• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
test mi yaptın?

yaptın mı kız?

doğru söyle

yapıcan mı yoksa?

ayyyy çok heyecanlandııımmmm
:52::52::52: Sonunda birini daha delirttim :52::52::52::52::52: Yok daha yapmadım.Almadım daha doğrusu.4 tane alacağım eve giderken.Bu akşam birini.Yarın diğerini vs vs....Bu heyecan başka türlü törpülenmez valla....:52::52::52::52::52::52::52:

:52::52::52: Sonunda birini daha delirttim :52::52::52::52::52: Yok daha yapmadım.Almadım daha doğrusu.4 tane alacağım eve giderken.Bu akşam birini.Yarın diğerini vs vs....Bu heyecan başka türlü törpülenmez valla....:52::52::52::52::52::52::52:

hayır akşama yapma çok merak ediosan yarın sabah yap

sonrada ki inşallah gerek kalmaz adet günün yaap :)

nolurr orda olsuun :))

Aha 4 yetmiyor.Cuma boş kalıyor.Cuma'yı da boş bırakayım.Belki gerek kalmaz Cuma kan testine giderim.Ayy kalbim duracak..Neden bu kadar heyecan yaptım bilmemki.Belirti falan da yok.Kendi kendine gelin güvey olmak bu olsa gerek:118::118::118::118::118::118:

Yok yoooook dayanamam bu akşam da yapacağım.:52: Belki resim koyarım 1 saat sonra buraya.Anam ne reklam yapıyooooruuuuummm?Ah sıpalar ah sıpalar.Düştüğüm durumlara bi bak yaa:52:

Yok yoooook dayanamam bu akşam da yapacağım.:52: Belki resim koyarım 1 saat sonra buraya.Anam ne reklam yapıyooooruuuuummm?Ah sıpalar ah sıpalar.Düştüğüm durumlara bi bak yaa:52:

yaaaaa tamam ozaman yapalım görelim (bana noluosa)

walla bende çok heyecanlıyım (daha yumurtlamadım bile)

bi kafamızda hunimiz eksik deliriyoruz bence :))

inşallah 1 saat sonra güzel mutlu haberler alırız

yaaaaa tamam ozaman yapalım görelim (bana noluosa)

walla bende çok heyecanlıyım (daha yumurtlamadım bile)

bi kafamızda hunimiz eksik deliriyoruz bence :))

inşallah 1 saat sonra güzel mutlu haberler alırız

Amann kıız ne var eğleniyoruz şurda.Üzülmüyorum ben artık çıkmadığında:52: Huniye gerek yok kesin delirdim ben:27:
İnşallah canımm üzülmek yok ama çıkmazsa :52: Ay sanki sen yapacan testi.Seni teselli ediyorum bende :52:

Amann kıız ne var eğleniyoruz şurda.Üzülmüyorum ben artık çıkmadığında Huniye gerek yok kesin delirdim ben:27:
İnşallah canımm üzülmek yok ama çıkmazsa :52: Ay sanki sen yapacan testi.Seni teselli ediyorum bende :52:

hahahah ayşe koptuk gidiyoruz kendimizi fren yapmaya davet ediyoruuumm :52:

haha istersen alma sen bizim evde var ben senin yerine şeyy ettirimm

ölüyoruuumm hahahahahh

:8: walla şu saatten sonra bağlasak duramazsıınn :8:

Bu enerjiyi ve heyecanı sabahları ateş ölçerek atamam cimcikne.Bişeylere ihtiyacım var.:27: Eve gidip temizlikmi yapsamki şu yağmurlu günde cam-pencere-kapı.Olmadı komşulardan makinalarındaki bulaşıkları isterim yıkamak için.Bi de iğne testi yapıyım diyorum bu akşam.Karbonatı da deneyim üstüne.Töbe töbe çarpılacam valla :27: Kirpiklerime rimel sürmesem bakacam çapraz mı diye ama aklıma gelmiyorki normal zamanda.Kendimi pastaya böreğe vurayım ben.1 çuval un sipariş edeyim.5 günde ancak yeter.:52:

