- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Benim takdiğe doğru gidiyoruz sanırım.Aaaa korunuyorduk bu bebek de nerden çıktı misaliKızlar bir iki ay ne yapsak yasmin mi kullansak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim takdiğe doğru gidiyoruz sanırım.Aaaa korunuyorduk bu bebek de nerden çıktı misaliKızlar bir iki ay ne yapsak yasmin mi kullansak :)
Benim takdiğe doğru gidiyoruz sanırım.Aaaa korunuyorduk bu bebek de nerden çıktı misali
bence biziiyakındaaaa toplucaaaaaa yatırcaklar bakırköyeeeeeeee hiç bişeye gerek kalmaycakkkk
Kızlar bir iki ay ne yapsak yasmin mi kullansak :)
kızlar günaydın...bugün 5.günüm hala regl olmadım şaka gibi!!! ne yapmalıyım sizce,dr a ne zaman gideyim?
ne rahatsıın heee
yapmadın mı test falan
delimisin seeenn
:S:S:
ayyyyyy hemen test al
İnşallah hamiş hamiş yatarız.Zamanmı geçer kız yoksa.Spoşda yok bebiş de beklenmez
canımm yapmaz olurmuyum hiç 2. gün kanda idrar da negatifdi,dün idrarı tekrarladım negatif (( benim adetlerim çok düsenlidir ilk kez gecikti bukadar anlamadım çok şaşkınım ne yapmam gerekli onu da bilmiyorum :2:
canımm yapmaz olurmuyum hiç 2. gün kanda idrar da negatifdi,dün idrarı tekrarladım negatif (( benim adetlerim çok düsenlidir ilk kez gecikti bukadar anlamadım çok şaşkınım ne yapmam gerekli onu da bilmiyorum :2:
kızlar günaydın...bugün 5.günüm hala regl olmadım şaka gibi!!! ne yapmalıyım sizce,dr a ne zaman gideyim?
Bekle cikolta...Sabırla bekle.Adet söktürücü falan içme.10.gün öğrenenler var.Bekle uslu uslu....Geç döllenmedir inşallah..
inşallah canım çok sağol ben de bekliyeyim diorum 1 hafta daha...belli mi olur belki bi mucize gerçekleşir
inşallah canım çok sağol ben de bekliyeyim diorum 1 hafta daha...belli mi olur belki bi mucize gerçekleşir
sağlıklı ve beraber verdiğimiz kararlara bayılıoruuummm :)))
Günlük ped olduğu halde peçete koydum ilaveten.O kadar kasık ve bel ağrım varki.Aslında çok değil ama kesilmiyor sürekli sızılar var.Bugün olurum belki de ben.Çünkü adet günlerindeki gibi içim de bulanıyor.Karnımda şiş davul gibi.Pantolonu kapatamıyorum.
İnşallahhh...Bak benim bile ümidim var Ateşim geliyor adetin diye bas bas bağırıyor...Kasıklarım da belim de o bağırmaya eşlik ediyor.Ama ben gene de acaba diyorum.Adet görsem belki kesilir diye hala ümit edecem o dereceyim yani
Ay içindeki sesi yesinler emiallah hayır etsin içimden hiç hasta olacakmışsın gibi gelmiyor
inşallah içim doğru söylüyordur
benim midem alt üst bugün
:)
belli olmazki zaten adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı batın nezamandı?