- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
kuzum henuz bısey anlamıyorum jel fln kullanıyorum ılaçlar devam 29unda allah ızınverırse ılk dr muaynem var inş hersy yolundaysa gerck anlamda ınanıcam hamiş olduguma allahın ıznıyle sımdılık bı belırtım yok kasılma dısında .cok hareket iş fln yapmıyorum yasak devamlı dınlenıyorum .. sen nasılsın cnm?
evet gvn' cim tüp bebekle hamile kaldım allaha bın sukur fazla bekletmedı rabbım, çok zorlu bır sureçmış amaa değdi melekler için herşey değer çok savaş verdım herkesletüpe erken dendi neler neler cok aglatılar benı bu sureçte ailem ... ama allahım yuzume baktııı...şimdi meleğime hamileyim inşallah hersy yolunda gıderde bu cektıklerıme deger kuzum tek dılegım hepımız sağ sağlım evlatlaırmızı kucagıma alalaım bekleyenlerıde rabbım cok bekletmeden versınnnnnn inşallahhhhhhh
cnm ailelerin bu tutumunu anlamıyorum ben ya tüp bebeği bebek sanmıolar snn kanından canından kocandan o da ya zihniyet işte bak yine sen onların bu hareketlerine karşı kendine iyi bakmışsın bebeğini korumuşsun 8 ay snrada gelirler sevmeye bi yakınım tüp bebek yapmış saklıolardı çok sinir bozucu allahm vermeseydi şahsen hemen yapardım bnde iyi yaptın beklemedin kocanda sana gerekli ilgiyi göstermiş bu zorlu süreçte inş sonuçlarını burada paylaş bizle bizlerde doktorlarımıza sorman gereken şeyler olrsa sorarız hepimiz biriz dikkt et kendine senin kat kat dkktli olman gerek şuan yerleşio annesi :) eşinide senide tkrardan tbrk ederim tatlım allaha emanetsiniz