• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ayşecim takma kafana. evlilikte zaman zaman oluyor böyle şeyler. Eh bu da tuzu biberi... eeeee boşver bakalım, bu akşam ne yemek yapacaksın ? :)))))

kızlar ben bugünde kurtuldum yemekten ablama gidiyorum dolma yapmış hadi bu akşamda buraya gelin yemeğe antebe

kızlar ben bugünde kurtuldum yemekten ablama gidiyorum dolma yapmış hadi bu akşamda buraya gelin yemeğe antebe

ohhhh vallaha iyisin. yok bu böyle olmaz. ben sizin o taraf tayin isteyip sana komşu olucam. ohhh her akşam yemek hazır. misss miiissss.. :)))

Maden kırdı seni iyi yapmışsın.. Çiçek miçek gibi şeylere aldanma gerçekten üzgün olduğunu gözünde gör öle barış kıs :)) Hem araya mesafe girince çocuk yapmak hem daha sağlıklı hem daha kaliteli oluyor. :)) Şaka bir yana İnşallah gönlünü alır canım ve daha fazla birbirinizin sıcaklığından mahrum kalmazsınız.. :)
Üzgün biliyorum ama bu benim kırgınlığımı geçirmiyor.
ayşecim takma kafana. evlilikte zaman zaman oluyor böyle şeyler. Eh bu da tuzu biberi... eeeee boşver bakalım, bu akşam ne yemek yapacaksın ? :)))))
Dün akşamki sofra öylece duruyor mutfakta.Mantılar davul gibi oldu ve kurudular.Anlattığım salatayı da yaptım ama o da buruşmuştur.Toplamadım bile.Bugün akşam da bırak yemek yapmayı eve gitmeyi düşünmüyorum....
Afiyet olsun tatlım...

Üzgün biliyorum ama bu benim kırgınlığımı geçirmiyor.

Dün akşamki sofra öylece duruyor mutfakta.Mantılar davul gibi oldu ve kurudular.Anlattığım salatayı da yaptım ama o da buruşmuştur.Toplamadım bile.Bugün akşam da bırak yemek yapmayı eve gitmeyi düşünmüyorum....

Afiyet olsun tatlım...

canım benim tabii biz konuyu bilmiyoruz ama lütfen kendini böyle hırpalama. Moralinin yüksek olması lazım ki, hormonların da güzel çalışsın değil mi.

benim kocişte mutfağa girdi bugün yemeği ben yapcam dedi ne yapıyor diye merak ediyorum bir yandan da mutfağa grmeye korkuyorum ortalık dağılmıştır şimdi:25:

kızlar ben çıkıyorum. sıkma canını olur mu ayşecik :)) hepinize iyi akşamlar.

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum
İyiakşamlar Ebruu:3:
canım benim tabii biz konuyu bilmiyoruz ama lütfen kendini böyle hırpalama. Moralinin yüksek olması lazım ki, hormonların da güzel çalışsın değil mi.
Hormonlar sıfır şu an :(
benim kocişte mutfağa girdi bugün yemeği ben yapcam dedi ne yapıyor diye merak ediyorum bir yandan da mutfağa grmeye korkuyorum ortalık dağılmıştır şimdi:25:
:) Haklı bir sebebin varmış.Girme bencede :)
kızlar ben çıkıyorum. sıkma canını olur mu ayşecik :)) hepinize iyi akşamlar.

İyi akşamlar :3:

Herkese iyi akşamlar. Sürekli okuyorum yazılanları ve sizi takip etmeye devam. Uğurlu geldi bu topik bana:) Benim burun tıkanıklığım bir türlü geçmiyor ya. Bugün de fena midem ağrıdı. Daha da kötü günler mi gelecek acaba:) Oyy bebeğim şimdiden annesinin burnundan mı getiriyo ne:43:

