amin canım inşallah duanda bana da yer ver canım ismim şevval ismen dua edersen sevinirim
15 dakika ayaklar nasıl yukarda bekletilir bunun için bol enerjili birşeyler içmek lazım:)
amin canım inşallah duanda bana da yer ver canım ismim şevval ismen dua edersen sevinirim
15 dakika ayaklar nasıl yukarda bekletilir bunun için bol enerjili birşeyler içmek lazım:)
Amin inşallah.Ben de bu talihsiz haberlerden ötürü böyle bi karar aldım eşimle.İnşallah en kısa zamanda yaşarız o günleri....
-Gel dedim sana geeeeellllllll
-Dur cimcikne.Yapma kız.Noldu sana böyle.Korkutuyorsun beni.Duurr
-Kaçma geeeeeellllll
Harbiden komik olurdu durumunuz.
1 tatlı kaşığı bala 1 tatlı kaşığı toz...Sabah aç karnına 1 kaşık,akşam yatmadan önce 1 kaşık.3 hafta düzenli kullanımdan sonra etki ediyormuş..Ben aldım bugün.100gr 3 tl...evde karıştıracağım 42 kaşık ölçüsünde hergün 2 kaşık 21 gün ederTabi güzel haber gelirse boşa almış olurum ama olsun.3 tl değilmi milyonlar döküyoruz gelsin diye doktorlara,ilaçlara,en çok da TESTLERE. Mesela ben bugün 4 test alacağım.4 adet x 3,5 TL =14TL bayılıp geleceğim eczaneye.Ama herbirini başka eczaneden alacağım Manyak demesinler arkamdan.
Öyle bi bekletilirki şevval ben yapıyorum her seferinde.
Ben yataktan 180 derece dönüyorum duvara ayaklarımı yaslıyorum.Eşim ayaklarıma çorap giydiriyor duvardan üşütmeyim diye
olmaz mı tabii ki de vaaar
kıyamam ben sana
bizim üzerimizde günahı olmayan insanlar derler ya hanii sadece tanıyan onlardan dua istemek çok iyimiş
çok daha çabuk kabul olurmuş o yüzden inşşaalh tutar dualarımız birbirimiz için
zaten hepimiz önce işimizi garantiye alıyoruz, üzerimize düşeni yapıyoruz, sonrada sırasını bekliyoruz
inşallah artık sıramız gelmiştir, inşallah tez zamanda hepimizin meleği gelir
Öyle bi bekletilirki şevval ben yapıyorum her seferinde.
Ben yataktan 180 derece dönüyorum duvara ayaklarımı yaslıyorum.Eşim ayaklarıma çorap giydiriyor duvardan üşütmeyim diye
canım herkesin affına sığınarak söylüyorum zaten ilişki başlı başına bir enerji sarf ediliyor
bn çok yorgun oluyrm kolumu kaldıracak takatim kalmıyr ayaklarım nasıl havada kalır
vinçlemi kaldırsalar:)))
ayşe sen yiyorsun enerjin maksimum maşallah:))
Ben suda doğuracam.Yaptıracam kendime özel bi kutu.Oturacam içine ıkınacam.Gördüm nette videoları çok rahat doğuruyor kadınlar.Nasılsa çocuk boğulmuyor sudahahahahhahah :)) kızlar çok güzeliz biz yaa valla bak çok sevdim ben bizi :))
oturup ağlıyoz beraber sonra silioz gözyaşımızı başlıyoz makaraya
Allah tez zamanda nasıl doğurucaz muhabbetini yaşatsın :))
al işte aynı bizz :)))
çekip izletsek elalem napıo bunlar die gülerr valla
Ben çikolatayı çok severim sanırım ondan bu enerji bende.Bi de eşim bal-pekmez-incir sokar durur ağzıma akşamları ondandır.canım herkesin affına sığınarak söylüyorum zaten ilişki başlı başına bir enerji sarf ediliyor
bn çok yorgun oluyrm kolumu kaldıracak takatim kalmıyr ayaklarım nasıl havada kalır
vinçlemi kaldırsalar:)))
ayşe sen yiyorsun enerjin maksimum maşallah:))
kızlaarrrr deli gibi araştırırken gördüm bi temiz plastik bardaga idrarınızı yapın dibe çökerse gebe deilmişiz benim gibi günü gelenler denesin bakalım yaaa nolcak az bekletçez ben yaptım beklio bakalım
kızlaarrrr deli gibi araştırırken gördüm bi temiz plastik bardaga idrarınızı yapın dibe çökerse gebe deilmişiz benim gibi günü gelenler denesin bakalım yaaa nolcak az bekletçez ben yaptım beklio bakalım
kızlar test yapıyom yapıom negatif bu ayda olmadı heralde
kızlar test yapıyom yapıom negatif bu ayda olmadı heralde
kızlaaar aksaklık giderildi nerdesiniz ????
yalnız bıraktınız benniii
bnde dedim acaba benm sistemde mi sıkıntı var:))
kızlaaar aksaklık giderildi nerdesiniz ????
yalnız bıraktınız benniii
İdrar testi içinde ovulasyondaki gibi 2-3 saat sıvı alma muhabbeti varmıydı kıız?Valla adımı unuttum o durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?