Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni listeyi eklermisn canım bat 30kasim benim
Cnm benide listeye eklemissin tsk ederim...
Cnm benide listeye eklemissin tsk ederim...
evet cnm giremiorum ki btn gün uyuyorum bişey yapamıorum başka allahım yardım etsin valla çok zor kızlar inanın ama byük laf ettim öğürim kusim allahım ver ddm ben baş edicem ddm :) verdi valla sıpa anamı ağlatıo şmdiden olsun kurban olurum bnm ömrümden gtsin ona :)
Ben eklemiştim zaten seni canım Ama tahminen yazmıştım 29 diye, 30 yapayım bari
ay inşallah perşembe akşamı bugun bol bol dua et inşallah hamişsindir.
canım bi resim koyda bakalım test sonucunaGünaydın cnm korksamda tek çizgi görmeye sabah testi yaptım tek çizgi net çıktı ikinci çizgi belli ama silik çıktı ama görülüyor anlamadım hamilemiyim değilmiyim kafam karıştı valla...hemen doktoro gitmem lazım ayrıca benim adetimi 29 ekim günüymüş yanlış hesaplamışım bu durumda 4 gün geçmiş oluyor...sizce hamilemiyim ikinci çizgi belli oluyor gözle görülüyor ama birazcık silik çıktı...
canım bi resim koyda bakalım test sonucuna
canım bi resim koyda bakalım test sonucuna
Günaydın cnm korksamda tek çizgi görmeye sabah testi yaptım tek çizgi net çıktı ikinci çizgi belli ama silik çıktı ama görülüyor anlamadım hamilemiyim değilmiyim kafam karıştı valla...hemen doktoro gitmem lazım ayrıca benim adetimi 29 ekim günüymüş yanlış hesaplamışım bu durumda 4 gün geçmiş oluyor...sizce hamilemiyim ikinci çizgi belli oluyor gözle görülüyor ama birazcık silik çıktı...