- 16 Temmuz 2012
- 1.593
- 2
- 86
naber kızlarr
hayırlı cumalarrr
canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naber kızlarr
hayırlı cumalarrr
naber kızlarr
hayırlı cumalarrr
Ayşemmm Allah razı olsun kuzummmm
Rabbim senin de bebişlerini en kısa zamanda göndersin inşallah
benim bulantılar aynen devam çıkartmalar da öyle.geçicek inşallah...
yok yaa geçirmedi limon ve tuz.sadece anlık bişey.
şu an azıcık iyiyim hamd olsun.
sık sık az az yemeye çalışıyorum.sanki daha ii geliyor
neyden böyle oluyor bilmiyorum ama şu anda hiç iyi değilim canımValla ne biiliym Ebru.O kadar fazla olmadı bende hiç.İnşallah sağlam sağlam yumurtluyorsundur Ondan böyle oluyordur.
nıye kımse yazmıyooooooooooooooo
kızlarrr nasılsınız....özledım sızııı...
Bakamadım kimler ne yazdı diye ondan yazamadım ben :26: Nasılsın tatliebbi?
merhaba canım ne yapıyorsun
cok ıyı sayılmaz yaaa...ben hazır yumurtalarım hazır ama kocacım hasta..bendekı sansızslık ıste...bu hafta bır kez calısma yapabıldık cok üzgünüm atesımde kafayı yıyo sankı sen nasılsın canım
canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
hayırlı Cuma lar tubişim
Bizim bi akrabanın gelini 9 ay çekti bulantıyı.Kız 63 kilo ile hamile kaldı.Doğum yaptığı gün 59du.Çok zor geçti garibimin.Yemediği için sütü de olmadı.Mamayla beslediler bebeğini.Allahım onun gibi çektirmesin bizlere..
eh iste ıyı dıyelım ıyı olalım..soguk havada battanıyemı sarılmıs oturuyorum sen nasılsın canım
En umutsuz ve en az çalışmanın olduğu zamanlarda hamilelik haberleri alan çok biliyorsun değilmi?
Ben bu ay senden kötüyüm.Ne yumurtladığımı bile bildim,ne çatladığımı...Ağrı-sızı olduğu haftayı tüm boş geçirdim.Ve 20 gündür sadece 4 ilişki oldu...Üstelik çok stresli bi aydı benim için...Ama yine de ümitliyim
bende iyi sayılırım canım yumurtlama dönemindeyim ve çok midem bulantım var ne oluyor anlamıyorum
tatlım iyi olmaya çalışıyorum ne yapım hayırlısı ile hamile kalmaya çalışıyorum işteebrucum zor gidio kuzum yaa
ama buna da hamd olsun napalım,
çekicez birkaç hafta
sen nasılsın canımcım?
ooo tugram özledim kızzz
fıstıkım nasılsınn
oyyyy inşallah Rabbim kolay hamilelikler verir hepimize.
bulantı çok zor inan.hayattan zevk almion yaa
ebrucum zor gidio kuzum yaa
ama buna da hamd olsun napalım,
çekicez birkaç hafta
sen nasılsın canımcım?
ooo tugram özledim kızzz
fıstıkım nasılsınn
oyyyy inşallah Rabbim kolay hamilelikler verir hepimize.
bulantı çok zor inan.hayattan zevk almion yaa
ay ınsallah canım...sende aynı benım gıbısın yanı...yumurtladıgım zamanı akıntımdan bılıyorum ama acaba ınsanlar yumurtladıgı zamanda calısma yapsa hamılelık sansı yükseltyor dıger zamanlarda da tutma sansı varmıdır dıye merak edıyorum...sende ınsallah hamılesındır canım...ozaman senın kırmızılara az kaldı desene
benımde kasıklarımda batma var benım bu hafta yumurtlama haftam ve nerdeyse bos gecıyor...üsütmüs olabılırmısın tatlım...bat nezaman
Son 8....