• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
pskiolojik olarak beynimiz bedenizimi etkiliyo guselim ondan abuk subuk seyler yapıo
ben bu ay da aldım ovu testini en azında yumurtladığın gunu biliyorum ateş ölçerekte destekliyorum
bakalım gecen ay olmadı belki bu ay tuttururuzz ne dersin hayırlısı ebson cum:34:

inşallah tatlım belki tutmuştur benimki bu ay heyecanla bekliyorum daha 14 gün var bata

Arkadaslar cok kotuyum dun bir trafi kazasi gecirdik buyuk oglum yogun bakimda beyin kanamasi ve cigerlerinde odem var uyutuluyor su an. Duaya ihtiyacim var kimin duasi kabul olur belli olmaz lutfen. Hepiniz cok dua edin

Canim cok uzuldum.rabbim acil sifalar versin.allahim omer farugunu sana bagislasin.allahim guc versin.dualarim seninle.

canım senin ateşin gusel gidiyo bi dercelik iniş cıkışlar normal olarak karşılanıyo
daha da düşmemesi lasım ama suanda daki seyrinde devam etmeli yukselebiir ama düşmemesi gerekiyo
umarım bebeğin seninledir cnm:34:

arkadaşlar bide bu ateş ölçümlerinizi yaparken yataktan kalkmadan yaptığınızı biliyorum lakin uyandığınızda hemen ölçerseniz daha sağlıklı cunku yatağın içinde bile hareket etseniz vücut uyanır uyanmaz belli bi süreden sonra ısısını yukseltiyo yani uyurken ısımız normale dönüyo
anlatabildimmi bilmiyorum mümkün olduğu kadar hareket etmeden ölçümlerinizi yapın :34:

Bakmışsın bile:54: Teşekkür ederim...Ben alarm çalar çalmaz kapatıyorum başımı bile kaldırmadan ateşimi ölçüyorum.2 Aralık'ta saat 5te uyandım ve halvet olunca ölçemedim.Doğru çıkmaz diye ölçmedim daha doğrusu.Ama o güne hangi değeri girersem gireyim çizgiyi aynı güne çekiyor.O yüzden bi değer girdim bende.İdrarda ne zaman çıkar sence?Test günüm BAT mı olsun?

Yarin icin randevu aldim. Doktorumdan idrara sikisik gel karindan bakalim yumurtalarina dedi.yarin sabahta testlerimi yaptiricim.

Bakmışsın bile:54: Teşekkür ederim...Ben alarm çalar çalmaz kapatıyorum başımı bile kaldırmadan ateşimi ölçüyorum.2 Aralık'ta saat 5te uyandım ve halvet olunca ölçemedim.Doğru çıkmaz diye ölçmedim daha doğrusu.Ama o güne hangi değeri girersem gireyim çizgiyi aynı güne çekiyor.O yüzden bi değer girdim bende.İdrarda ne zaman çıkar sence?Test günüm BAT mı olsun?

seninki bugun dpo 9 da
kimisinin dpo 9 dan itaberen cıkabiliyo
ama bazılarınında dpo 11 de bile negatif görüp sonradan dpo 13 falan pozitif gören var en sağlıklısı dpo 14 yani bat gunun ama bugunden itbaren ne zman istersen yapabilirsin genelde dpo 9 dan itibaren test yapmaya başlıyolar ama negatif cıkarsa zülme cunku herkesin aynı anda belli olcak die bi durum yok
bat a kadar sabır

Hayırlı olsun hamileliğin o zaman:46: İnşallah değerin artar sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına sorunsuzca...

canım teşekkür ederim.amin inş.artış gösterecektir ne diyeceğimi ne düşüneceüğimi inan olsunki bilmiyorum

Ben de bebek de diger kucuk oglum da iyiyiz ama omer farugum kotu yogun bakim kapisinda bekliyoruz ismiyle dua edin nolur daha 7 yasinda cok kucuk nolur dua edin

canım çok büüyk geçmiş olsun.mevlam yavrunu ömer faruğunu inş. sizlere bağışlar.mevlam yar ve yardımcınız olsun

seninki bugun dpo 9 da
kimisinin dpo 9 dan itaberen cıkabiliyo
ama bazılarınında dpo 11 de bile negatif görüp sonradan dpo 13 falan pozitif gören var en sağlıklısı dpo 14 yani bat gunun ama bugunden itbaren ne zman istersen yapabilirsin genelde dpo 9 dan itibaren test yapmaya başlıyolar ama negatif cıkarsa zülme cunku herkesin aynı anda belli olcak die bi durum yok
bat a kadar sabır

Cumartesi kafam dumanlıydı biraz.Hastanenin önünden geçerken geeell geeell dedi bana.Girdim bende:26: Bana nanik yaptı ama:1: Üzülmedim çünkü BATa 8 gün kala çıkması çok düşük bi ihtimal..Ben giderken 5-10 tane gebelik testi alayım eve.Sıpalarım yerleştiyse yükselmiştir hormonlarım.Sabah akşam yaparım test :52:

Yarin icin randevu aldim. Doktorumdan idrara sikisik gel karindan bakalim yumurtalarina dedi.yarin sabahta testlerimi yaptiricim.

izell daha önce doktora gitmişmiydin
yani alttan muayene oldun mu?merak ettim acaba neden karından bakmayı istedi?

