- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
ayşe kız psikopata bağladın iyice 5 10 tane gebelik testi haaa
Cumartesi yaptırdım kan.Kocammmaaan bir sıfır yazmışlar terbiyesizler.İnsan 1-2 falan yazar da ümit verir.Kana idrarda görmeden gitmeyeceğim.Yada BATtan önce gitmeyeceğim.Cumartesi sabah hastaneden sonucumu alıp geleceğim eğer o zamana kadar idrarda görüp kan testi yaptırmazsam
Maalesef öyle.Keşke herkezin hep aynı gün çıksa6 gün önce öğrenende var 10 gün sonra da...Allah o kadar bekletmesin.İnsan boğazına kadar ümitsizliğe battıktan sonra sevincini bile tam yaşayamıyor...Teşekkür ederim şu buhranlı günümde beni aydınlattığın için Tuğra....Rabbim sana da gönlündeki bebeğini hemen versin inşallah..
nasıl kasvetli bir havadır bu yaaa Allahım içim karardı
2013 te ailemiz 4 ler inşallah
ben eşim tarçınım ve bebişim
üff nasıl güzel bi aile oluruz yaaa
bakın bu bebek nazlanıo ama nasıl güzel bi yere gelicek bi bilse nasıl huzurlu nasıl aşk dolu hemen geliverir :)))9
etlerini morartıcam onun sıkmaktan
popişini ısırıcamm ağlatıcam bağırtıcaammm nasıl bekletio beni
nasıl ümitlendirip sonra gelmiooo bakalım
görecek gününüüü :))
hayırlısı ayşe neyseki az kalmış inşallah gebesindir valla seni merak ediyorum
hatta yanında olup o sevinci heyecanı sende görmek isterdim
bi ablam senin gibi ama fazlada heyecanlandımı tansiyonu düşüp bayılıyo sen öyle olmada:)
Bende dün eşime dedim bunu.Belki iki kişi değil 4 kişiyizdir diye :) Sinema bileti alırken :)
bak işte bunlarıda biliyor hissediyorsa gelmek istmiyor olabilir:))
mevla hayırlısıyla versin inşallah
Ablanla aynıyız desene.Çok üzüldüğümde ve çok sevindiğimde tansiyonum 4 olur benim.Doktorlar hayret ederler nasıl oluyor bu diye.Sürekli bol tuzlu yiyorum.Hamilelikte tuz yasakmış sorunum olmaz inşallah bu düşük tansiyon mevzuu bende...
canım hayırlısı olsun ıyı kı kendını kontrol edıyordun ben olsam hayatta anlamazdım hamıle oldugumu. nezaman kesınlesır pekı sonuc ? ne yapmak gerekıyor bundan sonra ?
yaa şakası onlar biliodur benim ne demek istediğimi o, neden bu kadar sabırsız davrandığımı
gözünün içine nasıl bakacağımı
nasıl koruyup kollayacağımı, nasıl gözümden bile sakınacağımı
bence kıymet arttırmaya çalışıo :)))
Aha ben gibi sadist bi bebek sevicisi daha.etlerini morartıcam onun sıkmaktan
popişini ısırıcamm ağlatıcam bağırtıcaammm nasıl bekletio beni
nasıl ümitlendirip sonra gelmiooo bakalım
görecek gününüüü :))
Amiiiinnnn.Eşimden önce size söyleyeceğim cimcikne.Ona başka planlarım var.Önce en yakın arkadaşıma sözüm var.Sonra size....belki de size ondan önce söylerim.Ailelere pıtpıtları duyduktan sonra söylemek istiyorum ben.Daha kalbi atmayan bi bebeğin hevesini yaymak istemem...inşallah tatlım inşallah Allah söyletmiştir bu kez
bebişin hatta bebişlerin göbüşü doldurmuştur
:))
eminim her çocuğun kıymeti anne baba gözünde aynıdır işte bu bebek anla artık annesi:)
üfff benim bu hafta çoook çalışmam lazıım çoook :))
var mı öneriniz kızlar
şunu yap bunu yapma diye
doktor belinin altına yastık koy 15 dk ayaklarını dik dedi, eşime bol c vitamini al dedi
sizde var mı böyle şeyler önerecek
Aha ben gibi sadist bi bebek sevicisi daha.Ellerini ayaklarını ıssırırım ben.Acıtmadan ağlatmadan tabi Sıkıştıra sıkıştıra severim çocukları.Öyle nazlı nazlı sevenlere de hayret ederim.Nasıl sakinler ben dişlerimi sıkarım çocuk severken:)) Yiğenlerim de hep alışkındır böyle sevmelerime.
Amiiiinnnn.Eşimden önce size söyleyeceğim cimcikne.Ona başka planlarım var.Önce en yakın arkadaşıma sözüm var.Sonra size....belki de size ondan önce söylerim.Ailelere pıtpıtları duyduktan sonra söylemek istiyorum ben.Daha kalbi atmayan bi bebeğin hevesini yaymak istemem...
üfff benim bu hafta çoook çalışmam lazıım çoook :))
var mı öneriniz kızlar
şunu yap bunu yapma diye
doktor belinin altına yastık koy 15 dk ayaklarını dik dedi, eşime bol c vitamini al dedi
sizde var mı böyle şeyler önerecek
Bol fındık,bol ceviz,bol balOndan sonra libidon tavan yapsın adam senden kaçsın
valla ne güzel doktorun varmış güzel şeyler önermiş
bunları bilmek güzel oldu benim eşim hiç de bunları bana önermedi vayy hain:))
o zaman benden de öneri bolca dua et hayırlısı inşallah canım
tabii tabii mutlaka 15 dk ayaklar yukarı önemli bu, yapmalısın
duayı eksik etmiyorum hem kendim için hemde uzun zamandır hayal kurup bekleyenler için
annem 7 yıl beklemiş Allahım kimseyi o kadar bekletmesin, kimsenin kucağını boş bırakmasın, isteyen herkese versin Rabbim
Amin inşallah.Ben de bu talihsiz haberlerden ötürü böyle bi karar aldım eşimle.İnşallah en kısa zamanda yaşarız o günleri....inşallah cnm benm inşallah çok heyecanlıyım 5 gün geçsede senin güzel haberlerini duysak barii
evet ailelere daha sonra söylemekten yanayım bir kere yaptım o hatayı pıtpıt falan duyamadan gittii meleğim
-Gel dedim sana geeeeellllllllhahahahha :)))
her köşede sıkıştırıomuşum onu :)))
hahahahah :))) düşünmesi bile komik
1 tatlı kaşığı bala 1 tatlı kaşığı toz...Sabah aç karnına 1 kaşık,akşam yatmadan önce 1 kaşık.3 hafta düzenli kullanımdan sonra etki ediyormuş..Ben aldım bugün.100gr 3 tl...evde karıştıracağım 42 kaşık ölçüsünde hergün 2 kaşık 21 gün ederayşe acaba çakşır otu nasıl kullanılıyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?