benim hergün durumu daha iyiye gidiyor bak,her geçen gün eskileri unutturacak güzellikte olsun canım benim,şimdi artık sen toparlan ve oğluşun ayağa kalktığında bi anda kendini bırakma olur mu,daha güçlü ve kuvvetli olman lazım bak hepsinin sana ihtiyacı var...

rabbim sanada nasip etsin canım sende bu kervanda ol günahsız ol inş
Amiiinnnn canım benim...
Diyecek bugün merak etme.Ben bütün kalbimle inanıyorum bugün uyanacak Ömer Faruk.Korktuklarımız olmayacak.Hiç unuturmuyum hep ediyorum.Sen kendine dikkat et nolur.

Back