- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Aşk sarhoşuyum kız benben bilmem kızımmmmmm ikidebir ikidebirrr akşamdanmı kaldın yoksam
Günaydin kizlar,naber?
düsünüp duruyorum bugün siklüsün 13. günü...ve ben 1 gün yapamamaistim bal tarcin cörekotunu diyorum bugünde yapsam mi daha ??düsünüp duruyorum,,,dün bir arkadas dedi yap ama diyom gerek var mi....
Aşk sarhoşuyum kız benKocacıkla barıştım.Dayanamadım elinin sıcaklığını hissedince Çok kırdı kalbimi ama sarılıverdim napıyım..
Yap kız.Aklında duracağına midende dursunAfiyet bal şeker olsun,löp löp kilo olmasın,mini mini bebek olsun inşallahh...
Aşk sarhoşuyum kız benKocacıkla barıştım.Dayanamadım elinin sıcaklığını hissedince Çok kırdı kalbimi ama sarılıverdim napıyım..
Yap kız.Aklında duracağına midende dursunAfiyet bal şeker olsun,löp löp kilo olmasın,mini mini bebek olsun inşallahh...
Bazı güzel haberler o kötü seslerin desteğiyle oluyor.Aslında o ses bizi iyiye götürüyorda biz kötü sanıp günahlarını alıyoruz.Çok fazla da yapma ama o kürü.Yumurtayı kiste dönüştürür Allah korusun.iyi canim, yapayim az sonraaaaa
gerci icimdeki iyi ses zaten yap diyo ama o kötü ses diyo amaaaan bir gün daha yapsan ne degisir,,,,yalanciiiiiiiiiiiiiiiiiii sessssssssssssssss
VAAAAY AYŞE HANIMIN KEYFİNİN SEBEBİ ŞİMDİ ANLAŞILDI :))) barış tabii yaa kocan o senin arada bir küskünlükler olacak ki, barışmalar güzel olsun de mi ama :))
Bazı güzel haberler o kötü seslerin desteğiyle oluyor.Aslında o ses bizi iyiye götürüyorda biz kötü sanıp günahlarını alıyoruz.Çok fazla da yapma ama o kürü.Yumurtayı kiste dönüştürür Allah korusun.
Yok kıız..Düşündüğün gibi değil.Uyuduk uslu uslu.Özlemişim bi gecede bile.Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın
aaa ne kadar art niyetlisin sen öyle :)) hiç bir ima da bulunmamıştım ben :)) tamamen duygusala bağlamıştım oysa ki
Feyzaa hoşgeldin tatlım.Öğleden sonramı gidiyorsun hastaneye?
Hosbulduk canim birazdan yola cikacagim insallah.aksamdan beri belimden ayagima vuran bir agri var gecede uyutmadi tabi evham kumkumasi ben geceden ber kuruyorum noldu,noluyo diye ...uff kendimi dinlemek istemiyorum ama elimde degil.
Sabahtan beri nesene bayildim yuzum guldu yine esimde aksamdan berisuratin bes karis su siteye girince nesen yerine geliyor diyo..Mevlam senin de neseni daim etsin.bucuma gunu hurmetine bebeislerinizi once gobuse sonra kucaga versin Rabbim.
Ebrucugum sikma canini o guzel yuzun hep gulsun.Mevlam dermansiz dert vermesin hicbirimize ..
Dua edin bana da canlar
Bazı güzel haberler o kötü seslerin desteğiyle oluyor.Aslında o ses bizi iyiye götürüyorda biz kötü sanıp günahlarını alıyoruz.Çok fazla da yapma ama o kürü.Yumurtayı kiste dönüştürür Allah korusun.
Yok kıız..Düşündüğün gibi değil.Uyuduk uslu uslu.Özlemişim bi gecede bile.Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın
Hep gül olurmu?Allahım hiç ağlatmasın hiçbirimizi....
DİPNOT:Bardaktakiler kayfedir.Sütlü ve şekerli olanından.Yanlış anlaşılmasın..Töbe töbe
Kizlar haberi olan var mi pilates hamilelikte zararli olur mu ilk baslarda???
misal ben simdi hamile kaldim bu ay ama daha bilmiyorum tabi adeti bekliyorum,acaba zarar verip cocugu düsürürmü?
canım bende step,plates,aerobik yapıyordum spor salonunda dr şimdilik bırak dedi ama bilemiyorum tabi her hamilelik farklı...tabi sporu bırakınca birden genişledim ben..(((
Kızlar herkese günaydın ve hayırlı cumalar.. Rabbim herkesin gönlündeki hayırlı dileklerini bu mübarek günün hürmetine kabul eylesin.. Amin..
Ben bu sabah test yaptım sonuç tek çizgi aldım boyumun ölçüsünü rahatladım.. :)) Artık Bat ı (11 aralık) bekleyeceğim ama biraz umudum kırıldı iyi oldu bana dereyi görmeden paçayı sıvamıştım. :)) Kısmet artık Allah'ın dedii olur.
Hayirlisi olsun,henüz daha 4 gün var veeee umut tabikide var.henüz erken.
hayırlısı canım adet olmadan ümidi kaybetmek yokKızlar herkese günaydın ve hayırlı cumalar.. Rabbim herkesin gönlündeki hayırlı dileklerini bu mübarek günün hürmetine kabul eylesin.. Amin..
Ben bu sabah test yaptım sonuç tek çizgi aldım boyumun ölçüsünü rahatladım.. :)) Artık Bat ı (11 aralık) bekleyeceğim ama biraz umudum kırıldı iyi oldu bana dereyi görmeden paçayı sıvamıştım. :)) Kısmet artık Allah'ın dedii olur.
hayırlısı canım adet olmadan ümidi kaybetmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?