- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Normal siklusunu al bence.Benimde 2 aydır değişti doktorum normalde kaçsa ona göre hesapla dedi.1 ay bozuldu diye öbür ayda bozulacak diye bişey yok dedi.Mrb kizlar. Ben normalde 31 32 gunde oluym.ama gecen ay 29 gunde oldum.yarin 29 gunum.ilkkez 29 gunde oldum. Simdi ben 30 . Gun olarak ayarldm batimi. Dogru yapmismiyim.
Bence bu sabah gitmelisin kan testine..İnşallah güzel haberler alırsın...arkadaslar ne yapmalim bilmiyorum dun adet gunumdu gecti bir saat once hamilelik testi yaptim negatif?ne yapmaliyim sizce? hamilelik var mi yok mu diye ..
Orada nasıl durum bilmiyorum ama doktoruna söylersen tahlillerine ekler sanırım gebeliğide.Testlerin hepsi farklı....hamburgtayim benim tirnaklarimda soyulma basladi doktor yarin kan alicak demir eksikligi olabilir dedi acaba hamilelik durumum olursa o da tahlilde cikarmi yoksa ozellikle soylemem mi gerekiyor?
Kız benim BATa 7 gün kaldı benimki de çekmedi.1 gün bile atlasan etkiliyor kırmızı çizgiyi.Ovulasyon testine güven..Bozuk değilse 2.çizgi yavaş yavaş belirginleşir.Silişleşince çatlamış olursun...Tablo da o tarihe çekmeli o çizgiyi.Tablo kafasına göre iş yapıyor.Ben çok anlayamadım onu.iyi akşamlar kızlar bu aralar sık sık giremiyorum foruma
bu gün ovulasyon testini yapmaya başladım sanırım yumrutlama tarihim 10 aralık olucak
asıl sormak istediğim şu My Ovulation Chart taplosuyla ilgili kaç gündür giriyorum ateş ölcülerini ama şu kırmızı cizelge daha gerçekleşmedi acaba ne zaman ortaya cıkıyor bilen var mı?
bir türlü anlamadım
Kız ne korkuyon o senden korksun.Güzel haberlerle geleceksin inaşllah...İnanıyorum benevet canim kese gorunmuyo iki gunde bi hcg takibi yapiyorum carsamba gunu 863 cikmisti yarin ikiye katlarsa ins cok muttlu olucam canim ya belki 1500 u gecince gorunur dedi doktor eger normal bi gebelikse ama onca kanamadan sonra ben sasirmis durumdayim dun sol kasigim agroyodu ama bugun gecti inanamiyorum hala salak gibi idrar testi yapiyorum kopkoyu pozitif cikiyo tabi sevinmiyorum bile duruma cok korkuyorum
Ben de diyorum 7 gün nasıl beklemiş bu kızBurada 1 aralık yazmışım yanlış oldu 11 Aralık
çılgın ayşem eğlenceli aysem beni güldüren aysem dünya halidi sıkıntıda olur sevinçte her kışın baharı vardır üzülme
ayyy bebişleri nelerde yaparmış aman aman aman rabbimin büyüklüğüne bakın insanın içinde yeniden insan oluşuyor
çok ilginç
çok duygusal ve raomantik inş canım bu hayyallerimiz gerçek olucak bizde bağıracağız hayaldi gerçek oldu diye
Ay sunbal napıyım çıldırttılar akşam akşam beni kızlar.Varlar yazmıyorlar.Deli gibi yazdım durdum bende.
Eveett şimdi gelelim bana.Şimdi soruyorsunuz bu kızın 07:23te burada ne işi var diye.Evet evet sorun bakıyımm.Hayatımda ilk kez hamile olduğumu gördüm rüyamda5,5 aylıkmışım.Annemler,teyzemler falan.Karışık uzun bi rüyaydı.İlk kez olunca heyecanlandım uyanınca.Elim karnımda uyandımGerçeğe çıkar inşalah rüyam.Bu arada gazım son safhada normal olan pantolonlarımı kapatamıyorum şişlikten.Ara ara da batmalar var sol kasığımda.İdrarının tortulu olduğunu söyleyenleriniz varya hamileler arasında ona nasıl bakıyorsunuz? Kaba mı yapıyorsunuz her seferinde?