- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
amin canım ama babamız daha tatlı yakışıklı ona benzesin bebişlerim
ayy kocişini çok seviyor taze gelin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım ama babamız daha tatlı yakışıklı ona benzesin bebişlerim
Allah nazarlardan saklasın ceylan gibi gözlerin.Maşalllahhh...Rabbim sana da senin gibi güzeller nasip etsin..
evet ya çok seviyorum ben lise 1 deyken tanışmıştık eşimle 8 yıl sevgiliydik ve sonunda bu yaz evlendik yani o benim çocukluk aşkım diyebilirizayy kocişini çok seviyor taze gelin
Anam bitirmişsin sen işleri kız..Ne kalmış geriye.Ayır tabi.Kocalar önemli.Bende elimden geldiğince onu yalnız bırakmamaya çalışıyorum ama bu seferllik mecburen oldu 1 aydır ev toz içindeydi.İyi bir temizliği hakettiydi.Yarına da güzel haberlerle kolayca halledersin inşallah işlerini.bugün banyoyu hallaettim ev süpürüldü silindi çamaşırlar katlandı yerleştirildi nevresimler değiştirildi iki odanın tozları alındı yemekler hazır bugümn yeter akşamı kocama ayırıcam yarınada geri kalanların tozunu alırım tekrar süpürürüm ütü banyo
evet ya çok seviyorum ben lise 1 deyken tanışmıştık eşimle 8 yıl sevgiliydik ve sonunda bu yaz evlendik yani o benim çocukluk aşkım diyebiliriz
Allah kolaylık versin hadi bakalım güzel haberlerin sebebini işlersiniz inşallah...
teşekkür ederim canım kaç yaşındasın ben 24ebson maşallah pek güzelmişsin. ya herkes çok mu genç yoksa ben mi çok yaşlıyım ?? :))))
Anam bitirmişsin sen işleri kız..Ne kalmış geriye.Ayır tabi.Kocalar önemli.Bende elimden geldiğince onu yalnız bırakmamaya çalışıyorum ama bu seferllik mecburen oldu 1 aydır ev toz içindeydi.İyi bir temizliği hakettiydi.Yarına da güzel haberlerle kolayca halledersin inşallah işlerini.
Allah bozmasın ağzınızın tadını.Biz eşimle sadece arkadaştık.Hatta benim görüştüğüm biri vardı o zamanlar(kısa bir süreliğine).2 yıl sonra pat diye evlenme teklif etti.Bende ailem olur derse neden olmasın dedim.Oldu kısmetim oymuş.İyiki o olmuş...
teşekkür ederim canım kaç yaşındasın ben 24
amin canım rabbim kimseninkini bozmasın sende hemen hazırmışsın kız olur ailemde olur derse olur demişsin
teşekkür ederim canım kaç yaşındasın ben 24
amin canım rabbim kimseninkini bozmasın sende hemen hazırmışsın kız olur ailemde olur derse olur demişsin
önemli olan senin için ya nasıl hissettiğin sizde atsanıza resim hepinizi merak ediyorum ayşe özellikle seniyok yok vallahi yaşlıymışım ben. 34 veeee hatta yakında 35 :)))
ebson maşallah pek güzelmişsin. ya herkes çok mu genç yoksa ben mi çok yaşlıyım ?? :))))
amin canım allahım kocalarımızdan ayırmasın ay bak kocamı özledim arımda sesini duyum güzel gözlü kocamınHazır olmaktan değil de ben gezip tozma işine girmek istemedim.Öyle olanların evlillikleri uzun sürmedi etrafımda.Evlilik fobisi oluştu bende.Hatta psikolog bi arkadaşım evli arkadaşlarınla görüşme dedi.O kadar korktumki evlilikten 30 yaşında ancak olumlu bakabildim.Benimki biraz mantık evliliği oldu.Huyu,arkadaşlığı,dostluğu,insanlığı düzgündü.Neden olmasın dedim.Ailemde araştırdı temiz çıkınca olabilir dedik.Dikkat ettiğim özellikle bikaç konu vardı onlara baktım o sürede.. (15 günde ) O konularda da sınıfı geçince ayrıntıya fazla takılmadık.Nişanlıyken aşık oldum ben ona.Bunu o da biliyor.Onun aşkı 2 yıl öncesine dayanıyormuş ama benim hayatımda biri olunca hiç açmamış konuyu,belli etmemiş.... Şimdi eline çöp batsın yıkarım dünyayı...O benim herşeyim..Rabbim beni onsuz bırakmasın....:123::123::127::127::132::132:
önemli olan senin için ya nasıl hissettiğin sizde atsanıza resim hepinizi merak ediyorum ayşe özellikle seni
Canım benim kocacok resme kızıyor nette.Biraz kıskancız da.Ama anlatabilirim işe yararsa.Ben 1,76 boyunda,70 kiloyum(Basen ve göbeği saymazsak iyi sayılabilirim..)Buğday tenliyim.Saçlarımda çikolata kahve.Orjinal boyatmadım daha hiç....Çok sade giyinirim.Takı falan çok kullanmam.Yerine göre takarım ama en sade olanlarından.Çok ama çok ayrıntıcıyımdır.Düğünüme ve kınama gelen arkadaşlarım ve akrabalarım sırf ayrıntıları görmek için geldik dediler.Umduklarından da fazlasını buldular Nikah kalemimden,nikah masasında duran bardaklarıma,duvağımdan ilk valsime kadar herşeyi ben yaptım.Dikkatinizi çekerim ALMADIM YAPTIM
merhaba herkese herkes iyimi hamişlerimiz nasıl tubiloshh cok bulanıyormuşsun hala kıyamam sana inş biran evvel gecer.
fmfm nasılsın canım?
peri 3866 nasıl gidiyor canım hamişlik benim için de dua et olurmu?
nikah kalemini hazır aldım tüylü olanlardan fakat bardaklarımıda ben yaptım kız biz bide nikah kıyıldı dans ettik sonrada beyaz güvercin uçurduk biz
Ne güzel.Bizde de dilek balonları vardı.Arkadaşlarım uçurdu...Çok güzel bir kır düğünüydü...Tekrar olmasını çok isterdim.Damat halayı yaptık arkadaşlarımla.İlk dansımız valsti...Harika gösteriler vardı.Herkes çok memnun kaldı eğlenceden...Rabbim isteyen herkese nasip etsin o güzel günleri...Öncelikle benim en yakın arkadaşlarımdan ikisine.Birinin büyük bir kisti vardı rahimde.Anne olma ihtimali çok düşük.Bi an önce evlenmesi gerekiyor.Ve sevgilisi onu bu ameliyattan sonra terketti.Onun ve en yakın arkadaşımın.O da annesini kaybettikten sonra toparlanamadı.Sevgi dolu bi aile kurmaya ihtiyacı var...Dualarınızda unutmayın ikisini de.Rica ediyorum kızlar