- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
bi ahmile olmim kaç benden
Ahanda buraya yazıyorım III Hamilesin sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi ahmile olmim kaç benden
[sıze=3]benimle 2013'e uçan adayları ve hamişleri 2013'te bol bebiş topiği ne bekliyorum ona göre.yapayalnız bi başıma bırakmayın beni oralarda.heba olurum sonra ağlamaktan[/sıze]
Beeeen oturacamm.Senin aklın alıyormu bu cümleyi kııızzz2013 tatil planım bile belli...Bekle beni YEDİ TEPE.....heheheh tamam canım bende tek onu yaparım
napalım yarın dr dan 'HERŞEY NORMAL PROBLEM YOK' cümlesini duyana kadar istirahate devam.
tamam işime gelir
sende hamiş ol da sende otur accık emii
OOOOOHHH İkizler üçüz oldu. Sensiz halay olmaz da alkışla sen sadece sallama fazla çocuğuselam canlarım bensiz halaymı çekiyorsunuz ayşecim rabbim sana tez vakitte üçüzlerini sağlıcakla verir inşallah amin
Duyuyor duyuyor merak etme sen...inşallah hepimiz eğlence için birlikte olmak için orda oluruz
hamileliğimizi anlatırız:)
allahım duy bizi :)))))))))))))))))))))))))))
heheheh tamam canım bende tek onu yaparım
napalım yarın dr dan 'HERŞEY NORMAL PROBLEM YOK' cümlesini duyana kadar istirahate devam.
tamam işime gelir
sende hamiş ol da sende otur accık emii
allahım sana geliyorrrrrrummmmmAhanda buraya yazıyorım III Hamilesin sen
Tabi bu formülü şöyle değiştirebiliriz.Çık güzelim çık ortaya çık
Aşktan saklanmak ne demek
Mutluluğun formulü çok açık
Bir sen bir ben üç de bebek
kızlar bata 2 gun var bugun istifra başladı bende acaba üşüttüm mu yoksa hamılemıyım bu neyın nesidir acaba bu bı belırtı olabılırmı?
Hmmmmm:44::44::44::44: Bilmemki....Kimyasalla etkileşime girermi acep...arkadaşlar bugün temizlik yaptım birde baktım ki ümitler ocak ayına kalmış ama üzülmek yok..c.tesi dr a gideceğm..klomenle beraber btç kürünün zararı olur mu?
20 sinde bat olan arkadaşlar varmııı bende karın agrıları başladı gelio kırmızılarrr
Hmmmmm:44::44::44::44: Bilmemki....Kimyasalla etkileşime girermi acep...
Sus kız.Döverim valla.Bak bana.2 saat önce adet oldum.Ağrımı çektim.Ağrı kesicimi yuttum.Planımı yaptım hazırım 2013'e.Ağlamak yok ağlamak yok.Bomba gibi geleceğiz 2013'e
arkadaşlar bugün temizlik yaptım birde baktım ki ümitler ocak ayına kalmış ama üzülmek yok..c.tesi dr a gideceğm..klomenle beraber btç kürünün zararı olur mu?