• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ayşe kız psikopata bağladın iyice 5 10 tane gebelik testi haaa
:52::52:

Valla bağladım Ebru.Bugün hep kasıklarım ağrıdı.Adet öncesi gibi...Ama bişey soracağım.Rahmimden bıçak sokuyorlar gibi bi ağrı giriyor bazen.Bu üşütme belirtisi mi ? Ay kendimi tanıyamaz oldum stresten....

Cumartesi yaptırdım kan.Kocammmaaan bir sıfır yazmışlar terbiyesizler.İnsan 1-2 falan yazar da ümit verir.:1: Kana idrarda görmeden gitmeyeceğim.Yada BATtan önce gitmeyeceğim.Cumartesi sabah hastaneden sonucumu alıp geleceğim eğer o zamana kadar idrarda görüp kan testi yaptırmazsam :16:

Maalesef öyle.Keşke herkezin hep aynı gün çıksa:1: 6 gün önce öğrenende var 10 gün sonra da...Allah o kadar bekletmesin.İnsan boğazına kadar ümitsizliğe battıktan sonra sevincini bile tam yaşayamıyor...Teşekkür ederim şu buhranlı günümde beni aydınlattığın için Tuğra....Rabbim sana da gönlündeki bebeğini hemen versin inşallah..:16::16:

hayırlısı ayşe neyseki az kalmış inşallah gebesindir valla seni merak ediyorum
hatta yanında olup o sevinci heyecanı sende görmek isterdim
bi ablam senin gibi ama fazlada heyecanlandımı tansiyonu düşüp bayılıyo sen öyle olmada:)

nasıl kasvetli bir havadır bu yaaa Allahım içim karardı

2013 te ailemiz 4 ler inşallah

ben eşim tarçınım ve bebişim

üff nasıl güzel bi aile oluruz yaaa

bakın bu bebek nazlanıo ama nasıl güzel bi yere gelicek bi bilse nasıl huzurlu nasıl aşk dolu hemen geliverir :)))9

Bende dün eşime dedim bunu.Belki iki kişi değil 4 kişiyizdir diye :) Sinema bileti alırken :)

etlerini morartıcam onun sıkmaktan

popişini ısırıcamm ağlatıcam bağırtıcaammm nasıl bekletio beni

nasıl ümitlendirip sonra gelmiooo bakalım

görecek gününüüü :))

bak işte bunlarıda biliyor hissediyorsa gelmek istmiyor olabilir:))
mevla hayırlısıyla versin inşallah

hayırlısı ayşe neyseki az kalmış inşallah gebesindir valla seni merak ediyorum
hatta yanında olup o sevinci heyecanı sende görmek isterdim
bi ablam senin gibi ama fazlada heyecanlandımı tansiyonu düşüp bayılıyo sen öyle olmada:)

:52: Ablanla aynıyız desene.Çok üzüldüğümde ve çok sevindiğimde tansiyonum 4 olur benim.Doktorlar hayret ederler nasıl oluyor bu diye.Sürekli bol tuzlu yiyorum.Hamilelikte tuz yasakmış sorunum olmaz inşallah bu düşük tansiyon mevzuu bende...

bak işte bunlarıda biliyor hissediyorsa gelmek istmiyor olabilir:))
mevla hayırlısıyla versin inşallah

yaa şakası onlar biliodur benim ne demek istediğimi o, neden bu kadar sabırsız davrandığımı

gözünün içine nasıl bakacağımı

nasıl koruyup kollayacağımı, nasıl gözümden bile sakınacağımı

bence kıymet arttırmaya çalışıo :)))

:52: Ablanla aynıyız desene.Çok üzüldüğümde ve çok sevindiğimde tansiyonum 4 olur benim.Doktorlar hayret ederler nasıl oluyor bu diye.Sürekli bol tuzlu yiyorum.Hamilelikte tuz yasakmış sorunum olmaz inşallah bu düşük tansiyon mevzuu bende...

