- 8 Temmuz 2009
- 3.189
- 56
- 358
kabul edicenmiiiiiiiiii
Hadi ediyom ediyom, arama gel affettim seni
Hadi sohbete devam:13:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kabul edicenmiiiiiiiiii
evet tatlım phianın gösterdiği testlerle aynı kırmızıyı yakalamışsın canım bu günü değerlendir.:13:
Eveetttt, işte bu 2. çizgi tavan yapmış, 1. çizgiden de koyu
Evet canııımmm, şimdi ödevini veriyorum; bugün - cuma - cumartesi (sabah olsa iyi olur) - pazar günleri çok çalışşş
phiam benim dr spoşların kaliteli olması için 1 veya 2 gün ara vermek gerektiğini söylemişti...
biliosun belli günlerimiz var bizim.bugün ve cuma... birdahaki taa pazartesi...
sence bu akşam,yarın sabah ve yarın akşam olursa çok mu olmuş olur :26:
spoşlar kalitesiz olmaz dimi??
phiam benim dr spoşların kaliteli olması için 1 veya 2 gün ara vermek gerektiğini söylemişti...
biliosun belli günlerimiz var bizim.bugün ve cuma... birdahaki taa pazartesi...
sence bu akşam,yarın sabah ve yarın akşam olursa çok mu olmuş olur :26:
spoşlar kalitesiz olmaz dimi??
Evet değerlendireceğim canım.
Evet canım önümüzdeki 3-4 günü iyi değerlendirmek lazım; ama eşim yarın yok Ama cumartesi sabah yanımda olacak.
Rabbim hayırlısını versin.
canlaaarr nasılsınızzz bakalım
bende dün akşam ve bu sabah çalıştım akşam yok yarın sabah var olurmuki :26:
biz iyiyiz tatlım sen nasılsın bakalım
Yok, birşey olmaz canım. Sadece sayı az oluyormuş fakat hareketlilik artıyormuş sık ilişkide. E malum o günleri de kaçırmamak adına hiç olmamasından iyidir diyerekten devam
canlaaarr nasılsınızzz bakalım
aaa bunu bilmiyordum...
tmm o zaman.problem yok
neyse fıstıklar ben çıkıyorum.oğluş durmuyo.
kendinize iyi bakın mucxxxxx
aaa bunu bilmiyordum...
tmm o zaman.problem yok
neyse fıstıklar ben çıkıyorum.oğluş durmuyo.
kendinize iyi bakın mucxxxxx
vallaHoşgeldin Ebicimm, biz iyiyiz, sen nasılsın? Yoktun epeydir yani denk gelemedik
arkadaşlar ben yeni anne olmaya çalışanlardanım aranızda.yaaa benim gebelik testleri 4-5 tane yaptım farklı markalrdan hepsi de ilk anda çıkmıo ama bekletince 2. çizgi çıkıo...böyle olan var mı bana yardım edin?böyle olup da hamile kalan var mı?
valla
valla tatlım bayramdı seyrandı kaynanam m da lköyden geldı gelen gıdendı gelemedım hıc aklım burda kaldı...ama ben ıyım..buralardan ne var ne yok