Cumartesi kafam dumanlıydı biraz.Hastanenin önünden geçerken geeell geeell dedi bana.Girdim bende:26: Bana nanik yaptı ama:1: Üzülmedim çünkü BATa 8 gün kala çıkması çok düşük bi ihtimal..Ben giderken 5-10 tane gebelik testi alayım eve.Sıpalarım yerleştiyse yükselmiştir hormonlarım.Sabah akşam yaparım test :52:

ayşe zaten bata az kalmadımı idrardansa kanda daha kesin cevap alırsın

kızlar kusura bakmayın apar topar çıktım evden
Kendi kadın doğumcumu aradım değer bakarsan taze hamilelik dedi.çarşamba günü aynı yerde tekrar yaptır sonç eğer artarsa hamilesindir dedi.ameliyatı da ertele dedi.

başka dr.a gittim oda hamilelik var gibi ama bişey söyleyemem gerçi gününede var ama dedi.oda 2-3 gün sonra tekrarla testi ona göre bişey söylüyelim dedi.%50 var ,%50 yok derim ben bu değere dedi

bende oradan genel cerraha gittim.durumu anlattım ve şimdilik yarınki ameliyatı iptal ettirttim.

bakalım şimdi durum ne oalcak bilmiyorum

canım hayırlısı olsun ıyı kı kendını kontrol edıyordun ben olsam hayatta anlamazdım hamıle oldugumu. nezaman kesınlesır pekı sonuc ? ne yapmak gerekıyor bundan sonra ?

bide sunu sakın unutma herkesin hormonları farklı dönemlerde yukselişe gecer aysecim
birinin bat 3 gun kala snuc alması hepimizin alıca anlamına gelmez onun için moral bozma sakın:34:

Sule telefonda randevu alirken ole soyledi canim.karindan bakalim dedi.benim oyle bir istegim olmadi yani. Ama benim icin ilk olucak alttan muayene. 6 yasinda oglum var. Ona hamileyken de hep karindan bakti.

ayşe zaten bata az kalmadımı idrardansa kanda daha kesin cevap alırsın
Cumartesi yaptırdım kan.Kocammmaaan bir sıfır yazmışlar terbiyesizler.İnsan 1-2 falan yazar da ümit verir.:1: Kana idrarda görmeden gitmeyeceğim.Yada BATtan önce gitmeyeceğim.Cumartesi sabah hastaneden sonucumu alıp geleceğim eğer o zamana kadar idrarda görüp kan testi yaptırmazsam :16:
bide sunu sakın unutma herkesin hormonları farklı dönemlerde yukselişe gecer aysecim
birinin bat 3 gun kala snuc alması hepimizin alıca anlamına gelmez onun için moral bozma sakın:34:

Maalesef öyle.Keşke herkezin hep aynı gün çıksa:1: 6 gün önce öğrenende var 10 gün sonra da...Allah o kadar bekletmesin.İnsan boğazına kadar ümitsizliğe battıktan sonra sevincini bile tam yaşayamıyor...Teşekkür ederim şu buhranlı günümde beni aydınlattığın için Tuğra....Rabbim sana da gönlündeki bebeğini hemen versin inşallah..:16::16:

nasıl kasvetli bir havadır bu yaaa Allahım içim karardı

2013 te ailemiz 4 ler inşallah

ben eşim tarçınım ve bebişim

üff nasıl güzel bi aile oluruz yaaa

bakın bu bebek nazlanıo ama nasıl güzel bi yere gelicek bi bilse nasıl huzurlu nasıl aşk dolu hemen geliverir :)))9

ayşe kız psikopata bağladın iyice 5 10 tane gebelik testi haaa
:52::52:

Sule telefonda randevu alirken ole soyledi canim.karindan bakalim dedi.benim oyle bir istegim olmadi yani. Ama benim icin ilk olucak alttan muayene. 6 yasinda oglum var. Ona hamileyken de hep karindan bakti.

anladım canım hayırlısı olsun inşallah yarın burda paylaşırsın sanırım tahlillerinide yaptırıcakasın

nasıl kasvetli bir havadır bu yaaa Allahım içim karardı

2013 te ailemiz 4 ler inşallah

ben eşim tarçınım ve bebişim

üff nasıl güzel bi aile oluruz yaaa

bakın bu bebek nazlanıo ama nasıl güzel bi yere gelicek bi bilse nasıl huzurlu nasıl aşk dolu hemen geliverir :)))9

ayy çok güldüm belkide bebeğin haberi varda biraz daha naz yapmak istiyor:))

ayy çok güldüm belkide bebeğin haberi varda biraz daha naz yapmak istiyor:))

etlerini morartıcam onun sıkmaktan

popişini ısırıcamm ağlatıcam bağırtıcaammm nasıl bekletio beni

nasıl ümitlendirip sonra gelmiooo bakalım

görecek gününüüü :))

Back