Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol arkadaşım. Tambii ne kadar negatif görsemde herşey bitmiş değil. :) Ebson sen hamiştin dimi göğüslerin nasıl olmuştu?
hayırlısı canım adet olmadan ümidi kaybetmek yok
sağol canım sabırla bekliyorum allahım verecektir elbet ama dün o kadar moralim bozuldu ki canım anlatamam sabahta iyice kötü oldum ağladımebson um canın sıkılmış gecmişi okudum şimdi belki bişiler sölemek için geç kalmış olabilirim ama
yıne de olsun üzülme etrafımızda canımızı sıkan bizi isyana tesvik eden okadar cok sey varken
sabrımızın karşılığı gelecektir buna herzaman canı gönülden inanıyorum...ve tabi artık psikolojik olarak
bedenimizi etkilediğine de inanıyorum rahat olmak cok önemli kafaya taktıkça daha da dengesizleşiyo vücut
ama becerebilene helal olsun ...1 ay daha gecti inşallah önümüzde ay rahat olurum ne diim
Allah hepimizin gönlüne göre versin
kız dün resmimi attım gördün mü beniebson um canın sıkılmış gecmişi okudum şimdi belki bişiler sölemek için geç kalmış olabilirim ama
yıne de olsun üzülme etrafımızda canımızı sıkan bizi isyana tesvik eden okadar cok sey varken
sabrımızın karşılığı gelecektir buna herzaman canı gönülden inanıyorum...ve tabi artık psikolojik olarak
bedenimizi etkilediğine de inanıyorum rahat olmak cok önemli kafaya taktıkça daha da dengesizleşiyo vücut
ama becerebilene helal olsun ...1 ay daha gecti inşallah önümüzde ay rahat olurum ne diim
Allah hepimizin gönlüne göre versin
hmmmm bak buda dogru Vallahi
bir yandanda diyorum ters tepmesin....
neyse o zaman ben bir kere daha yapip birakayim
cünkü 26. 11. de basladim aksam ve bugünde sabah yaprsam o yapamadigim bir günü kurtarmis oluyorum
hahahaha kafayi yedim,hesaplara bak vücudumla nasil anlasmalara giriyorum
Eeeeeee
anlatin hatunlar varmi adeti yaklasan??
Son 8 gün benim...Biri sorduğunda sayıyorum kaç gün kaldı diye Takmamaya çalışıyorum yani...
Evde bir tanecik erken gebelik testim var.Ne zaman yapsam acaba?Fikirleri alayım lütfen....Bu arada 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateş tablom.2 aralıkta çatladım büyük ihtimal ben.O günü ölçemedim ama ne yazarsam yazayım o güne çekiyor çizgiyi...
tatlım erken gebelik testi için daha erken hem arkadaşların çoğu erken gebelik testinden alamadıkları sonucu normal 3tl lik testlerden aldılar çok örneklerini gördüm ben kk da.inşallah bebeğin seninledir Rabbim inşallah nasip etmiştir
Son 8 gün benim...Biri sorduğunda sayıyorum kaç gün kaldı diye Takmamaya çalışıyorum yani...
Evde bir tanecik erken gebelik testim var.Ne zaman yapsam acaba?Fikirleri alayım lütfen....Bu arada 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateş tablom.2 aralıkta çatladım büyük ihtimal ben.O günü ölçemedim ama ne yazarsam yazayım o güne çekiyor çizgiyi...
ay bebeğim allah mı söyletti yoksa seni yok canım hamiş değilim ama inşallah bu ay hayırlısı ile olurum
canım ben erken gebelik testi ile 8 gün varken öğrenmiştim. Gerçi aynı gün normal gebelik testi de pozitif çıkmıştı.
amin canım inşallah mübarek cuma gününde rabbim dua niyetine kabul etsin sözleriniValla ikizlerin var biliodum :)) İnşallah olur arkadaşım :)
Az önce okuduğum Yasin duasının ardından hepinize tek tek dua ettim.Hamileler sağlıkla doğursunlar,diğerleri de hemen gebe kalsınlar dedim Rabbime.İsimlerini bilmiyorum,tanımıyorum ama bekletme daha fazla bizleri dedim.İnşallah kabul olmuştur duam....Ebru seni özellikle söyledim Sabah ağlayışın çok içime dokundu.
naber kızlarr
hayırlı cumalarrr
Az önce okuduğum Yasin duasının ardından hepinize tek tek dua ettim.Hamileler sağlıkla doğursunlar,diğerleri de hemen gebe kalsınlar dedim Rabbime.İsimlerini bilmiyorum,tanımıyorum ama bekletme daha fazla bizleri dedim.İnşallah kabul olmuştur duam....Ebru seni özellikle söyledim Sabah ağlayışın çok içime dokundu.
canım benim allah razı olsun senden test falan demişsin bence az daha bekle test için biraz erken ayşe hatırlıyormusun geçen gün sormuştum sana yumurtlama döneminde mide bulantısı olur mu diye benim hala bulantı devam ediyor yemek yiyordum az önce ama bıraktım kalktım çünkü çok kötü oldum acayip bulantım var neden böyle oluyor anlamıyorum hamile olmam imkansız daha yumurtla zamanı bu hafta
Hayırlı cumalar canımmm Senin içinde hayırlı doğumlar diledim dualarımda....
Sen nasılsın?Limonlu tuz işe yarıyormu?