• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Mrb kizlar. Ben normalde 31 32 gunde oluym.ama gecen ay 29 gunde oldum.yarin 29 gunum.ilkkez 29 gunde oldum. Simdi ben 30 . Gun olarak ayarldm batimi. Dogru yapmismiyim.
Normal siklusunu al bence.Benimde 2 aydır değişti doktorum normalde kaçsa ona göre hesapla dedi.1 ay bozuldu diye öbür ayda bozulacak diye bişey yok dedi.

arkadaslar ne yapmalim bilmiyorum dun adet gunumdu gecti bir saat once hamilelik testi yaptim negatif?ne yapmaliyim sizce? hamilelik var mi yok mu diye ..
Bence bu sabah gitmelisin kan testine..İnşallah güzel haberler alırsın...
hamburgtayim benim tirnaklarimda soyulma basladi doktor yarin kan alicak demir eksikligi olabilir dedi acaba hamilelik durumum olursa o da tahlilde cikarmi yoksa ozellikle soylemem mi gerekiyor?
Orada nasıl durum bilmiyorum ama doktoruna söylersen tahlillerine ekler sanırım gebeliğide.Testlerin hepsi farklı....
iyi akşamlar kızlar bu aralar sık sık giremiyorum foruma
bu gün ovulasyon testini yapmaya başladım sanırım yumrutlama tarihim 10 aralık olucak

asıl sormak istediğim şu My Ovulation Chart taplosuyla ilgili kaç gündür giriyorum ateş ölcülerini ama şu kırmızı cizelge daha gerçekleşmedi acaba ne zaman ortaya cıkıyor bilen var mı?
bir türlü anlamadım
Kız benim BATa 7 gün kaldı benimki de çekmedi.1 gün bile atlasan etkiliyor kırmızı çizgiyi.Ovulasyon testine güven..Bozuk değilse 2.çizgi yavaş yavaş belirginleşir.Silişleşince çatlamış olursun...Tablo da o tarihe çekmeli o çizgiyi.Tablo kafasına göre iş yapıyor.Ben çok anlayamadım onu.
evet canim kese gorunmuyo iki gunde bi hcg takibi yapiyorum carsamba gunu 863 cikmisti yarin ikiye katlarsa ins cok muttlu olucam canim ya belki 1500 u gecince gorunur dedi doktor eger normal bi gebelikse ama onca kanamadan sonra ben sasirmis durumdayim dun sol kasigim agroyodu ama bugun gecti inanamiyorum hala salak gibi idrar testi yapiyorum kopkoyu pozitif cikiyo tabi sevinmiyorum bile duruma cok korkuyorum
Kız ne korkuyon o senden korksun.Güzel haberlerle geleceksin inaşllah...İnanıyorum ben:16:
Burada 1 aralık yazmışım yanlış oldu 11 Aralık :D
Ben de diyorum 7 gün nasıl beklemiş bu kız:1:
çılgın ayşem eğlenceli aysem beni güldüren aysem dünya halidi sıkıntıda olur sevinçte her kışın baharı vardır üzülme :54:

ayyy bebişleri nelerde yaparmış aman aman aman rabbimin büyüklüğüne bakın insanın içinde yeniden insan oluşuyor
çok ilginç

çok duygusal ve raomantik inş canım bu hayyallerimiz gerçek olucak bizde bağıracağız hayaldi gerçek oldu diye :9::9::9:

Ay sunbal napıyım çıldırttılar akşam akşam beni kızlar.Varlar yazmıyorlar.Deli gibi yazdım durdum bende.:21:

Eveett şimdi gelelim bana.Şimdi soruyorsunuz bu kızın 07:23te burada ne işi var diye.Evet evet sorun bakıyımm.Hayatımda ilk kez hamile olduğumu gördüm rüyamda:53:5,5 aylıkmışım.Annemler,teyzemler falan.Karışık uzun bi rüyaydı.İlk kez olunca heyecanlandım uyanınca.Elim karnımda uyandım:53:Gerçeğe çıkar inşalah rüyam.Bu arada gazım son safhada normal olan pantolonlarımı kapatamıyorum şişlikten.Ara ara da batmalar var sol kasığımda.İdrarının tortulu olduğunu söyleyenleriniz varya hamileler arasında ona nasıl bakıyorsunuz? Kaba mı yapıyorsunuz her seferinde?

Hayırlı sabahlar şulecim.Aminnn..Bugün için özel hazırlık yaptım.Dua kitabımı falan getirdim işe.Yasin okuyacağım..Allahım kabul eder inşallah

ayşe çok güzel rüya görmüşsün Rabbim hayırlara çıkarsın hemde güzel bir günde
inşşalh rabbim dualarımızı güzel cuma gününde kabul eder
dualarda buluşalım inşallah..