öffff nefret ediyorum kndimden noldu yaptım işte öle belliki o tek çizgi allah cezasını versin okadar belirgin sinirimi bozuyo yok kasıgım atıyo tık tık yok agrio başımmı dönüo ateşimmi çıkıo gene hepsi fos çıktı kocamannn bi hayal kırıklıgı yine yazık paracıklarıma artık gg den 100 lü gebelik testi alcam yoksa servet vercem bunlara offf kesin gelcek kırmızılar bıktım yaa yarın çıkıp kcişe çakşır otu almayan nolsun bak :43:

Bu enerjiyi ve heyecanı sabahları ateş ölçerek atamam cimcikne.Bişeylere ihtiyacım var.:27: Eve gidip temizlikmi yapsamki şu yağmurlu günde cam-pencere-kapı.Olmadı komşulardan makinalarındaki bulaşıkları isterim yıkamak için.Bi de iğne testi yapıyım diyorum bu akşam.Karbonatı da deneyim üstüne.Töbe töbe çarpılacam valla :27: Kirpiklerime rimel sürmesem bakacam çapraz mı diye ama aklıma gelmiyorki normal zamanda.Kendimi pastaya böreğe vurayım ben.1 çuval un sipariş edeyim.5 günde ancak yeter.:52:

hahahaah sen kesin yüksek enerjili bişiiler keşfettin ve bize söylemiyorsun :(

yap pastayı böreği bizde adres verelim gönder barriii bitmez başka türlü bu enerji

ama temizlikten ağır işten kaçın bi kaç gün varsa bişii falan olur

tamam oyalamak istiyorsun kendimi ama yanlış bişii yaparsın gerek yook

öffff nefret ediyorum kndimden noldu yaptım işte öle belliki o tek çizgi allah cezasını versin okadar belirgin sinirimi bozuyo yok kasıgım atıyo tık tık yok agrio başımmı dönüo ateşimmi çıkıo gene hepsi fos çıktı kocamannn bi hayal kırıklıgı yine yazık paracıklarıma artık gg den 100 lü gebelik testi alcam yoksa servet vercem bunlara offf kesin gelcek kırmızılar bıktım yaa yarın çıkıp kcişe çakşır otu almayan nolsun bak :43:

üzülme canım yaa hepimiz aynı durumdayız

yapmış olman sonucu gösterir azıcık üzül ama kendini daha iyi hazırla yeni aya

ayrıca kırmızıların gelmedi ki henüzzz bekle biraz

Kız dur. Sakin ol.. Al tabi.Bende aldım bugün.Kudursun herif diye..Hayırsız,sağlıklısız bi evlat gelse daha mı iyi?Allah korusun.Vakti zamanı var demekki sıpalarımızın daha.Gelecek merak etmee..."İSTEYİN VEREYİM" demiş.İstiyoruz verecektir elbet..O ikinci çizgi çıkıncaya kadar yıldıramaz bizi bu tek çizgiler.Merdiven yapar tırmanırız ikinciye doğru.....:10::10::10::10::10::10::10:

üzülme canım yaa hepimiz aynı durumdayız

yapmış olman sonucu gösterir azıcık üzül ama kendini daha iyi hazırla yeni aya

ayrıca kırmızıların gelmedi ki henüzzz bekle biraz

ilk gebeligimde 6 gün varken şak die çıkmıştı çizgi olsa kesin çıkardı yok işte yok :43: allahım ne zormuş beklemek allahım sabır ver tez zamanda sevindir kocam dün akşam karnımı seviyo çok zormuş yaaa:43:

ilk gebeligimde 6 gün varken şak die çıkmıştı çizgi olsa kesin çıkardı yok işte yok :43: allahım ne zormuş beklemek allahım sabır ver tez zamanda sevindir kocam dün akşam karnımı seviyo çok zormuş yaaa:43:

tamam o zaman sakinleş önce

yoksada siz elinizden geleni yaptınız zamanı gelmemiş daha

hepimizin bunun için burdayız

sen şimdi bekle kırmızıların gelsiin

miss gibi hazırlan yeni aya

kürler,otlar çöpler yüksek motivasyon lazım sana

bide ovulasyon testi patlattık mııı

oo gelsin yeni ay yeni heyecan

Back