o zaman ateşinde yükselecektir benceevet var ama tükürükle ovulasyon testi aldım değişmeye başladı görüntü :))
kristalleşeceğim yakında sanıyorum :)))
gelsin pıtılar gelsin pıtılarr :))
teşekkür ederim, sizin sayenizde yapabildim :))
sizce nasıl gidio ateşim :)))
Alakaya maydonoz olacak ama merakımı gidermek adına soruyorum kızlar.Bazılarınızın isminin yanında + var.Ve herkez değişik çiçek isminde.Ve bazılarınız isminizin yanına bişeyler yazabiliyorsunuz.Ben bunları nasıl değiştireceğimi bulamadım.Neyki bunlar :26:
Düşüş yumurtlamanın belirtisi olabilir.Daha 10.gündeymişsin.Erken de yumurtluyor olabilirsin ben gibi.Eğer yarın ateşin fırlarsa bugüne çizgiyi çeker muhtemelen.Sen keyfine bak değerlendir bugünü
Alakaya maydonoz olacak ama merakımı gidermek adına soruyorum kızlar.Bazılarınızın isminin yanında + var.Ve herkez değişik çiçek isminde.Ve bazılarınız isminizin yanına bişeyler yazabiliyorsunuz.Ben bunları nasıl değiştireceğimi bulamadım.Neyki bunlar :26:
Dur kııızzz.Celallenme hemen..Belirtiler değişiklik gösteriyor o yüzden fazla kafana takma bebişim..
Doru diyosun ama dayanamadım işte bat yaklaştıkça huysuzlanırum. Ayrıca işe yaraadı triplerim :)))
Helanam keşke sana anlatacak kadar fikrim olsa canımne yaşadıgımı kendim de bilmiyorum şuan.inşallah hamişsindir güzelim.
evet bende öyle bir program yaptım bugün yani 6-8-10-12-14-15-16-18-20-22 Allah kolaylık versin :)))
ne diiim
ayşe kızlar ne yapıyorsunuz beni merak edenler varmı size bu öğlen çektirdiğim resmi atım mı yemeğe gitmiştikte arkadaşlarla
ayşe kızlar ne yapıyorsunuz beni merak edenler varmı size bu öğlen çektirdiğim resmi atım mı yemeğe gitmiştikte arkadaşlarla
Eki Görüntüle 570129
işte kızlar ben saçı bukle olan benim ama biraz karanlık çıkmış
beğendi ben allah sanada senin gibi güzel bi kız nasip etsin canım
Sarışın olanmı?Benim gözler pek iyi görmüyorda yorgunluktan.Eki Görüntüle 570129
işte kızlar ben saçı bukle olan benim ama biraz karanlık çıkmış
yarın bişim var bişim var cerrahpşaya gidicem endokrine ana bab günü orasıda ya sonra temizlik ütü beni bekler cumartesi pazar misafirlerim var şimdiden telaş yapıorum nolcek benim bu halim
evet güzelim sarışın zayıf olan benimSarışın olanmı?Benim gözler pek iyi görmüyorda yorgunluktan.
Yardıma gelelim kuşum...Ben böyle şeylerde bölümlüyorum işleri.Dün evin bi yarısını temizledim bugün biyarısını temizleyeceğim.Ütü de 2-3 parça.Onu da bitiririm.Birkaç sayfada kitap okudummu mis mis..Bence ütüyü bugün akşam hallet sen.Yarın hastaneden yorgun dönünce elin ayağın kalkmaz.Cumartesi sabahtan da temizliği yaparsın.Ohh mis gibi.Allahım yardımcın olsun.Çok zor ev kadını olmak...
evet güzelim sarışın zayıf olan benim
Sarışın olanmı?Benim gözler pek iyi görmüyorda yorgunluktan.
Yardıma gelelim kuşum...Ben böyle şeylerde bölümlüyorum işleri.Dün evin bi yarısını temizledim bugün biyarısını temizleyeceğim.Ütü de 2-3 parça.Onu da bitiririm.Birkaç sayfada kitap okudummu mis mis..Bence ütüyü bugün akşam hallet sen.Yarın hastaneden yorgun dönünce elin ayağın kalkmaz.Cumartesi sabahtan da temizliği yaparsın.Ohh mis gibi.Allahım yardımcın olsun.Çok zor ev kadını olmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?