• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Sakin ol... Dün doktorum dediği şeyi sürekli düşünüyorum ben.%99 stresten olmaz ilk gebelikler...Adet tarihini gün gün sayarsınız sizler dedi.Dünya durmuş da hiçbir olay yokmuş gibi sadece gebelik düşünürsünüz bebek de stresli insana gelmez dedi.Yaptıklarınla sen sebebini işlemişsin biraz tevekkül et artık..O'nun herşeye gücü yeter.Uygun zaman geldiğinde olacaktır...

hayır hayır..
hiç acelem yok benim, stresli değilim..
ben sadece bi sıkıntım olucak korkusu yaşıyorum..
bebeği henüz 2 aydır deniyoruz zaten.
bat günü saymıyorum.
geldiğinde üzülmüyorum.
sakinim yani.
o yaptıklarımı da doktorum önerdiği için yaptım zaten.
bu arada saol: )

kızlar yaa bı sorum olucak sizeeeeeee ben bu ay ılk defa yumurtalamam gunum için test kullandım 9. gunde basladım yapmayaa ayın 15ına kadr sılık cızgı vardı ama baya bellı bı 15.v 16 gunde c il eyanı koyulukytaydı t dün yani 17. gün c dende koyuyduu ve ben 28 gunde hatta bazen 27 gunde bır adet oolurummm bu nedemk şimdi ben hiççç negatif görmedım bazı arkadslarımız tek çizgi faln görduklerını soyluyolarr bende ole bısey olmadıı hiçç ben dün mü yumurtladımm yaniii bir sürü soru sordum bılıyorum ama sasırmıs durumdayım:18:

kızlar yaa bı sorum olucak sizeeeeeee ben bu ay ılk defa yumurtalamam gunum için test kullandım 9. gunde basladım yapmayaa ayın 15ına kadr sılık cızgı vardı ama baya bellı bı 15.v 16 gunde c il eyanı koyulukytaydı t dün yani 17. gün c dende koyuyduu ve ben 28 gunde hatta bazen 27 gunde bır adet oolurummm bu nedemk şimdi ben hiççç negatif görmedım bazı arkadslarımız tek çizgi faln görduklerını soyluyolarr bende ole bısey olmadıı hiçç ben dün mü yumurtladımm yaniii bir sürü soru sordum bılıyorum ama sasırmıs durumdayım:18:

Aynı günlerde yumurtluyoruz.Benimde adet tarihim 28 günde bir.Ve bende 15-16.günler net gördüm çizgiyi.O günler yumurtlaıdn.14-15-16-17 günleri değerlendir.Hatta özellikle sabahları.Gün aşırı yapma.Sonra da bırakma devam ettir çalışmayı.Geç döllenme olabiliyor çünkü.Rabbim gönlündekini versin :16:

hayır hayır..
hiç acelem yok benim, stresli değilim..
ben sadece bi sıkıntım olucak korkusu yaşıyorum..
bebeği henüz 2 aydır deniyoruz zaten.
bat günü saymıyorum.
geldiğinde üzülmüyorum.
sakinim yani.
o yaptıklarımı da doktorum önerdiği için yaptım zaten.
bu arada saol: )

Bir sürü şey yapmışsın hala da ümitsizim dedin de o yüzden panik yaptım ben.Namaz kılınca rahatlıyorum ben.O istemezse yapabileceğimiz bişey varmı?Yok tabiki.Rabbim bizlere de göndersin yavrularımızı...:16:

Aynı günlerde yumurtluyoruz.Benimde adet tarihim 28 günde bir.Ve bende 15-16.günler net gördüm çizgiyi.O günler yumurtlaıdn.14-15-16-17 günleri değerlendir.Hatta özellikle sabahları.Gün aşırı yapma.Sonra da bırakma devam ettir çalışmayı.Geç döllenme olabiliyor çünkü.Rabbim gönlündekini versin :16:

saol cnaım yaaaa 14,15 ve 17 yı degrdırmı sbulanmktayız ama sabh degıl gecee :) ben 5 aydırrr 14gunden sonra hıc onemsemıyodum gectıgımız aylardadamı acaba bu tarıhlerde yumurtladım benn

saol cnaım yaaaa 14,15 ve 17 yı degrdırmı sbulanmktayız ama sabh degıl gecee :) ben 5 aydırrr 14gunden sonra hıc onemsemıyodum gectıgımız aylardadamı acaba bu tarıhlerde yumurtladım benn

Asıl yumurtlama dönemini ve sonrasını boş geçirmemelisin :) Neyse bu ay geilr inşallah prensesin :D Valla Allah söyletti

Asıl yumurtlama dönemini ve sonrasını boş geçirmemelisin :) Neyse bu ay geilr inşallah prensesin :D Valla Allah söyletti

ayy canım inşşşş yaaaaa dün kuzenımde aynı seyı soledıı bılıomusunn senın ılk bebgın kız olucak bence hep içim eöle doguyo dedıııı:))

ayy canım inşşşş yaaaaa dün kuzenımde aynı seyı soledıı bılıomusunn senın ılk bebgın kız olucak bence hep içim eöle doguyo dedıııı:))

Gönlündeki kız ise inşallah kız olur.Ben oğlum olmasını istiyorum Allahım'dan.İsteyin vereyim demiş.Dualarımda hep erkek bebek oldu.Bazen korkuyorum da kız isteyenlerin kızı olmuyor erkek isteyenleri oğlu olmuyor diye.Ama ben Rabbim'den istiyorum.Neden olmasın ki? Değilmi?
:16:

ayşecim yumurtlama mı diosun??
bel ve kasıklarım çift taraflı çok sancıyor.ayrıca akıntım da arttı.
aylardır bel agrısı nedir bilmiyordum.sanırım bu ayki bal tarçın çörekotu küründen olabilir dimi??

ayşecim yumurtlama mı diosun??
bel ve kasıklarım çift taraflı çok sancıyor.ayrıca akıntım da arttı.
aylardır bel agrısı nedir bilmiyordum.sanırım bu ayki bal tarçın çörekotu küründen olabilir dimi??

