Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Sevgili konu sahibi özel mesaj attım ama doluymu sanırım.Buraya yazıyorum o yüzden bu ay regl oldum listeden çıkarırsan sevinirim cnm.

ebson maşallah pek güzelmişsin. ya herkes çok mu genç yoksa ben mi çok yaşlıyım ?? :))))

Anam bitirmişsin sen işleri kız..Ne kalmış geriye.Ayır tabi.Kocalar önemli.Bende elimden geldiğince onu yalnız bırakmamaya çalışıyorum ama bu seferllik mecburen oldu 1 aydır ev toz içindeydi.İyi bir temizliği hakettiydi.Yarına da güzel haberlerle kolayca halledersin inşallah işlerini.

evet ya çok seviyorum ben lise 1 deyken tanışmıştık eşimle 8 yıl sevgiliydik ve sonunda bu yaz evlendik yani o benim çocukluk aşkım diyebiliriz

Allah bozmasın ağzınızın tadını.Biz eşimle sadece arkadaştık.Hatta benim görüştüğüm biri vardı o zamanlar(kısa bir süreliğine).2 yıl sonra pat diye evlenme teklif etti.Bende ailem olur derse neden olmasın dedim.Oldu kısmetim oymuş.İyiki o olmuş...

ebson maşallah pek güzelmişsin. ya herkes çok mu genç yoksa ben mi çok yaşlıyım ?? :))))
teşekkür ederim canım kaç yaşındasın ben 24

amin canım rabbim kimseninkini bozmasın sende hemen hazırmışsın kız olur ailemde olur derse olur demişsin

amin canım rabbim kimseninkini bozmasın sende hemen hazırmışsın kız olur ailemde olur derse olur demişsin

yok yok vallahi yaşlıymışım ben. 34 veeee hatta yakında 35 :)))

kızlar ben kaçıyorum yarın görüşürüz hoşçakalın

Hazır olmaktan değil de ben gezip tozma işine girmek istemedim.Öyle olanların evlillikleri uzun sürmedi etrafımda.Evlilik fobisi oluştu bende.Hatta psikolog bi arkadaşım evli arkadaşlarınla görüşme dedi.O kadar korktumki evlilikten 30 yaşında ancak olumlu bakabildim.Benimki biraz mantık evliliği oldu.Huyu,arkadaşlığı,dostluğu,insanlığı düzgündü.Neden olmasın dedim.Ailemde araştırdı temiz çıkınca olabilir dedik.Dikkat ettiğim özellikle bikaç konu vardı onlara baktım o sürede.. (15 günde ) O konularda da sınıfı geçince ayrıntıya fazla takılmadık.Nişanlıyken aşık oldum ben ona.Bunu o da biliyor.Onun aşkı 2 yıl öncesine dayanıyormuş ama benim hayatımda biri olunca hiç açmamış konuyu,belli etmemiş.... Şimdi eline çöp batsın yıkarım dünyayı...O benim herşeyim..Rabbim beni onsuz bırakmasın....:123::123::127::127::132::132:

amin canım allahım kocalarımızdan ayırmasın ay bak kocamı özledim arımda sesini duyum güzel gözlü kocamın

önemli olan senin için ya nasıl hissettiğin sizde atsanıza resim hepinizi merak ediyorum ayşe özellikle seni

Canım benim kocacok resme kızıyor nette.Biraz kıskancız da.Ama anlatabilirim işe yararsa.Ben 1,76 boyunda,70 kiloyum(Basen ve göbeği saymazsak iyi sayılabilirim..)Buğday tenliyim.Saçlarımda çikolata kahve.Orjinal boyatmadım daha hiç....Çok sade giyinirim.Takı falan çok kullanmam.Yerine göre takarım ama en sade olanlarından.Çok ama çok ayrıntıcıyımdır.Düğünüme ve kınama gelen arkadaşlarım ve akrabalarım sırf ayrıntıları görmek için geldik dediler.Umduklarından da fazlasını buldular Nikah kalemimden,nikah masasında duran bardaklarıma,duvağımdan ilk valsime kadar herşeyi ben yaptım.Dikkatinizi çekerim ALMADIM YAPTIM

nikah kalemini hazır aldım tüylü olanlardan fakat bardaklarımıda ben yaptım kız biz bide nikah kıyıldı dans ettik sonrada beyaz güvercin uçurduk biz

iyiyim canım bugün biraz mayhoşum böleeee hep yatasım hiç kalkmayasım var.sen ne yaptın nasıl sancıların

nikah kalemini hazır aldım tüylü olanlardan fakat bardaklarımıda ben yaptım kız biz bide nikah kıyıldı dans ettik sonrada beyaz güvercin uçurduk biz

Ne güzel.Bizde de dilek balonları vardı.Arkadaşlarım uçurdu...Çok güzel bir kır düğünüydü...Tekrar olmasını çok isterdim.Damat halayı yaptık arkadaşlarımla.İlk dansımız valsti...Harika gösteriler vardı.Herkes çok memnun kaldı eğlenceden...Rabbim isteyen herkese nasip etsin o güzel günleri...Öncelikle benim en yakın arkadaşlarımdan ikisine.Birinin büyük bir kisti vardı rahimde.Anne olma ihtimali çok düşük.Bi an önce evlenmesi gerekiyor.Ve sevgilisi onu bu ameliyattan sonra terketti.Onun ve en yakın arkadaşımın.O da annesini kaybettikten sonra toparlanamadı.Sevgi dolu bi aile kurmaya ihtiyacı var...Dualarınızda unutmayın ikisini de.Rica ediyorum kızlar

ederiz canım benim ya ne çabuk geçti zaman düğüne şu kadar gün kaldı diye şafak sayarken evlendik ve 6 ay oldu

arkadaşlar nasılsınız,herkesler iyi mi,ben azıcık kötüyüm bu yorgunluk hali nolcak bilmiyorum

bugün ne güzel konulara girmişsiniz,okumaya doyamadım.Allah hepinizin mutluluğunu daim etsin.benimkini de tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…