• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kuzum henuz bısey anlamıyorum:1: jel fln kullanıyorum :53:ılaçlar devam 29unda allah ızınverırse ılk dr muaynem var inş hersy yolundaysa gerck anlamda ınanıcam hamiş olduguma allahın ıznıyle sımdılık bı belırtım yok kasılma dısında .cok hareket iş fln yapmıyorum yasak devamlı dınlenıyorum .. sen nasılsın cnm?

evet gvn' cim tüp bebekle hamile kaldım allaha bın sukur fazla bekletmedı rabbım, çok zorlu bır sureçmış amaa değdi melekler için herşey değer çok savaş verdım herkesletüpe erken dendi neler neler cok aglatılar benı bu sureçte ailem ... ama allahım yuzume baktııı...şimdi meleğime hamileyim:nazar::nazar: inşallah hersy yolunda gıderde bu cektıklerıme deger kuzum tek dılegım hepımız sağ sağlım evlatlaırmızı kucagıma alalaım bekleyenlerıde rabbım cok bekletmeden versınnnnnn inşallahhhhhhh:nazar:

cnm ailelerin bu tutumunu anlamıyorum ben ya tüp bebeği bebek sanmıolar snn kanından canından kocandan o da ya zihniyet işte bak yine sen onların bu hareketlerine karşı kendine iyi bakmışsın bebeğini korumuşsun 8 ay snrada gelirler sevmeye :20: bi yakınım tüp bebek yapmış saklıolardı çok sinir bozucu allahm vermeseydi şahsen hemen yapardım bnde iyi yaptın beklemedin kocanda sana gerekli ilgiyi göstermiş bu zorlu süreçte inş sonuçlarını burada paylaş bizle bizlerde doktorlarımıza sorman gereken şeyler olrsa sorarız hepimiz biriz dikkt et kendine senin kat kat dkktli olman gerek şuan yerleşio annesi :) eşinide senide tkrardan tbrk ederim tatlım allaha emanetsiniz :nazar::nazar::nazar:

gvn nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik:49:sen al diyordun ovu testimi aldım bakalım bu ay günleri tutturmayı becerebilecek miyim:52::52::52:

mrb tatlım epeydir fazla girmiodum sizlerede yazamadım iyiyz allaha şükrler olsun işte 3 aylık olduk sağlığımız iyi.Haziran anneleri topiğine grmiorum artık zaten buradaki dostluk orda yok gruplaşma içinde bir kısım biz burda öyle değildik tanımadığımıza bile yardımcı oluoduk bnde çıktım ordan arada bi giriorum işte.Evet cnm al diodum şiddetle hala herkese tavsiye ediorum tüm yakınlarımada aldırdım 2. 3. ay daha iyi vücudu tanıyıp kolay hamile kalıosun ilk ay ovü testinde bnm hamile kalmam şans idi.Ama aylar uzayınca kendi kendine günlerini anlıosun testi kaidesine göre yap günü yakalarsın tatlım kaç günün kaldı bakalım kaçıncı günün bugün

oyhh çiçeği burnunda annecik nasılsın bulantıların olduğunu okudum burda ah ben ne çektim şmdi şükür btti gibi :) 13. hafta bitio takma kafana testlerini yaptır mtlaka troide baktır hamilelğin düşmanı resmen

kızlar ben çok fenayımm :25:
çıkartmaktan boğazım komple tahriş oldu.artık yanıyor.
offff hiçbirşey yiyemiyorummmm

yarın serum isticem dr dan. oyhhh Rabbim sizlere kolay hamilelikler versin arkadaşlar inşallahhh

oyhh çiçeği burnunda annecik nasılsın bulantıların olduğunu okudum burda ah ben ne çektim şmdi şükür btti gibi :) 13. hafta bitio takma kafana testlerini yaptır mtlaka troide baktır hamilelğin düşmanı resmen

canım yarın randevum var.bakalım dr ne dicek.daha test felan istemedi benden.herallde bu defa ister.
bende dicem serum versin bana.serum olmadan kendime gelemem :(
kötüyüm yaa.ama buna da hamd olsun...

9. haftadayım daha 13 e var yaa :5: en kesin çözüm serum gibi duruyor

sen nasılsın canımm?

kızlar ben çok fenayımm :25:
çıkartmaktan boğazım komple tahriş oldu.artık yanıyor.
offff hiçbirşey yiyemiyorummmm

yarın serum isticem dr dan. oyhhh Rabbim sizlere kolay hamilelikler versin arkadaşlar inşallahhh

bnm ağzımdan burnumdan kan geliodu artık apartman kapıya geliodu kız gtti die hele rengini de bana ne renk kusuon :) cnsiyet tahmini oluo renkten :)

bnm ağzımdan burnumdan kan geliodu artık apartman kapıya geliodu kız gtti die hele rengini de bana ne renk kusuon :) cnsiyet tahmini oluo renkten :)

hehehehhh renk mi :27:
bilmem ki ne yiyosam,yediğim gibi, aynı renk çıkıo.
çünki miğdemde fazla kalmıyor.

de bakayım renk nasıl olmalı hangi cinsiyette??
ona göre çıkarayım :1::1:

ne iğrenciz dimi :27::27::27:

canım yarın randevum var.bakalım dr ne dicek.daha test felan istemedi benden.herallde bu defa ister.
bende dicem serum versin bana.serum olmadan kendime gelemem :(
kötüyüm yaa.ama buna da hamd olsun...

