- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
Tam olarak yorumlamayı ben de bilmiyorum canım ama sanırım senin bundan sonra ateşinin sabit gitmesi ya da yükselmesi gerekir. BAT ne zaman?
BAT 5 Kasım kuzum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak yorumlamayı ben de bilmiyorum canım ama sanırım senin bundan sonra ateşinin sabit gitmesi ya da yükselmesi gerekir. BAT ne zaman?
ay çok sevindim inşallah hamilesindir allahım nolur hamile olasın kan testi yaptır hemen çıkıyo sonuç
tatlım neresi silik bunun gayet net çizgin tebrikler şekerim hamişsin
günaydın kızlaaaarrr
nasılsınız bakalım?
ben bol kasık ve bel ağrılı bir güne başladım.hayırdır inşallah...
canım hamilesinnnnnnnn tebriklerrrrrr
sağ salim kucagına alırsın inşallah...
tatlım neresi silik bunun gayet net çizgin tebrikler şekerim hamişsin
hemen kan testine hadi bakalım
İnanmıyorum gerçektenmiii yaa çok kötü oldum birden ben inanamıyorum hemen kan testi yaptırmam lazım ))inş oda pozitif çıkar...
ebson un da dediği gibi,çizgin silik değil gayet net.kan testi sonucun da güzel çıkıcak emin ol.
hadi istersen bi kan testi yaptır gel...
hayırlı olsun tatlımm testi nezaman yaptın gnün geçdimi..benim bata 4 gün varda dün akşam yaptım negatif çıktı..belirtilerin nasıl birde.
sağol cnm kan testi yaptırmadan çok fazla sevinmek istemiyorum hüsran olmaz sonu inş ve testi bugün sabah yaptım günüm 4 gün geçti ve belirtim yok normal adet belirtileri vardı bel ağrısı karın ağrısı o kadar inş hamileyimdir...)
inşallah canımmm hadii hayırlısı olsunn.
sağol cnm inş kan testimde pozitif çıkarda tedaviye gerek kalmaz artık yorumdum...
ne zamandır tedavi oluyorsun canım benimde bu 3. ayım olacak doktora gidiyorum küçük bi kistim varmış dün kan aldı yarın tekrar gidecem gerekirse parçada alabilirim dedi korktum açıkcası parça alalım derse başka doktora giderim
tubilosh ne yapıyorsun canım nasılsın belim ağrıyor demişsin dinlen biraz yorulma
canımcım bilmiyorum bi acaiplik var bende bugün :26:
gece çalışma günümdü.çalışma bitince kasıklarım agrımaya başladı.derken sabah namazına kalktık ve tekrarladık duş sonrası iyice kötü oldum.belim ve kasıklarım çok fecii agrıyor...yatsam yatamıyorum otursam zorlanıyorum.
aceba yumurtuyomuyum :44: ama 12 günüm kaldı.pfff kafam karıştı...
sen nsılsın canımcım?
iyiyim canım ya ne olsun akşam annemlere gidecem çok özledim annemi babamı bi an mnce akşam olsun istiyorum şu adetim bitsede bende başlasam çalışmlara bu aydan ümitliyim soğan kürünüde yapıcamcanımcım bilmiyorum bi acaiplik var bende bugün :26:
gece çalışma günümdü.çalışma bitince kasıklarım agrımaya başladı.derken sabah namazına kalktık ve tekrarladık duş sonrası iyice kötü oldum.belim ve kasıklarım çok fecii agrıyor...yatsam yatamıyorum otursam zorlanıyorum.
aceba yumurtuyomuyum :44: ama 12 günüm kaldı.pfff kafam karıştı...
sen nsılsın canımcım?
geçmiş olsun cnm ben 2,5 senedir tedavi görüyorum 3 aşılama oldum 3de tutmadı ve ekim ayında gittim en son doktora dinlen dedi kasımda tekrar gel dedi 4.aşılama deneyelim olmadı tüp bebek dedi bu sefer de ümidim yoktu günüm geçti adetim düzensiz ondan dedim birde yapayım testi nasılsa negatif çıkacak dedim pozitifmiş yarın sabahda kan testi yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı inş pozitif çıkar oda bebişimi alırım kucağıma sağlıklı olarak...