o zaman kendine dikkat et inşallah hiç üzülmezsin ama sevincin bol olur
düşecekse sevinçten düşsün derim:)

canım hayırlısı olsun ıyı kı kendını kontrol edıyordun ben olsam hayatta anlamazdım hamıle oldugumu. nezaman kesınlesır pekı sonuc ? ne yapmak gerekıyor bundan sonra ?

canım yaa ben bu ay gebelik beklemiyodum.Ben ilk adet bitiminde takip falan ediyordum ama sonra araya bu ameliyat işi girince bıraktım.ne yumurtladığıma baktım ne başka bişeye.Ben belirtide hissetmedim.SAdece eşim ısrar etti tahlil yapmam için.Ne biliyosun belki bu ay tutmuştur diye.sadece onun gönlü olsun diye gittim bu sabahın köründe kan verdim.

şuan yapacak bişey yok ameliyatı erteledim.Çarşamba günü tekrar kan vereceğim.eğer değerde güzel bir artış varsa evet hamileymişim.bilmiyorum yani ne düşüneceğim ne yapacağım:18::18:

yaa şakası onlar biliodur benim ne demek istediğimi o, neden bu kadar sabırsız davrandığımı

gözünün içine nasıl bakacağımı

nasıl koruyup kollayacağımı, nasıl gözümden bile sakınacağımı

bence kıymet arttırmaya çalışıo :)))

eminim her çocuğun kıymeti anne baba gözünde aynıdır işte bu bebek anla artık annesi:)

etlerini morartıcam onun sıkmaktan

popişini ısırıcamm ağlatıcam bağırtıcaammm nasıl bekletio beni

nasıl ümitlendirip sonra gelmiooo bakalım

görecek gününüüü :))
Aha ben gibi sadist bi bebek sevicisi daha.:1: Ellerini ayaklarını ıssırırım ben.Acıtmadan ağlatmadan tabi:1: Sıkıştıra sıkıştıra severim çocukları.Öyle nazlı nazlı sevenlere de hayret ederim.Nasıl sakinler ben dişlerimi sıkarım çocuk severken:)) Yiğenlerim de hep alışkındır böyle sevmelerime.
inşallah tatlım inşallah Allah söyletmiştir bu kez

bebişin hatta bebişlerin göbüşü doldurmuştur

:))
Amiiiinnnn.Eşimden önce size söyleyeceğim cimcikne.Ona başka planlarım var.Önce en yakın arkadaşıma sözüm var.Sonra size....belki de size ondan önce söylerim.Ailelere pıtpıtları duyduktan sonra söylemek istiyorum ben.Daha kalbi atmayan bi bebeğin hevesini yaymak istemem...

eminim her çocuğun kıymeti anne baba gözünde aynıdır işte bu bebek anla artık annesi:)

üfff benim bu hafta çoook çalışmam lazıım çoook :))

var mı öneriniz kızlar

şunu yap bunu yapma diye

doktor belinin altına yastık koy 15 dk ayaklarını dik dedi, eşime bol c vitamini al dedi

sizde var mı böyle şeyler önerecek

var mı öneriniz kızlar

şunu yap bunu yapma diye

doktor belinin altına yastık koy 15 dk ayaklarını dik dedi, eşime bol c vitamini al dedi

Bol fındık,bol ceviz,bol bal:9: Ondan sonra libidon tavan yapsın adam senden kaçsın :60::60::60::60::60::60::60:

Aha ben gibi sadist bi bebek sevicisi daha.:1: Ellerini ayaklarını ıssırırım ben.Acıtmadan ağlatmadan tabi:1: Sıkıştıra sıkıştıra severim çocukları.Öyle nazlı nazlı sevenlere de hayret ederim.Nasıl sakinler ben dişlerimi sıkarım çocuk severken:)) Yiğenlerim de hep alışkındır böyle sevmelerime.

