Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
biz bu sıpaları çok istiyoruz ya nazlanıyorlar yahu şu bi dolu spoş bi yumoşumu kandıramıyor anam ben napim yane

kızlar biri bana dur desin ya gözlerimden yaşlar akıp geliyor şimdi iş ardaşlarım fark edecek ne oluyor diye soracaklar

kızlar biri bana dur desin ya gözlerimden yaşlar akıp geliyor şimdi iş ardaşlarım fark edecek ne oluyor diye soracaklar

piştt huhu sana diorum dur bakim arkadsaaşların görecek makyajın akacak 2.emre kadar ağlamak yasak yumoş küser sonraa

biz bu sıpaları çok istiyoruz ya nazlanıyorlar yahu şu bi dolu spoş bi yumoşumu kandıramıyor anam ben napim yane

artık kandırsın yani bende istiyorum hamileyim demek geceleri elimi karnıma koyup bebeğimle konuşmak babası ile tanıştırmak onun ilk kalp atışlarını duyup ilk kez ultrasyonda tanışmak İSTİYORUM

Sana deseki bana hap bul.Alırsın 3-5 kutu evlerine gittiğinde verirsin.O da gizli saklı içer.Ben bi arkadaşıma yapmıştım bunu.Ama olacağı varmış yine de hamile kaldı hapa rağmen.Kısmet dedi sonra.O yüzden takma sen kafana..

Sen ne diyorsun benim BAT 15 Aralık 5inde yaptım ben Üzülmek için çok erken daha.Spoşlarla yumoşlar birleşti ve o uzuuun 10 günlük serüvenlerine başladılar bizde.Yerleşmeden hormonlar değişmez.Bekleyeceğiz sabırla... Rüyam çok güzeldi ya.Kocaman bi göbeğim vardı.Çok kilo almamışım.Sürekli bişeyler yiyorum.Benim hamilelik kolay geçti bulantım falan olmadı şükür diyorum etrafımdakilere.

Bizde hamile kıyafetlerine bakıyoruz genelde.İlk kez eşim geçen akşam bebek ayakkabısı aldı eline güldü Çok heveslendim onu öyle görünce...

artık kandırsın yani bende istiyorum hamileyim demek geceleri elimi karnıma koyup bebeğimle konuşmak babası ile tanıştırmak onun ilk kalp atışlarını duyup ilk kez ultrasyonda tanışmak İSTİYORUM

Olacak bitanem.Hepsi olacak Allahın izniyle olacak en kısa zamanda.Şu mübarek günün yüzü hürmetine gözyaşlarını görsün Rabbim.Bu ay versin bebeğinizi.Ağlamak rahatlatır insanı ama aşırıya kaçma olurmu canım.Hadi toparlan.Selalar ile ezan arası dua etmeyi de unutma sakın

aaaaa ama bak kızıcam şimdi. dur bi sakin ol. niye bu kadar karamsar oldun sen böyle. Daha o kadar gençsin ki.... bebişlerin de olacak, onlara güzel ciciler de alacaksın... hadi gidip bi yüzünü yıka. güzel şeyler düşün. Bak ne mutlu sana ki kuzenin gibi değil durumun. Seni çok seven ve değer veren, aşık olduğun adamla evlisin. gerisi teferruat. Biz 7 yıllık evliyiz. Şimdiye kadar çocuk istememiştik. Ve hala birbirimize aşığız. Eşinin elini hiç bırakma olur mu....

ebsonum canım kuzum sen ne yedin ne içtin antep usulünde de böyle duygusala bağladın şeker kıyamam sana varya bende nasıl istiyorum göğüslerim sızlıyor inan içimi alev kaplıyo elde etmediğim bişeyi kaybetmekten korkuyorum

ohh masallah mübarek gün dede serefe kaldır

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum bana destek olduğunuz için toparlanıcam şimdi yüzümü yıkayıp geliyorum

Günaydin kizlar,naber?

düsünüp duruyorum bugün siklüsün 13. günü...ve ben 1 gün yapamamaistim bal tarcin cörekotunu diyorum bugünde yapsam mi daha ??düsünüp duruyorum,,,dün bir arkadas dedi yap ama diyom gerek var mi....

canım benim bu kadar üzme kendini bak bugün cuma hayır mübarek gün rabbime dua at selayla cuma namazı arasında kalan zamanda bol bol dua et canım rabbim tez zamanda versin bebeğini amin
etmem mi canım ediyorum bugün hiç çalışasımda yok ne yapıcam bilmiyorum
ağlayamaz kel fatma ağlayamaz kel fatma ağlayamaz kel fatma

annaem ben ağlayınca böyle derdi ve ben gülerdim gül bakim çekerim saçını yoksam

güldürdün canım beni teşekkür edrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…