• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Kızlar bir iki ay ne yapsak yasmin mi kullansak :)

ben nerden biliim okadar çabuk geleceğini

aslında yasmini bırakınca 2-3 ay farklı şekilde korunmak gerekiomuş kalıntılar zarar vermesin bebeğe diyee

beni şoka soktu

ama benm adetlerimi o düzenledi

bıraktım hopp misafir :))

kızlar günaydın...bugün 5.günüm hala regl olmadım şaka gibi!!! ne yapmalıyım sizce,dr a ne zaman gideyim?

ne rahatsıın heee

yapmadın mı test falan

delimisin seeenn

:S:S:

ayyyyyy hemen test al

canımm yapmaz olurmuyum hiç 2. gün kanda idrar da negatifdi,dün idrarı tekrarladım negatif :((( benim adetlerim çok düsenlidir ilk kez gecikti bukadar anlamadım çok şaşkınım ne yapmam gerekli onu da bilmiyorum :2:

canımm yapmaz olurmuyum hiç 2. gün kanda idrar da negatifdi,dün idrarı tekrarladım negatif :((( benim adetlerim çok düsenlidir ilk kez gecikti bukadar anlamadım çok şaşkınım ne yapmam gerekli onu da bilmiyorum :2:

canım inş bebeiştendir bu geceıkmelerın ama benımdeee hıc geceıkmeyen adetım gecen ayyyy 3gun gecıktııı idrarda negatıftıı kan tetsıne gıttım oda negatıftıııı benn kendımınkının pıskolıjık olduguna ınanıyorum olmamam gerekıo dıeee sartlandıryorum kendımııı olmuyooo bu ayy tam gununde geldıııı :36:

hımmm

ozaman bekle bir hafta geçmiş olsuun

büyük ihtimalle bişii yoksa gelir zaten kırmızılar

olmadı pazartesi gidersin :))

ya da hemen bugün git muayene etsin zaten bişii yoksa oda bekle dicektir

Son düzenleme:
inşallah canım çok sağol ben de bekliyeyim diorum 1 hafta daha...belli mi olur belki bi mucize gerçekleşir :10:

İnşallahhh...Bak benim bile ümidim var :52: Ateşim geliyor adetin diye bas bas bağırıyor...Kasıklarım da belim de o bağırmaya eşlik ediyor.Ama ben gene de acaba diyorum.Adet görsem belki kesilir diye hala ümit edecem o dereceyim yani :52::52::52::52::52:

Günlük ped olduğu halde peçete koydum ilaveten.O kadar kasık ve bel ağrım varki.Aslında çok değil ama kesilmiyor sürekli sızılar var.Bugün olurum belki de ben.Çünkü adet günlerindeki gibi içim de bulanıyor.Karnımda şiş davul gibi.Pantolonu kapatamıyorum.:31::31::31::31::31::31::31::31:

allah hayır etsin içimden hiç hasta olacakmışsın gibi gelmiyor

inşallah içim doğru söylüyordur

benim midem alt üst bugün

:)

İnşallahhh...Bak benim bile ümidim var :52: Ateşim geliyor adetin diye bas bas bağırıyor...Kasıklarım da belim de o bağırmaya eşlik ediyor.Ama ben gene de acaba diyorum.Adet görsem belki kesilir diye hala ümit edecem o dereceyim yani :52::52::52::52::52:

belli olmazki zaten adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı :3: batın nezamandı?

kızlar aslında benım bugun cok canım sıkıındı amaaa sayenızde kendımı ıyı hıssedıyorummmm 1haftadır kv bızdee dun aksam sınrılerımı cok bozduuuu bu gune kadrrr hıcccc saygısızlık yapmmaıstım kendısıne ama dun sınırlarımı baya baya zorladı eşim gece calısyodu bu hafta o işe gıder gıtmez basladı 1sene oldu evlenelı artık bı ebbek yapın sevelım falan dedı neyse bukadrııı normall dedımmm ısteye bılrııı ama malesef devamı geldi ben cvp vermedıkce ustume geldııı reklamlarda bbek cıkıyoo bızımde olsa soleee akrabaların bebklerı hakkında konu acıooo derken en sonunda dedıkı senden sonra evllenenler dogurmak uzere bahsettıgı kısıde benım kuzenımmm 6 yalık hamıleeee ondan bahsedıyooo benımde artık tepem attı herkes ıstedıgı zman dogur bu konuyuu bıdaha acmaaa ben sevmıyorum banda coocuk yap deme bıdaha gercekten hoslanmıyorum bız ne zman karra verırsek ozmn yapıcaz dedımmm amaa aglaycaktım nerdeyseeeee:43::43:

allah hayır etsin içimden hiç hasta olacakmışsın gibi gelmiyor

inşallah içim doğru söylüyordur

benim midem alt üst bugün

:)
Ay içindeki sesi yesinler emi :52::52:

belli olmazki zaten adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı :3: batın nezamandı?

BAT 15 aralık canım..Ağrılar bugün akşama görürsün desede beklemedeyim halennn:31::31::31::31::31:

Back