Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
teşekkür ederim, sizin sayenizde yapabildim :))

sizce nasıl gidio ateşim :)))

Düşüş yumurtlamanın belirtisi olabilir.Daha 10.gündeymişsin.Erken de yumurtluyor olabilirsin ben gibi.Eğer yarın ateşin fırlarsa bugüne çizgiyi çeker muhtemelen.Sen keyfine bak değerlendir bugünü

Alakaya maydonoz olacak ama merakımı gidermek adına soruyorum kızlar.Bazılarınızın isminin yanında + var.Ve herkez değişik çiçek isminde.Ve bazılarınız isminizin yanına bişeyler yazabiliyorsunuz.Ben bunları nasıl değiştireceğimi bulamadım.Neyki bunlar :26:

Aşağıda da bi tane sarı renkte arkadaş var.Profiline bakmak istedim yetkin yok diye suratıma kapandı sayfa:26: Yetki almak için uzun süremi kalınıyor sitede.Yada üyeliğin yıllanmasımı gerekiyor şarap gibi Amaan benimki de eli boşluk işte.Hep gözüme takılıyor da bunlar ondan...

Düşüş yumurtlamanın belirtisi olabilir.Daha 10.gündeymişsin.Erken de yumurtluyor olabilirsin ben gibi.Eğer yarın ateşin fırlarsa bugüne çizgiyi çeker muhtemelen.Sen keyfine bak değerlendir bugünü

evet bende öyle bir program yaptım bugün yani 6-8-10-12-14-15-16-18-20-22 Allah kolaylık versin :)))

ne diiim

+ olayını bilmiorumda sanırım mesajın arttıkça kalpler çoğalıyo çiçek isimleri değişio kullanıcı kontrol panelinden de çiçek yerine bişiler yazabiliosun sanırım bukadar biliorum eylülden beri üyeyim bende

merhaba herkese herkes iyimi hamişlerimiz nasıl tubiloshh cok bulanıyormuşsun hala kıyamam sana inş biran evvel gecer.

fmfm nasılsın canım?

peri 3866 nasıl gidiyor canım hamişlik benim için de dua et olurmu?

Son düzenleme:
ayşe kızlar ne yapıyorsunuz beni merak edenler varmı size bu öğlen çektirdiğim resmi atım mı yemeğe gitmiştikte arkadaşlarla

yarın bişim var bişim var cerrahpşaya gidicem endokrine ana bab günü orasıda ya sonra temizlik ütü beni bekler cumartesi pazar misafirlerim var şimdiden telaş yapıorum nolcek benim bu halim

Eki Görüntüle 570129
işte kızlar ben saçı bukle olan benim ama biraz karanlık çıkmış
Sarışın olanmı?Benim gözler pek iyi görmüyorda yorgunluktan.

yarın bişim var bişim var cerrahpşaya gidicem endokrine ana bab günü orasıda ya sonra temizlik ütü beni bekler cumartesi pazar misafirlerim var şimdiden telaş yapıorum nolcek benim bu halim

Yardıma gelelim kuşum...Ben böyle şeylerde bölümlüyorum işleri.Dün evin bi yarısını temizledim bugün biyarısını temizleyeceğim.Ütü de 2-3 parça.Onu da bitiririm.Birkaç sayfada kitap okudummu mis mis..Bence ütüyü bugün akşam hallet sen.Yarın hastaneden yorgun dönünce elin ayağın kalkmaz.Cumartesi sabahtan da temizliği yaparsın.Ohh mis gibi.Allahım yardımcın olsun.Çok zor ev kadını olmak...

evet güzelim sarışın zayıf olan benim

bugün banyoyu hallaettim ev süpürüldü silindi çamaşırlar katlandı yerleştirildi nevresimler değiştirildi iki odanın tozları alındı yemekler hazır bugümn yeter akşamı kocama ayırıcam yarınada geri kalanların tozunu alırım tekrar süpürürüm ütü banyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…