Kızlar hayatımda ilk defa böyle bişi oldu. Bu da belirti olabilir mi? :) İç çamaşırımda su gibi akıntı olmuş resmen ıslanmış baya hissediyodum normal akıntı sandım ama su gibi.. Bat 1 aralık ama sabah test yapıcm

bende geçen ay öyle bi durumla karşılaştım ama sonuç 0

inşallah seninki farklıdır ama yumurtlama zamanınsa yumurtadan dolayı oluyormuş

Herkese günaydın. Ayşeeee coşmuşsun yine dün akşamdan beri :))) vaaay rüyaya bak. İnşallah rüyaların gerçek olur arkadaşım. Bu arada şu kafaya takmama ve boşverme işine kesinlikle katılıyorum. Ben 4-5 ay yumurtlama testi yaptım. sonuç sıfır. Ama test yapmayıp doğru dürüst ilişkinin de olmadığı ay hamile kalmıştım. Eh devam etmedi ama en azından hamile kalabildiğimi gördüm.

günaydın kızlar bugün hiç keyfim yok canım sıkılıyor siz sormadan sebebini anlatım hemen dün akşam 4 ay önce evlenen kuzenimin hamile olduğunu öğrendim ve hiç istemiyordu daha yaşı 19 okulunu bıraktı ve kendi isteği ile evlendi tabi çok geçmeden pişman oldu evlendiğine okulu bıraktığına çünkü kocası afedersiniz ama tam bi öküz eve para bırakmıyormuş ekmek alması için kızla hiç ilgilenmiyormuş ve çoçuk istiyordu kuzenimde ne yapıcam ben istemiyorum diye arardı beni korunmasınada izin vermiyormuş ve kız sonunda hamile kalmış rabbim istemeyene neden veriyor hemem kızlar kusura bakmayın baya yazdım

ayşe çok güzel rüya görmüşsün Rabbim hayırlara çıkarsın hemde güzel bir günde
inşşalh rabbim dualarımızı güzel cuma gününde kabul eder
dualarda buluşalım inşallah..
Amiiin canım..Hepimizin dualarının kabul olması dileğiyle...
Herkese günaydın. Ayşeeee coşmuşsun yine dün akşamdan beri :))) vaaay rüyaya bak. İnşallah rüyaların gerçek olur arkadaşım. Bu arada şu kafaya takmama ve boşverme işine kesinlikle katılıyorum. Ben 4-5 ay yumurtlama testi yaptım. sonuç sıfır. Ama test yapmayıp doğru dürüst ilişkinin de olmadığı ay hamile kalmıştım. Eh devam etmedi ama en azından hamile kalabildiğimi gördüm.

:21: Yalnızlıktan sıyırdım dün akşam:1: İnşallah rüyalarımız gerçek olur...Valla 4-5 kere oldu bu ay.Ne zaman yumurtladım onu da kestiremedim.Denk geldi mi gelmedi mi onu da bilmiyorum.Bilinmezler içinde aydınlığa doğru yürüyorumdur inşallah:16: Ateş tablosu da yaptım ama ovulasyondan çok gebelik ümidi için işe yarayacak gibi görünüyor şimdilik :6: Bugün yükseldi biraz.Yarım saat kadar erken ölçtüm ondan olabilirmi diye düşündüm.Ama erken ölçüp karşılaştırdığım sabahlar erken ateşlerim hep düşük oluyor.Ateşim gün aydınlanınca daha yüksek oluyor benim.Bugün06:15te ölçtüm.Hep 06:40ta ölçüyordum.Neyse bakalım.Ben ölçtüğümü girdim bugüne.Hayırlısı artık....:31:

günaydın canım valla ağzından bal damlıyor inşallah mübarek günde dua niyetine geçer:)

inş kurban oldugum allah isteyen herkeze boolll bolll bebiş versin yoklugunu göstermesin kucagını boş koymasın kimseciklerin kocişlerimizi havalara uçursun evlat diye bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hemen gelsin bebişlerimiz inşallah aminnnn bu arada sol kasıgımda bıcak sokup çıkarır gibi tuhaf bi agrı var şuanda hayır olsun inş:46:

günaydın kızlar bugün hiç keyfim yok canım sıkılıyor siz sormadan sebebini anlatım hemen dün akşam 4 ay önce evlenen kuzenimin hamile olduğunu öğrendim ve hiç istemiyordu daha yaşı 19 okulunu bıraktı ve kendi isteği ile evlendi tabi çok geçmeden pişman oldu evlendiğine okulu bıraktığına çünkü kocası afedersiniz ama tam bi öküz eve para bırakmıyormuş ekmek alması için kızla hiç ilgilenmiyormuş ve çoçuk istiyordu kuzenimde ne yapıcam ben istemiyorum diye arardı beni korunmasınada izin vermiyormuş ve kız sonunda hamile kalmış rabbim istemeyene neden veriyor hemem kızlar kusura bakmayın baya yazdım