Amiiiinnnn.Eşimden önce size söyleyeceğim cimcikne.Ona başka planlarım var.Önce en yakın arkadaşıma sözüm var.Sonra size....belki de size ondan önce söylerim.Ailelere pıtpıtları duyduktan sonra söylemek istiyorum ben.Daha kalbi atmayan bi bebeğin hevesini yaymak istemem...

inşallah cnm benm inşallah çok heyecanlıyım 5 gün geçsede senin güzel haberlerini duysak barii

evet ailelere daha sonra söylemekten yanayım bir kere yaptım o hatayı pıtpıt falan duyamadan gittii meleğim

var mı öneriniz kızlar

şunu yap bunu yapma diye

valla ne güzel doktorun varmış güzel şeyler önermiş
bunları bilmek güzel oldu benim eşim hiç de bunları bana önermedi vayy hain:))
o zaman benden de öneri bolca dua et hayırlısı inşallah canım

valla ne güzel doktorun varmış güzel şeyler önermiş
bunları bilmek güzel oldu benim eşim hiç de bunları bana önermedi vayy hain:))
o zaman benden de öneri bolca dua et hayırlısı inşallah canım

tabii tabii mutlaka 15 dk ayaklar yukarı önemli bu, yapmalısın

duayı eksik etmiyorum hem kendim için hemde uzun zamandır hayal kurup bekleyenler için

annem 7 yıl beklemiş Allahım kimseyi o kadar bekletmesin, kimsenin kucağını boş bırakmasın, isteyen herkese versin Rabbim

tabii tabii mutlaka 15 dk ayaklar yukarı önemli bu, yapmalısın

duayı eksik etmiyorum hem kendim için hemde uzun zamandır hayal kurup bekleyenler için

annem 7 yıl beklemiş Allahım kimseyi o kadar bekletmesin, kimsenin kucağını boş bırakmasın, isteyen herkese versin Rabbim

amin canım inşallah duanda bana da yer ver canım ismim şevval ismen dua edersen sevinirim
15 dakika ayaklar nasıl yukarda bekletilir bunun için bol enerjili birşeyler içmek lazım:)

inşallah cnm benm inşallah çok heyecanlıyım 5 gün geçsede senin güzel haberlerini duysak barii

evet ailelere daha sonra söylemekten yanayım bir kere yaptım o hatayı pıtpıt falan duyamadan gittii meleğim
Amin inşallah.Ben de bu talihsiz haberlerden ötürü böyle bi karar aldım eşimle.İnşallah en kısa zamanda yaşarız o günleri....
hahahahha :)))

her köşede sıkıştırıomuşum onu :)))

hahahahah :))) düşünmesi bile komik
-Gel dedim sana geeeeellllllll:4:
-Dur cimcikne.Yapma kız.Noldu sana böyle.Korkutuyorsun beni.Duurr:53:
-Kaçma geeeeeellllll:4::4::4::4::4:
Harbiden komik olurdu durumunuz.:1:
ayşe acaba çakşır otu nasıl kullanılıyordu?
1 tatlı kaşığı bala 1 tatlı kaşığı toz...Sabah aç karnına 1 kaşık,akşam yatmadan önce 1 kaşık.3 hafta düzenli kullanımdan sonra etki ediyormuş..Ben aldım bugün.100gr 3 tl...evde karıştıracağım 42 kaşık ölçüsünde hergün 2 kaşık 21 gün eder:1: Tabi güzel haber gelirse boşa almış olurum ama olsun.3 tl değilmi milyonlar döküyoruz gelsin diye doktorlara,ilaçlara,en çok da TESTLERE.:1: Mesela ben bugün 4 test alacağım.4 adet x 3,5 TL =14TL bayılıp geleceğim eczaneye.Ama herbirini başka eczaneden alacağım :1: Manyak demesinler arkamdan.:1:

Back