Bence yumurtlama.Geçen ay bende de çok fazlaydı.Hatta ilişkiden sonra pembemsi bi akıntı gelmişti.Çatlama akıntısıymış.Dünden beri de bel ağrısı var bu ay.Dr yumurtlamak üzeresin demişti.Gıdgıdgıdaak :))

pşt pşttt benim için içinden bişi geçmiomuuuu :23:

Senin oğlun olacak gibi geliyor bana :)

Gönlündeki kız ise inşallah kız olur.Ben oğlum olmasını istiyorum Allahım'dan.İsteyin vereyim demiş.Dualarımda hep erkek bebek oldu.Bazen korkuyorum da kız isteyenlerin kızı olmuyor erkek isteyenleri oğlu olmuyor diye.Ama ben Rabbim'den istiyorum.Neden olmasın ki? Değilmi?
:16:

sonucta sen ne dersen de zaten gonlunuu rabbım bılıyooo hanı kızlarlar yaaa ıste saglıklı olsn de faln dıeee tabıkı oncelıkle saglıklı akıllı olsun ama zaten solesende solmesendee
gonlunden gecını bılmıyomu allhhh bende senın gıbı dusnuyorummm :) benim eşimmm kızz bebeklere bayılıo bende öleeee tabıkı yıne dıyorum öncelıklee sgalıkkk oglumda olsa uzulmem ama gonlumden gecen kızzz:)

Bence yumurtlama.Geçen ay bende de çok fazlaydı.Hatta ilişkiden sonra pembemsi bi akıntı gelmişti.Çatlama akıntısıymış.Dünden beri de bel ağrısı var bu ay.Dr yumurtlamak üzeresin demişti.Gıdgıdgıdaak :))

Senin oğlun olacak gibi geliyor bana :)

AYYY bende bu ay adam akıllı yumurtlayamadım diyordum...
iyi iyi yumurtlama olsun da...

sağlıklı olsun da ne olursa olsun kuzu dimi :16:
erkek olursa oğlumla oynar arkadaş olur.
ama kız olursa da bir kız bir erkek çok güzel olur...

bu yıl kız senesi yaa kim hamişse hepsi kız :26:
eltim,ablam,kuzenler,komşu,teyzemin gelinleri :52:
hepsinin de oğulları vardı kızları yoktu. kısmet işte :40:

Bu sureyi ne kadar okursa bi insan o kadar çabuk ve sağlıklı gebelik yaşarmış.Buna yürekten inanıyorum.Folik asit yararlı diyorlar hergün aksatmadan içiyoruzda neden suresini de okumayalım kızlar? Diyorumki hergün Meryem Suresi'ni okusun herkes.Birbirimize hatırlatalım.Teşvik edelim.Sayının bi önemi yok çokça okunması gerekiyormuş.Bütün gebelik boyunca da.Ne dersiniz?:16:

AYYY bende bu ay adam akıllı yumurtlayamadım diyordum...
iyi iyi yumurtlama olsun da...

sağlıklı olsun da ne olursa olsun kuzu dimi :16:
erkek olursa oğlumla oynar arkadaş olur.
ama kız olursa da bir kız bir erkek çok güzel olur...

bu yıl kız senesi yaa kim hamişse hepsi kız :26:
eltim,ablam,kuzenler,komşu,teyzemin gelinleri :52:
hepsinin de oğulları vardı kızları yoktu. kısmet işte :40:

Ne diyosun? Ben de 2013'mü beklesem :)))

bu 4 yılda kanın yenilenmesiyle cinsiyet tahmini yapılıyormuş...
ben baktım,kenanda tuttu ablamın çocukları da doğru.
ben 2013 e kadar hamiş kalırsam kız çıkıyo.sonrası erkek.yani kız için 2 ayım varmışşşş
RABBİM HERŞEYİN DAHA İYİSİNİ BİLİR...

bu 4 yılda kanın yenilenmesiyle cinsiyet tahmini yapılıyormuş...
ben baktım,kenanda tuttu ablamın çocukları da doğru.
ben 2013 e kadar hamiş kalırsam kız çıkıyo.sonrası erkek.yani kız için 2 ayım varmışşşş
RABBİM HERŞEYİN DAHA İYİSİNİ BİLİR...

Bende okudum onu da bilemedim nasıl olduğunu.Hatta burada da sordum nasıl oluyor diye kimse cevap vermedi.Nasıl oluyor?1981 ikimizinki de.

merhaba kızlar biraz önce pembemsi bi akıntı geldi ateşimde yüksek terliyorum yuzum dudaklarım yanıyor sanki yumurtlama zamanı oldugu anlamına mı geliyor bu akıntılar sıcaklık anlamadım gitti

merhaba kızlar biraz önce pembemsi bi akıntı geldi ateşimde yüksek terliyorum yuzum dudaklarım yanıyor sanki yumurtlama zamanı oldugu anlamına mı geliyor bu akıntılar sıcaklık anlamadım gitti

Geçen ay bende de olmuştu pembemsi akıntı.Yumurtlama dönemi belirtisi :) İyice uzman olduk bizde burada valla :D

Bende okudum onu da bilemedim nasıl olduğunu.Hatta burada da sordum nasıl oluyor diye kimse cevap vermedi.Nasıl oluyor?1981 ikimizinki de.

eşin-
sen *

81-*
82
83
84*
85-
86
87*
88
89-
1990 *