Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm cooookkk sevindimmmmmmmmmmm tebrik ederim senideeee bebegın sneınle hıc merakk etme kuzummm...
ee ozaman yumurtluosun sen :S
bende geçen ay 18. günü yumurtladım
hadi iyi haberlerle gel beklioruz :) dualarımız seninle tatlım
hayırlısı olsun tatlım daha zamanın varmış ama hamilelik sonradan olmuo biliosun adet öncesi vücut hazırlıo aslında ona kendini belirtilere takılmayalım sen güzel beslen sadece ha bak bide şu oldu bnde daha yumurtlama döneminden yeni çıkmışken ben normalde yoğurdu böle kaseye koyup yemem sevmem o şekilde ancak cacıkla yada ayran olarak tüketicem kase kase yemiştim protein istemişti cnm hep :) kendinide dnle arada
Canlarim omerin sabahtan beri uyutan ilaclari kestiler ve bekliyoruz her an uyanabilir diye zaten bugun yanina girdigimde titriyordu derin derin nefes aliyordu uyaniyor dedi dr yavas yavas tabi iki onemli durum var uyaniginda basincin artmamaai,ikincisi uyandiginda hafiza veya suur kaybi yasamamasi,dualarinizi birakmayin arkadaslar Bu dualarla bukadaryol katettik cok sagolun...
kızlar test yaptım net çift çizgi
Canlarim omerin sabahtan beri uyutan ilaclari kestiler ve bekliyoruz her an uyanabilir diye zaten bugun yanina girdigimde titriyordu derin derin nefes aliyordu uyaniyor dedi dr yavas yavas tabi iki onemli durum var uyaniginda basincin artmamaai,ikincisi uyandiginda hafiza veya suur kaybi yasamamasi,dualarinizi birakmayin arkadaslar Bu dualarla bukadaryol katettik cok sagolun...
20 sinde bat olan arkadaşlar varmııı bende karın agrıları başladı gelio kırmızılarrr
cnm cooookkk sevindimmmmmmmmmmm tebrik ederim senideeee bebegın sneınle hıc merakk etme kuzummm...
canm nasılsın:)
nasıl gidiyo hamilelik?
oooyyyy ben bgn ne kdr sevindim bu topikte yaa :) cnm snde hamile kalmışsın tbrk ederim seni ayrıca hatta azminden dolayı maşallh size cnm
mmlk canım sen ne zaman hamile kaldın çoook şaşırdım en son üzgündün çoooookkkkkk sevindim canım hayırlı olsun bugün güzel haberler aldım valla:))))
benimde bat 20
ama bende 4 gündür karın bel kasık göğüs ağrısı mevcut yeni değil yani
of asma suratını olmazsın belki:)
ayyy iyice bitmişti umutlarım ama ablamda yuh 7 dün varken çıkmaz testte dedi yemen yeşeriverdim :)
idrar testini bırak ki ben dün yaptım negatif çıktı
kandada çıkmaz bugün labaratuvarı aradım 1 hafta daha bekleyin dedi şimdi belli olmaz
yani bu ağrılar belki adet ağrıları değil:)
20 sinin sabahı erkenden yaz bakalım ne değişiklik var inşallah olmayız:)
canım çok iyi etmişsin, çok da şanslısın ki allah ilk denemende sana bebişini nasip etmiş aman diyim dikkat et inşallah sağlıkla kucağına alacaksın canımmmkızlar nasıl duymadınızzz hamileyim bendeee alalhıma sukrur bak gvnye yazdım cnm naısl oldugunuuu ...tesekkur ederrım cnmmmmmmm allhın ıznıyle sag saglım alırım yavrumu kucagımaaa tek dılegım bu suan...
Tekrar döndüm aranıza canlarım
Tahmin ettiğiniz gibi moralim çok bozuldu bu ay, o yüzden biraz uzaklaşmak istedim.
Evet, biliyorum, sizlerle olsaydım da atlatacaktım ama olmadı işte, yapamadım, gelemedim
Ben bu aydan çok ümitliydim açıkçası.
Çünkü bu ay ovulasyon takibimi doktor yapmıştı.
Klomen ve Ovitrelle ile yapılmıştı takibim.
DPO 7'de lekelenmem olunca daha da ümitlenmiştim, siz de biliyorsunuz.
Negatifi görünce neye uğradığımızı şaşırdık.
Bu ay tekrar aynı şeylere döndük.
Yine doktorum takip yapacak.
Bu sefer ben ek olarak Progestan istedim, bebeğin tutunmasını sağlamlaştırmak için.
Doktorum da sana gerek yok aslında ama senin için rahat edecek madem ki, bu ay onu da uygulayalım dedi...
Herşey normal olmasına rağmen (eşim ve benim), doktorun 3 aya kadar kesin olur demesine rağmen, %20 lik dilimde olmak yani sebebi bilinmeyen grupta olmak çok can sıkıcı.
İlaçlık, tedavilik herhangi bir şey yok ama olmuyor işte...
Biz de takviyelerle sağlamlaştıralım istiyoruz.
Rabbim en hayırlı zamanda OL diyecektir, buna inanıyor ve öyle teselli buluyoruz, dualarımızla inşallah olacak bir gün...
Geçmişi okumaya çalışacağım, ancak önemli gelişme vs. var mı öğrenmem gereken?:44:
oooyyyy ben bgn ne kdr sevindim bu topikte yaa :) cnm snde hamile kalmışsın tbrk ederim seni ayrıca hatta azminden dolayı maşallh size cnm