• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
arkadaşlar ben yeni anne olmaya çalışanlardanım aranızda.yaaa benim gebelik testleri 4-5 tane yaptım farklı markalrdan hepsi de ilk anda çıkmıo ama bekletince 2. çizgi çıkıo...böyle olan var mı bana yardım edin?böyle olup da hamile kalan var mı?

BAT ne zamandı güzelim? Eğer çizgilerin 10 dk. ya kadar çıkıyorsa doğrudur. Fotoğrafını yollasana bakalım biz. Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim Bu adrese yükle forum link olanını topikteki mesajına yapıştır.

Canım yumoşlar çatladı benim, 2 gün önce de çalışmaları bitirdim. Artık normal seyrinde devam edeceğiz :17:Bak aşağıda ateş takip ve ovu çizelgem var, şimdilik ateşim iyi durumdaymış, Tubişim dedi...

http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

hadı bakalım hayuırlısı ıns tatlım...heyecanlı bekleyıs basladı artık desene tatlım...bata kac günün kaldı canım..ay bende sogan kürüydü calısmadan sonra uzun süre yatma kecı boynuzu pekmezı falan fılan ates ölcmeye baslamadım..

kızlar bu ateş ölçerek yumurtlama hesabı bana çok sağlıklı değil gb geliyor ya bilemiyorum.üzerimize giydiğimiz kıyafetin kalınlığı ile bile değişirki bu.çok yanıltıcı olabilir.ben ovu testlerine daha çok güveniyorum.aslında onlarda saçma geliyor bazen.ben doktora yumurta takibi yaptırıyorum birde evde test yapıyorum doktorun çatladı dediği zamanla evdeki test kesinlikle tutmuyor birbirini.

hadı bakalım hayuırlısı ıns tatlım...heyecanlı bekleyıs basladı artık desene tatlım...bata kac günün kaldı canım..ay bende sogan kürüydü calısmadan sonra uzun süre yatma kecı boynuzu pekmezı falan fılan ates ölcmeye baslamadım..

Ayneenn, heyecanla bekliyorum valla, BAT 12 Kasım canımcım, az kaldı diyelim :1:

kızlar bu ateş ölçerek yumurtlama hesabı bana çok sağlıklı değil gb geliyor ya bilemiyorum.üzerimize giydiğimiz kıyafetin kalınlığı ile bile değişirki bu.çok yanıltıcı olabilir.ben ovu testlerine daha çok güveniyorum.aslında onlarda saçma geliyor bazen.ben doktora yumurta takibi yaptırıyorum birde evde test yapıyorum doktorun çatladı dediği zamanla evdeki test kesinlikle tutmuyor birbirini.

Ateş ölçümü her sabah aynı saatte ve yataktan kalkmadan ölçülüyor canım, gece yeterince uyku olması şart, iki sattlik uyku falan yanıltır mesela. Kurallara uyduktan sonra problem yok. Hastanede yatarken de mesela sabah 6 da gelip ateşini ölçerler, bir de gece yatarken. Ateş, takip için etkilidir diye düşünüyorum. Ben bu ay ateş ve ovu ikisini bir arada yapıyorum mesela. Ovu testimdeki çatlama zamanım ile ateş takibimdeki gün aynı çıktı...

Valla bende ondan korkuma yapamıyorum yaa... bugün akşam iş çıkışı alacağım testi yarın sabah gelmemişse yapacağım işe gelmeden önce haber veririm sonucu keşke çift çizgi olsa keşke...

ay inşallah perşembe akşamı bugun bol bol dua et inşallah hamişsindir.

listede adımı göremiyorum unutulmuşum galiba,
bat 7 kasım...

slm naber nasılsınız canlarım çalışmalar bitti çoğu kişinin sanırım :)

evet canım az kaldı dıyelım cabuk gecsın canıkom kız calısmaları bıtırmen erken degılmı tatlım...

12. günüm olan cumartesi yumoşlar çatladı, 11-12-13-15. günlerimde çalışmalar yapıldı, salı günü finished, tamamdır yani...
:17: Artık gerisi normal akışında olur :1:

Son düzenleme:
listede adımı göremiyorum unutulmuşum galiba,
bat 7 kasım...

Senin tarih yanlış demiştin ya canım, ben de düzelttim sanıyordum, silinmiş demek ki kusura bakma...

Son düzenleme:

karşılaşamadık çoktandır canım nasılsın mide bulantıların başlamış zordur senin için şimdi yemek felanda yapamazsın geçer inşallah çabucak bugünlerin :9:

karşılaşamadık çoktandır canım nasılsın mide bulantıların başlamış zordur senin için şimdi yemek felanda yapamazsın geçer inşallah çabucak bugünlerin :9:

evet cnm giremiorum ki btn gün uyuyorum bişey yapamıorum başka :( allahım yardım etsin valla çok zor kızlar inanın ama byük laf ettim öğürim kusim allahım ver ddm ben baş edicem ddm :) verdi valla sıpa anamı ağlatıo şmdiden olsun kurban olurum bnm ömrümden gtsin ona :)

Back