Herkese iyi akşamlar. Sürekli okuyorum yazılanları ve sizi takip etmeye devam. Uğurlu geldi bu topik bana:) Benim burun tıkanıklığım bir türlü geçmiyor ya. Bugün de fena midem ağrıdı. Daha da kötü günler mi gelecek acaba:) Oyy bebeğim şimdiden annesinin burnundan mı getiriyo ne:43:

aynen öyle olacak canım benimde bulantılarım var sabah ve öğlen daha kötü limona tuz ekiyorum yiyorum bulantım öyle geçiyor zaman neler gösterecek daha :16:

aynen öyle olacak canım benimde bulantılarım var sabah ve öğlen daha kötü limona tuz ekiyorum yiyorum bulantım öyle geçiyor zaman neler gösterecek daha :16:

Kokmuşlar siziiiii.Biz gibi BAT bekleseydiniz daha mı iyiydi ha?
:20:Sızlanmak yok sızlanmak yok.Yiyin tuzlu limonları,tuzlu krakerleri oturun bakıyımmm..Hııııı:20:Kızıcam bak şimdi.Dün akşam kornişon turşusunu çikolataya bandırıp yemekten bahsedenler vardı burada :56:Nasıl bir durum yaratıyorsa o damla kadar olan şeyler içinizde.Neysem inşallah biz de geliriz o aşamaya :31:

Kızlar bugün size bende yeni başlayan bir huyumdan şöyle bahsetmiştim. "Birde bu ara yeni bir huy başladı bende yün, kağıt peçete, battaniye,polar gibi şeylere ellediğimde içim kalkıo huylanıorum." demiştim. Bu konuyla ilgili bir belirti buldum sizce dorumu algılıyorum yoksa kendime mi uyarladım :DD

Hamileliğin ikinci üç aylık döneminde 5 duyunuz nasıl değişir?
Kokulara karşı aşırı hassasiyet, görmede bulanıklık, dokunmalara karşı aşırı hassaslaşma veya ağızda metalik bir tat hissi... Tüm bunlar hamileliğe bağlı olarak duyularda meydana gelen değişimlerin sonucu olabilir...

Dokunma ve işitme duyuları
İkinci trimesterde dokunma duyusunda da değişimler meydana gelerek, dokunma duyusunda hassasiyetin arttığı fark edilebilir. Bunun yanında, bazı anne adayları da hamilelik sırasında işitme duyularında değişiklik yaşadıklarını da ifade ediyorlar.

Kızlar bugün size bende yeni başlayan bir huyumdan şöyle bahsetmiştim. "Birde bu ara yeni bir huy başladı bende yün, kağıt peçete, battaniye,polar gibi şeylere ellediğimde içim kalkıo huylanıorum." demiştim. Bu konuyla ilgili bir belirti buldum sizce dorumu algılıyorum yoksa kendime mi uyarladım :DD

Hamileliğin ikinci üç aylık döneminde 5 duyunuz nasıl değişir?
Kokulara karşı aşırı hassasiyet, görmede bulanıklık, dokunmalara karşı aşırı hassaslaşma veya ağızda metalik bir tat hissi... Tüm bunlar hamileliğe bağlı olarak duyularda meydana gelen değişimlerin sonucu olabilir...

Dokunma ve işitme duyuları
İkinci trimesterde dokunma duyusunda da değişimler meydana gelerek, dokunma duyusunda hassasiyetin arttığı fark edilebilir. Bunun yanında, bazı anne adayları da hamilelik sırasında işitme duyularında değişiklik yaşadıklarını da ifade ediyorlar.
Valla biyolojiye de girdik Allah sonumuzu hayır getirsin.Hergün yeni bi bilgi ediniyoruz farkında mısınız kızlar? Kendimizi aştık aştık....:10::10::10::10:
kociş mutfaktan geldi patlıcanlı orman kebabı yapmış:16:
Oy oy oy....Afiyet bal şeker olsun üçünüze de....:7:

Beklemekte olduğun şey,ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir.Bu,evrenin "sen bakarken soyunamıyorum"deme şeklidir.Küçük İskender

Soyunnnnnnnnnnnn:33::33::33::33::33::33::33::33::33:

Back