9. haftadayım daha 13 e var yaa :5: en kesin çözüm serum gibi duruyor

sen nasılsın canımm?

iyyim ben cnm allaha şükür geçti bnm ki yemeğede başladım benim bulantılarımı kusmalarımı göreydin gece oturup ağlıodum yatakta eşimde üzülüodu birileri akıl verince deliriodum geçer geçer dediklerinde ama geçio boşken mide daa çok bulanıo su bile içemiodum suyuda kusuodum verir testi bu aralar sanada zaten 2 hafta sonra 2li teste gidiceksin bebek oynamaya başlaynca bulantılar geçio serum günü 1 lik çözüm banada verdiler fayda etmedi cnm

hehehehhh renk mi :27:
bilmem ki ne yiyosam,yediğim gibi, aynı renk çıkıo.
çünki miğdemde fazla kalmıyor.

de bakayım renk nasıl olmalı hangi cinsiyette??
ona göre çıkarayım :1::1:

ne iğrenciz dimi :27::27::27:

ahahaha aman ya karıştırdın midemi :D sarı kusuosan kız derler annem bnde hep sarı kusmuş bnde sarı kusuodum :) zaten ultrasonda banada kız gibi geldi çıkıntı fln yoktu doktor 16 haftayı bekle sabret dedi gıcık karı :52:

ahahaha aman ya karıştırdın midemi :D sarı kusuosan kız derler annem bnde hep sarı kusmuş bnde sarı kusuodum :) zaten ultrasonda banada kız gibi geldi çıkıntı fln yoktu doktor 16 haftayı bekle sabret dedi gıcık karı :52:

KUZUMMMMMMM
sen sabah çıkartmasını mı dion :23:

her sabah rutin çıkartmam vardır
hep de sarı renkli.

oğlumda bildiğin su renginde bazen de farkı bir renkti.

aman yaaa kızların da miğdesini bulandırcazz :1::1::1:

hayırlısı bakalım benim de yarınki usg ye göre nub olayına bakıciim. çıkıntı durumuna göre :23:

ayy rabbim gönlümüze göre versin kuzum yaa

KUZUMMMMMMM
sen sabah çıkartmasını mı dion :23:

her sabah rutin çıkartmam vardır
hep de sarı renkli.

oğlumda bildiğin su renginde bazen de farkı bir renkti.

aman yaaa kızların da miğdesini bulandırcazz :1::1::1:

hayırlısı bakalım benim de yarınki usg ye göre nub olayına bakıciim. çıkıntı durumuna göre :23:

ayy rabbim gönlümüze göre versin kuzum yaa

aynen sabah çıkarmasını diorum ben :) hadi bide kızın olsun inş bnde kız istiorum ama eşim erkek istio ilk çocuğunu :) hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde gerisi teferruat

iyyim ben cnm allaha şükür geçti bnm ki yemeğede başladım benim bulantılarımı kusmalarımı göreydin gece oturup ağlıodum yatakta eşimde üzülüodu birileri akıl verince deliriodum geçer geçer dediklerinde ama geçio boşken mide daa çok bulanıo su bile içemiodum suyuda kusuodum verir testi bu aralar sanada zaten 2 hafta sonra 2li teste gidiceksin bebek oynamaya başlaynca bulantılar geçio serum günü 1 lik çözüm banada verdiler fayda etmedi cnm

oh çok şükür atlatmışsın sen.
benim miğde boşken daha iyi sanki.miğdeme bişi girince hemen dışarı atmaya çalışıyor
ben oğlumda da serum aldım.ama onda 6 progestan kullanıyordum ve çok çok fenaydım.hiç ayaga kalkamıyordum.
8.haftamda 3-4 kilo vermiştim.
4 şişe vermişlerdi ve hemen geçmişti.

ama şimdi ona kıyasla daha iyiyim.progestanı daha az kullanıyorum.2-3 tane.
bir umut faydası olur die düşünüyorum.
ama 1 gün 1 gündür diyip hemen kolumu açmaya hazırım :1:
çünki harbiden hayattan zevk almıyorum yaa bu nedir yaaa :5:

mrb tatlım epeydir fazla girmiodum sizlerede yazamadım iyiyz allaha şükrler olsun işte 3 aylık olduk sağlığımız iyi.Haziran anneleri topiğine grmiorum artık zaten buradaki dostluk orda yok gruplaşma içinde bir kısım biz burda öyle değildik tanımadığımıza bile yardımcı oluoduk bnde çıktım ordan arada bi giriorum işte.Evet cnm al diodum şiddetle hala herkese tavsiye ediorum tüm yakınlarımada aldırdım 2. 3. ay daha iyi vücudu tanıyıp kolay hamile kalıosun ilk ay ovü testinde bnm hamile kalmam şans idi.Ama aylar uzayınca kendi kendine günlerini anlıosun testi kaidesine göre yap günü yakalarsın tatlım kaç günün kaldı bakalım kaçıncı günün bugün
canım ben daha yumurtlamadım testim salı elime geçti o gün merakımdan bi yapayım(5. gün) bakim dedim belli bile olmayan ikinci çizgi çıktı:1: bugün 7. günüm ve ben yine yaptım bu kez hafif çizgi yine çıktı... ama daha bi belli gibi... bugün itibariyla çalışmalara başlıycam söylmesi ayıptır:52::52::52::17::17::17: canım benim 25 26 periyodum 11. yada 12. gün koyulaşması lazım ama bugünden başlayayım bakim dedim.. neyse sonuç alır mıyım almaz mıyım bu ayki testli denememden bilemiyorum ama ilk defa ovu ile olacak ya biraz heyecan yaptım:52::52::52: hayırlısı olsun:34:

Son düzenleme:
aynen sabah çıkarmasını diorum ben :) hadi bide kızın olsun inş bnde kız istiorum ama eşim erkek istio ilk çocuğunu :) hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde gerisi teferruat

Rabbim gönlümüze göre versin inşallah kuzum
tabiiki en önemlisi sağlık.
gerisi hiç önemli değil.

babalar hep erkek ister zaten ilkleri :27:
benimki 12. hafta usg resmini sokakta herkeze 'BAKIN OĞLUMA,BENİM OĞLUM OLACAK' diye göstererek eve gelmişti
:27::27::27:

kızlar sonucumu aldım 40.83 çıktı çok taze hamişim ben :49:

oooooooooooo kuzummm hayırlı olsunnn
çok güzel yaaaa
maşallah sizeeeeeeeee :46::46::46::46::46::46:

oh çok şükür atlatmışsın sen.
benim miğde boşken daha iyi sanki.miğdeme bişi girince hemen dışarı atmaya çalışıyor
ben oğlumda da serum aldım.ama onda 6 progestan kullanıyordum ve çok çok fenaydım.hiç ayaga kalkamıyordum.
8.haftamda 3-4 kilo vermiştim.
4 şişe vermişlerdi ve hemen geçmişti.

ama şimdi ona kıyasla daha iyiyim.progestanı daha az kullanıyorum.2-3 tane.
bir umut faydası olur die düşünüyorum.
ama 1 gün 1 gündür diyip hemen kolumu açmaya hazırım :1:
çünki harbiden hayattan zevk almıyorum yaa bu nedir yaaa :5:

ah bnde öyleydim anlayabiliorum o yzden seni rabbm tez zamanda geçirsin cnm insan 2. yi yapmaya korkar valla ben korktum :D

canım ben daha yumurtlamadım testim salı elime geçti o gün merakımdan bi yapayım(5. gün) bakim dedim belli bile olmayan ikinci çizgi çıktı:1: bugün 7. günüm ve ben yine yaptım bu kez hafif çizgi yine çıktı... ama daha bi belli gibi... bugün itibariyla çalışmalara başlıycam söylmesi ayıptır:52::52::52::17::17::17: canım benim 25 26 periyodum 11. yada 12. gün koyulaşması lazım ama bugünden başlayayım bakim dedim.. neyse sonuç alır mıyım almaz mıyım bu ayki testli denememden bilemiyorum ama ilk defa ovu ile olacak ya biraz heyecan yaptım:52::52::52: hayırlısı olsun:34:

inş bnm gibi ilk aydan hamile kalıcan cnm adet siklusun nedir erken başlıon çalışmalara bence 12. gün başlasan yeterli gelir gün aşırı ile

ah bnde öyleydim anlayabiliorum o yzden seni rabbm tez zamanda geçirsin cnm insan 2. yi yapmaya korkar valla ben korktum :D

inş bnm gibi ilk aydan hamile kalıcan cnm adet siklusun nedir erken başlıon çalışmalara bence 12. gün başlasan yeterli gelir gün aşırı ile
canım adet siklusumu yazmıştım 25-26 sürüyo, yum günüm 11. gün iki gün öncesi ve 2 gün sonrası diyorlar:)

Son düzenleme:
Rabbim gönlümüze göre versin inşallah kuzum
tabiiki en önemlisi sağlık.
gerisi hiç önemli değil.

babalar hep erkek ister zaten ilkleri :27:
benimki 12. hafta usg resmini sokakta herkeze 'BAKIN OĞLUMA,BENİM OĞLUM OLACAK' diye göstererek eve gelmişti
:27::27::27:

oooooooooooo kuzummm hayırlı olsunnn
çok güzel yaaaa
maşallah sizeeeeeeeee :46::46::46::46::46::46:

maşallah değerinde güzel katlanır o şmdi güzelce snra şişsin göbüşler :) çok sevindim cnm tkrar tbrkler :nazar::nazar:

sağolun canlarım ee bundan sonra nolucak akıl verin bana napıcam ben ne yapmam lazım

Back