Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Saol arkadaşım. Tambii ne kadar negatif görsemde herşey bitmiş değil. :) Ebson sen hamiştin dimi göğüslerin nasıl olmuştu?

ay bebeğim allah mı söyletti yoksa seni yok canım hamiş değilim ama inşallah bu ay hayırlısı ile olurum

hayırlısı canım adet olmadan ümidi kaybetmek yok

ebson um canın sıkılmış gecmişi okudum şimdi belki bişiler sölemek için geç kalmış olabilirim ama
yıne de olsun üzülme etrafımızda canımızı sıkan bizi isyana tesvik eden okadar cok sey varken
sabrımızın karşılığı gelecektir buna herzaman canı gönülden inanıyorum...ve tabi artık psikolojik olarak
bedenimizi etkilediğine de inanıyorum rahat olmak cok önemli kafaya taktıkça daha da dengesizleşiyo vücut
ama becerebilene helal olsun ...1 ay daha gecti inşallah önümüzde ay rahat olurum ne diim
Allah hepimizin gönlüne göre versin

sağol canım sabırla bekliyorum allahım verecektir elbet ama dün o kadar moralim bozuldu ki canım anlatamam sabahta iyice kötü oldum ağladım

kız dün resmimi attım gördün mü beni

Son 8 gün benim...Biri sorduğunda sayıyorum kaç gün kaldı diye Takmamaya çalışıyorum yani...
Evde bir tanecik erken gebelik testim var.Ne zaman yapsam acaba?Fikirleri alayım lütfen....Bu arada 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateş tablom.2 aralıkta çatladım büyük ihtimal ben.O günü ölçemedim ama ne yazarsam yazayım o güne çekiyor çizgiyi...

tatlım erken gebelik testi için daha erken hem arkadaşların çoğu erken gebelik testinden alamadıkları sonucu normal 3tl lik testlerden aldılar çok örneklerini gördüm ben kk da.inşallah bebeğin seninledir Rabbim inşallah nasip etmiştir

Bende dayanamayıp yaptığımda çıksın diye hassas olanından aldıydım internetten.Ovulasyon testiyle de çıkıyormuş diye duydum.Elimde 2 de ovulasyon var geçen aydan kalma.Onları yapsammıki? Ay battı bana evde duran testler

canım ben erken gebelik testi ile 8 gün varken öğrenmiştim. Gerçi aynı gün normal gebelik testi de pozitif çıkmıştı.

kızlar benim de son 2 gün,tek belirti çok sık idrara çıkma...onun dışında pek bi değişiklik yok adet olacağım zaman da belirtim olmaz benim dün gece rüyamda erkek bebek gördüm hayırlısı olsun hepimiz için

canım ben erken gebelik testi ile 8 gün varken öğrenmiştim. Gerçi aynı gün normal gebelik testi de pozitif çıkmıştı.

Oyy vallaaaamı kıııızzz?Yarın sabah da ben mi yapsam acep:18: Yok yok testim gelmemiş benim daha.2 Aralık'ta çatladıysam 5 günlük görünmez diye düşünüyorum.Bi 5 gün daha bekleyim diyorum.Ne dersin?

Az önce okuduğum Yasin duasının ardından hepinize tek tek dua ettim.Hamileler sağlıkla doğursunlar,diğerleri de hemen gebe kalsınlar dedim Rabbime.İsimlerini bilmiyorum,tanımıyorum ama bekletme daha fazla bizleri dedim.İnşallah kabul olmuştur duam....Ebru seni özellikle söyledim Sabah ağlayışın çok içime dokundu.

tez zamanda duaların kabul olur inşallah cnm benm

:)) bizi de unutmadığın için teşekkür ederiz ayrıca :)

canım benim allah razı olsun senden test falan demişsin bence az daha bekle test için biraz erken ayşe hatırlıyormusun geçen gün sormuştum sana yumurtlama döneminde mide bulantısı olur mu diye benim hala bulantı devam ediyor yemek yiyordum az önce ama bıraktım kalktım çünkü çok kötü oldum acayip bulantım var neden böyle oluyor anlamıyorum hamile olmam imkansız daha yumurtla zamanı bu hafta

Valla ne biiliym Ebru.O kadar fazla olmadı bende hiç.İnşallah sağlam sağlam yumurtluyorsundur Ondan böyle oluyordur.

Hayırlı cumalar canımmm Senin içinde hayırlı doğumlar diledim dualarımda....
Sen nasılsın?Limonlu tuz işe yarıyormu?

Ayşemmm Allah razı olsun kuzummmm
Rabbim senin de bebişlerini en kısa zamanda göndersin inşallah

benim bulantılar aynen devam çıkartmalar da öyle.geçicek inşallah...
yok yaa geçirmedi limon ve tuz.sadece anlık bişey.

şu an azıcık iyiyim hamd olsun.
sık sık az az yemeye çalışıyorum.sanki daha ii geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…