Günaydın canım benim.İstenmediğini hissetmiyormu o yavrucak sanki:19: Ben kimseye üzülmem.Herkez bi karar veriyor uyguluyor ama doğacak olana soran olmuyor.Sevgisizlik içinde olacak hep o bebeğin:14: Hatalarını anlamış ve pişman olmuş ama önlemini alabilirdi.Kocasının bilmesine gerek yoktuki.Günlük hapı her gün kocası yokken alabilirdi.Bence çözüm aramamış sızlanmaktan başka.Rabbim istemiş olmuş,belki evlilikleri için bebek iyi gelir.Bazı eşler bebekle değişir.O yüzden dua edelim bebeğine ısınsın ve kıymetini bilsin.Eşi denen öküz de aklını başına toplasın da karısına sahip çıksın inşallah..:16: Üzülme sende bitanem.Benim hep bi duam vardır.Allahım kimseye istenmeyen evlat vermesin.Hamileyim nerden çıktı bu diye ağlayan arkadaşlarım oldu.O zaman bile (daha bekardım) kızardım onlara şimdi ateş püskürüyorum.O mucizeyi yıllarca bekleyenler var,kıymetini bilmiyorlar bu lütfun..Sen çok güzel bi anne olacaksın canım benim.Bebeğini cici bici giydirip fotoğraflarınızı çekeceksin.Bizler de göreceğiz inşallah burada.Üzülme canım arkadaşım:7:

Allah sabır versin eşinide ıslah etsin ..Rabbim bir kulunun ruhuna üflediyese
zamanı geldiyse olacaktır haşa biz isteyelim ya da istemeylim sonuçta kuzenin korunmamış
tedbir yokken tevekkül olmaz Allah yardımcıları olsun..

Günaydın canım benim.İstenmediğini hissetmiyormu o yavrucak sanki:19: Ben kimseye üzülmem.Herkez bi karar veriyor uyguluyor ama doğacak olana soran olmuyor.Sevgisizlik içinde olacak hep o bebeğin:14: Hatalarını anlamış ve pişman olmuş ama önlemini alabilirdi.Kocasının bilmesine gerek yoktuki.Günlük hapı her gün kocası yokken alabilirdi.Bence çözüm aramamış sızlanmaktan başka.Rabbim istemiş olmuş,belki evlilikleri için bebek iyi gelir.Bazı eşler bebekle değişir.O yüzden dua edelim bebeğine ısınsın ve kıymetini bilsin.Eşi denen öküz de aklını başına toplasın da karısına sahip çıksın inşallah..:16: Üzülme sende bitanem.Benim hep bi duam vardır.Allahım kimseye istenmeyen evlat vermesin.Hamileyim nerden çıktı bu diye ağlayan arkadaşlarım oldu.O zaman bile (daha bekardım) kızardım onlara şimdi ateş püskürüyorum.O mucizeyi yıllarca bekleyenler var,kıymetini bilmiyorlar bu lütfun..Sen çok güzel bi anne olacaksın canım benim.Bebeğini cici bici giydirip fotoğraflarınızı çekeceksin.Bizler de göreceğiz inşallah burada.Üzülme canım arkadaşım:7:
canım yazdıklarını okudukça gözlerim doldu kendimi zor tutuyorum ağlamamak için tatlım kızı evden çıkarmıyormuş ki ailesinin gelmesini bile söylüyordu adam gelmesinler diye nasıl hap alacak ki daha yaşda küçük aman ya neyse konuşmak istemiyorum rabbimden tek duam bu mübarek günde dualarımı kabul etsin banada nasip etsin bu ay bebeğimi hiç böyle içim yanarak istememiştim daha önce allahım ne olur daha fazla bekletme beni ve isteyen herkesi

bencede ebsonum ayseye katılıyorum senin bebeğin aşk bebeği olucak sex bebeği değil sen onu aşkla seveceksin inş herşeyin hayırlısı

ayses ruyanda çok güzelmiş hayır olsun inş canım bende test yaptım koca bi negatif bat 12 aralık hatta 14 bile olabilir saçmalamışım dimi

inş kurban oldugum allah isteyen herkeze boolll bolll bebiş versin yoklugunu göstermesin kucagını boş koymasın kimseciklerin kocişlerimizi havalara uçursun evlat diye bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hemen gelsin bebişlerimiz inşallah aminnnn bu arada sol kasıgımda bıcak sokup çıkarır gibi tuhaf bi agrı var şuanda hayır olsun inş:46:

amin canım inşallah..

bencede ebsonum ayseye katılıyorum senin bebeğin aşk bebeği olucak sex bebeği değil sen onu aşkla seveceksin inş herşeyin hayırlısı

ayses ruyanda çok güzelmiş hayır olsun inş canım bende test yaptım koca bi negatif bat 12 aralık hatta 14 bile olabilir saçmalamışım dimi

sunbal benimde 12 aralık test için erken değil mi?

tabi canım onu öyle çok severim ki zaten yokken bile hayalini seviyorum geçen akşam eşimle yemeğe çıktık ya alışverişede gittik ikimizde farkında olmadan bebek kıyafetlerine bakarken bulduk kendimizi eşim kız pantolonlarına bakıyor ne kadar güzelmiş alsak mı ki diyor dedim bebeğimiz bi olsun alırız yani o anda tamam desem bi sürü kıyafet alacaktı

Back