- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günü gelenler ve yaklasan arkadaslar ne oldu merak ettim hamile olan varmi icinizde:26::26::26::26::26::26::26::26:
İnş kan testimde pozitif çıkar inş allahım hamileyimdir ))
ben cok umitliyim bu aydan son 3 gun insallah ben haber vericem size ama hala goguslerim hassaslasmadi biraz bu durum tedirgin ediyo yinede umutluyum hayirlisi insallah:)
Forumlarda dolaşıyorum.Yorumları okuyorum.Önceden "5 aydır bekliyorum gelsin artık,1 yıldır tedavi görüyorum olmayacak sanırım benim bebeğim" diyenlerde hep hamilelik takvimleri eklenmiş.Ümitsizliğe kapılmışlar,üzülmüşler,ağlamışlar,yeniden ümitlenmiş yeniden yıkılmışlar ama kavuşmuşlar bebeklerine.En kısa zamanda onlardan olmak dileğiyle...
ben cok umitliyim bu aydan son 3 gun insallah ben haber vericem size ama hala goguslerim hassaslasmadi biraz bu durum tedirgin ediyo yinede umutluyum hayirlisi insallah:)
doru söylüyosun..rabbim zamani gelince veriyo iste
Belirtiler geç başlarmış.O yüzden ümitsizliğe düşme kardeşim..
kan testinin sonucu alınaca muhakkak haberver canım inşallah güzel haberler alacaksın
kızlar merhaba... Benim beklenen adet tarihim 1.11.2012 idi. dün adet olmadım bugün sabah hamilelik testi yaptım 2 çizgi çıktı. Sonra hemen hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım kan değerim 76 çıktı doktora gösteremedim acaba hamilemiyim =)
Haber vermez olurmuyum canım ilk siz duyacaksızın dua edin benim için kan testimde pozitif çıkar inş...
Tebrik ederim, evet kuzum hamilesin, yaşasın!
sağol cnm kan testi yaptırmadan çok fazla sevinmek istemiyorum hüsran olmaz sonu inş ve testi bugün sabah yaptım günüm 4 gün geçti ve belirtim yok normal adet belirtileri vardı bel ağrısı karın ağrısı o kadar inş hamileyimdir...)
kızlar merhaba... Benim beklenen adet tarihim 1.11.2012 idi. dün adet olmadım bugün sabah hamilelik testi yaptım 2 çizgi çıktı. Sonra hemen hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım kan değerim 76 çıktı doktora gösteremedim acaba hamilemiyim =)
merhaba kızlar..
bu aya hazırlık soğan kürü uyguladım...
incir kürü uyguladım..
ve bal çörekotu tarçın üçlüsünü kullandım..
yetmedi bide klomen kullandım..
şimdi çalışma aşamasındayım..ne olucak bilmiyorum..
ama olmicak gibi geliyo bana..
sanki bu iş rahim filmiyle başlıcak, ameliyat, aşılamalar, çatlatma iğneleri
vs vs vs... uzun süre devam edicek ve canıma okucak gibi geliyo.