• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
amin canım inşallah duanda bana da yer ver canım ismim şevval ismen dua edersen sevinirim
15 dakika ayaklar nasıl yukarda bekletilir bunun için bol enerjili birşeyler içmek lazım:)

olmaz mı tabii ki de vaaar

kıyamam ben sana

bizim üzerimizde günahı olmayan insanlar derler ya hanii sadece tanıyan onlardan dua istemek çok iyimiş

çok daha çabuk kabul olurmuş o yüzden inşşaalh tutar dualarımız birbirimiz için

zaten hepimiz önce işimizi garantiye alıyoruz, üzerimize düşeni yapıyoruz, sonrada sırasını bekliyoruz

inşallah artık sıramız gelmiştir, inşallah tez zamanda hepimizin meleği gelir

amin canım inşallah duanda bana da yer ver canım ismim şevval ismen dua edersen sevinirim
15 dakika ayaklar nasıl yukarda bekletilir bunun için bol enerjili birşeyler içmek lazım:)

Öyle bi bekletilirki şevval ben yapıyorum her seferinde.
Ben yataktan 180 derece dönüyorum duvara ayaklarımı yaslıyorum.Eşim ayaklarıma çorap giydiriyor duvardan üşütmeyim diye:1:

Amin inşallah.Ben de bu talihsiz haberlerden ötürü böyle bi karar aldım eşimle.İnşallah en kısa zamanda yaşarız o günleri....

-Gel dedim sana geeeeellllllll:4:
-Dur cimcikne.Yapma kız.Noldu sana böyle.Korkutuyorsun beni.Duurr:53:
-Kaçma geeeeeellllll:4::4::4::4::4:
Harbiden komik olurdu durumunuz.:1:

1 tatlı kaşığı bala 1 tatlı kaşığı toz...Sabah aç karnına 1 kaşık,akşam yatmadan önce 1 kaşık.3 hafta düzenli kullanımdan sonra etki ediyormuş..Ben aldım bugün.100gr 3 tl...evde karıştıracağım 42 kaşık ölçüsünde hergün 2 kaşık 21 gün eder:1: Tabi güzel haber gelirse boşa almış olurum ama olsun.3 tl değilmi milyonlar döküyoruz gelsin diye doktorlara,ilaçlara,en çok da TESTLERE.:1: Mesela ben bugün 4 test alacağım.4 adet x 3,5 TL =14TL bayılıp geleceğim eczaneye.Ama herbirini başka eczaneden alacağım :1: Manyak demesinler arkamdan.:1:

hahahahhahah :)) kızlar çok güzeliz biz yaa valla bak çok sevdim ben bizi :))

oturup ağlıyoz beraber sonra silioz gözyaşımızı başlıyoz makaraya

Allah tez zamanda nasıl doğurucaz muhabbetini yaşatsın :))

Son düzenleme:
Ben yataktan 180 derece dönüyorum duvara ayaklarımı yaslıyorum.Eşim ayaklarıma çorap giydiriyor duvardan üşütmeyim diye:1:

al işte aynı bizz :)))

çekip izletsek elalem napıo bunlar die gülerr valla

olmaz mı tabii ki de vaaar

kıyamam ben sana

bizim üzerimizde günahı olmayan insanlar derler ya hanii sadece tanıyan onlardan dua istemek çok iyimiş

çok daha çabuk kabul olurmuş o yüzden inşşaalh tutar dualarımız birbirimiz için

zaten hepimiz önce işimizi garantiye alıyoruz, üzerimize düşeni yapıyoruz, sonrada sırasını bekliyoruz

inşallah artık sıramız gelmiştir, inşallah tez zamanda hepimizin meleği gelir

Canım Allah razı olsun ne güzel tanımadığın birinin duasında olmak
inşallah canım hem ben umreye bebeğimle gitmek isterdim ama sanırım nasip olmayacak
yinede rabbimden ümit kesmek istemiyorum
sizin gibi güzel dostlardan dua istiyorum:(

canım herkesin affına sığınarak söylüyorum zaten ilişki başlı başına bir enerji sarf ediliyor
bn çok yorgun oluyrm kolumu kaldıracak takatim kalmıyr ayaklarım nasıl havada kalır
vinçlemi kaldırsalar:)))
ayşe sen yiyorsun enerjin maksimum maşallah:))

canım herkesin affına sığınarak söylüyorum zaten ilişki başlı başına bir enerji sarf ediliyor
bn çok yorgun oluyrm kolumu kaldıracak takatim kalmıyr ayaklarım nasıl havada kalır

yawru kuzum sende bişii yapmıcaan hemen kendini dikertmeden (spoşlar geri gelmicek şekilde) duvara dönücen

ayaklarını dikicen duvara :)) sonraaa spoşlar yolculuğa daha rahat çıkmış olcaklar :))

Son düzenleme:
hahahahhahah :)) kızlar çok güzeliz biz yaa valla bak çok sevdim ben bizi :))

oturup ağlıyoz beraber sonra silioz gözyaşımızı başlıyoz makaraya

Allah tez zamanda nasıl doğurucaz muhabbetini yaşatsın :))
Ben suda doğuracam.Yaptıracam kendime özel bi kutu.Oturacam içine ıkınacam.Gördüm nette videoları çok rahat doğuruyor kadınlar.Nasılsa çocuk boğulmuyor suda:1: Fırt fırt çıkaracam oğullarımı suda balıklar gibi :1::1::1:

al işte aynı bizz :)))

çekip izletsek elalem napıo bunlar die gülerr valla
:17: Aynen valla.:emir_bebek: şu sıpalar için ne komik hallere düşüyoruz.:31:
Ben çikolatayı çok severim sanırım ondan bu enerji bende.Bi de eşim bal-pekmez-incir sokar durur ağzıma akşamları ondandır.:1:

kızlaarrrr deli gibi araştırırken gördüm bi temiz plastik bardaga idrarınızı yapın dibe çökerse gebe deilmişiz benim gibi günü gelenler denesin bakalım yaaa nolcak az bekletçez ben yaptım beklio bakalım:9:

kızlaarrrr deli gibi araştırırken gördüm bi temiz plastik bardaga idrarınızı yapın dibe çökerse gebe deilmişiz benim gibi günü gelenler denesin bakalım yaaa nolcak az bekletçez ben yaptım beklio bakalım:9:

Kız dibe çökecek olan ne?İdrarın dibe çöktüğünü nasıl anlayacağız.Söyle bakayım bende yapayım.:44:

buları yapıpta sonuç 0 olan çook kişi var tanıdığım

iğne testi, karbonat testi,çamaşır suyu testiii hepsi denenmiş :)

kızlar test yapıyom yapıom negatif bu ayda olmadı heralde:50:

O çift çizgi buraya gelecek arkadaş.Yıldırmasın bu negatifler seni.Gelecek başka şansı yok.Biz çalışıyoruz.Allah'a da dua ediyoruz.Varmı başka şansları.Gelecek o çizgiler.:20::20::20::20:

İdrar testi içinde ovulasyondaki gibi 2-3 saat sıvı alma muhabbeti varmıydı kıız?:52::52::52: Valla adımı unuttum o durumdayım:52::52::52:

Back