• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
anam ben vicks sürsem gene ısınmıyor ayaklarım.dün sıcak su torbasıyla yattım.yine de ısındı sayılmaz.bu gibiler hala.bendeki gazın sebebi bu bence.:31: Ateşim düştü bugün 0,2 derece daha.adete 9 gün kaldı.son 1 hafta düşmemesi lazım değilmi?ben öyle biliyorum en azından.:31:bilgin varmı ateş konusunda?

canım ben geçen ay ateş takibide yaptım sürekli aynı seyirde gitti yumurtladığım gün 36.3 ten 35.9 düştü sonra tekrar 36.3 olarak devam etti yanlış hatırlamıyorsam yumurtlamadan sonra 6.veya 7.gün tekrar düştü ateşim 36 oldu ertesi gün tekrar 36.4 oldu bu düşüş yerleşme düşüşü diyorlar:16:

Dur kııızzz.Celallenme hemen..Belirtiler değişiklik gösteriyor o yüzden fazla kafana takma bebişim..:29:
Doru diyosun ama dayanamadım işte bat yaklaştıkça huysuzlanırum. Ayrıca işe yaraadı triplerim :)))

canım bunlar bebiş belirtisi olabilir ama yanıltadabilir seni bata az kalmış istersen test yap ama çıkmazsa üzülmek yok hemen çünkü daha zaman var
Saol cnm Allah razı olsun. Akşam kocam gelirken test getircek söledim ama sabah yapıcam daha ii sonuç veriomuş. Yok sonuç ne olursa olsun adet olmadan üzülmem olsamda üzülmem yapacak bişey yok. Benim sıkıntım adet olana kadar. :D

canım bu saydıkların hamilelik belirtisi olabilir çünki bendede aynı şeyler olmuştu sana tavsiyem bat tarihin geçtiyse test yap benimki bata 2 gün kala teste çıkmıştı:16:

Saol Arkadaşım Allah sendende razı olsun vakit ayırıp yazdın. İnşallah belirtiler aldatmıyordur ve bende anne olabilirim. Küçük ayaklar görmek sevmek istiyorum :))

canım ben geçen ay ateş takibide yaptım sürekli aynı seyirde gitti yumurtladığım gün 36.3 ten 35.9 düştü sonra tekrar 36.3 olarak devam etti yanlış hatırlamıyorsam yumurtlamadan sonra 6.veya 7.gün tekrar düştü ateşim 36 oldu ertesi gün tekrar 36.4 oldu bu düşüş yerleşme düşüşü diyorlar:16:

Kıııızzz...Ağzından bal damlıyor seninnn....408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom.Seninkine de bakabilirmiyim karşılaştırayım.Ben en önemli günü ölçemedim kocacık yüzünden:17: O yüzden yumurtlamam ne zaman bilmiyorum.

bencd belirtilere takılmamak lazım bizde ne belirtiler ne belirtiler hala tık yok dimi ebsoncum

cimcikne view kısmından chart ıseç sonra share yap chart tumbail kopyala

saolasın cnım ama az evvel kırmızlar geldi tam 28 gunde geldi hemde
artık doktora gitmenin vakti geldi die düşünüyorum bakalım
bu ay da nasip değilmiş demmekki hersey gıseldi düzgündü ateş tablom guseldi ovu testlerinde gunleri tuttruduk ama
kısmet diilmiş demekki Rabbim ol demeliki olsun ben ne kadar cabalarsam cabalayım zamanını O biliyo :50:

tatlım bu kaçıncı ayın bilmiyorum ama
bende ilk çalışmalara başladıktan sonra 2 gun gecikti adetim sonra 2 gun erken geldi 3 ay tekrar erken geldi
ve şimdi tam 28 gunde regl oldum
ilk aylarda bu şekilde bi düzensizlik olabiliyo emin olmak için 28 gunden hesaplamaya devam et ilk defa erken geldiyse önümüzdeki ayda erken olma şansın var
tabiki inşallah hiç olmazsın diyelim biz yınede
yani korkulacak bi durum yok rahim kendini hazırlıyo seklinde yorum yapıo doktorlar bu duruma daha evel korunulduğu için şimdi rahim kendini hazırlıyo bu sebepten ilk 3 le 6 ay arası doğal olarak doktor lar deneyin dio sonradan tatkikleri yapıolar:34:
bildiğim kadarıyla anlatmakaya calıştım umarım yardımcı olmuşumdur

tuğram canım nasıl üzüldüm hayırlısı canım bncede dr agit bakalım neler diyecek 30 yasa kadar 1 yıl süre veriyorlar ama yinde ön muayenden zarar gelmez:16:
:16::16:
:16:

Son düzenleme:
phiam nerdesin canım bak seni biz çokkk merak ediyoruz mmllk hamiş sen yoksun canım ya son durumlar nedir lütfen gel artık:16:

Back