biz bu sıpaları çok istiyoruz ya nazlanıyorlar yahu şu bi dolu spoş bi yumoşumu kandıramıyor anam ben napim yanetabi canım onu öyle çok severim ki zaten yokken bile hayalini seviyorum geçen akşam eşimle yemeğe çıktık ya alışverişede gittik ikimizde farkında olmadan bebek kıyafetlerine bakarken bulduk kendimizi eşim kız pantolonlarına bakıyor ne kadar güzelmiş alsak mı ki diyor dedim bebeğimiz bi olsun alırız yani o anda tamam desem bi sürü kıyafet alacaktı
sunbal benimde 12 aralık test için erken değil mi?
kızlar biri bana dur desin ya gözlerimden yaşlar akıp geliyor şimdi iş ardaşlarım fark edecek ne oluyor diye soracaklar
biz bu sıpaları çok istiyoruz ya nazlanıyorlar yahu şu bi dolu spoş bi yumoşumu kandıramıyor anam ben napim yane
canım yazdıklarını okudukça gözlerim doldu kendimi zor tutuyorum ağlamamak için tatlım kızı evden çıkarmıyormuş ki ailesinin gelmesini bile söylüyordu adam gelmesinler diye nasıl hap alacak ki daha yaşda küçük aman ya neyse konuşmak istemiyorum rabbimden tek duam bu mübarek günde dualarımı kabul etsin banada nasip etsin bu ay bebeğimi hiç böyle içim yanarak istememiştim daha önce allahım ne olur daha fazla bekletme beni ve isteyen herkesi
Sen ne diyorsun benim BAT 15 Aralık 5inde yaptım benbencede ebsonum ayseye katılıyorum senin bebeğin aşk bebeği olucak sex bebeği değil sen onu aşkla seveceksin inş herşeyin hayırlısı
ayses ruyanda çok güzelmiş hayır olsun inş canım bende test yaptım koca bi negatif bat 12 aralık hatta 14 bile olabilir saçmalamışım dimi
tabi canım onu öyle çok severim ki zaten yokken bile hayalini seviyorum geçen akşam eşimle yemeğe çıktık ya alışverişede gittik ikimizde farkında olmadan bebek kıyafetlerine bakarken bulduk kendimizi eşim kız pantolonlarına bakıyor ne kadar güzelmiş alsak mı ki diyor dedim bebeğimiz bi olsun alırız yani o anda tamam desem bi sürü kıyafet alacaktı
piştt huhu sana diorum dur bakim arkadsaaşların görecek makyajın akacak 2.emre kadar ağlamak yasak yumoş küser sonraa
kızlar biri bana dur desin ya gözlerimden yaşlar akıp geliyor şimdi iş ardaşlarım fark edecek ne oluyor diye soracaklar
artık kandırsın yani bende istiyorum hamileyim demek geceleri elimi karnıma koyup bebeğimle konuşmak babası ile tanıştırmak onun ilk kalp atışlarını duyup ilk kez ultrasyonda tanışmak İSTİYORUM
artık kandırsın yani bende istiyorum hamileyim demek geceleri elimi karnıma koyup bebeğimle konuşmak babası ile tanıştırmak onun ilk kalp atışlarını duyup ilk kez ultrasyonda tanışmak İSTİYORUM
ohh masallah mübarek gün dede serefe kaldırOlacak bitanem.Hepsi olacak Allahın izniyle olacak en kısa zamanda.Şu mübarek günün yüzü hürmetine gözyaşlarını görsün Rabbim.Bu ay versin bebeğinizi.Ağlamak rahatlatır insanı ama aşırıya kaçma olurmu canım.Hadi toparlan.Selalar ile ezan arası dua etmeyi de unutma sakın
ohh masallah mübarek gün dede serefe kaldır
kendimi sıkıyorum ama durmuyor işte
erken ama napim herayki rutin alışkanlığım bağımlılık yapıo
ağlayamaz kel fatma ağlayamaz kel fatma ağlayamaz kel fatmakendimi sıkıyorum ama durmuyor işte
Olacak bitanem.Hepsi olacak Allahın izniyle olacak en kısa zamanda.Şu mübarek günün yüzü hürmetine gözyaşlarını görsün Rabbim.Bu ay versin bebeğinizi.Ağlamak rahatlatır insanı ama aşırıya kaçma olurmu canım.Hadi toparlan.Selalar ile ezan arası dua etmeyi de unutma sakın
aaaaa ama bak kızıcam şimdi. dur bi sakin ol. niye bu kadar karamsar oldun sen böyle. Daha o kadar gençsin ki.... bebişlerin de olacak, onlara güzel ciciler de alacaksın... hadi gidip bi yüzünü yıka. güzel şeyler düşün. Bak ne mutlu sana ki kuzenin gibi değil durumun. Seni çok seven ve değer veren, aşık olduğun adamla evlisin. gerisi teferruat. Biz 7 yıllık evliyiz. Şimdiye kadar çocuk istememiştik. Ve hala birbirimize aşığız. Eşinin elini hiç bırakma olur mu....
ebsonum canım kuzum sen ne yedin ne içtin antep usulünde de böyle duygusala bağladın şeker kıyamam sana varya bende nasıl istiyorum göğüslerim sızlıyor inan içimi alev kaplıyo elde etmediğim bişeyi kaybetmekten korkuyorum
Kız ben onu kayfe niyetine yapıştırıyordum.Töbe haşa ne içkisi.
etmem mi canım ediyorum bugün hiç çalışasımda yok ne yapıcam bilmiyorumcanım benim bu kadar üzme kendini bak bugün cuma hayır mübarek gün rabbime dua at selayla cuma namazı arasında kalan zamanda bol bol dua et canım rabbim tez zamanda versin bebeğini amin
ağlayamaz kel fatma ağlayamaz kel fatma ağlayamaz kel fatma
annaem ben ağlayınca böyle derdi ve ben gülerdim gül bakim çekerim saçını yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?