Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ederiz canım benim ya ne çabuk geçti zaman düğüne şu kadar gün kaldı diye şafak sayarken evlendik ve 6 ay oldu

Yüzüğümde yazan tarih 2010.Nikahımız 2011....2 yıla merdiven dayamışımız bizde...Çok güzel günlerimiz geçti...Çok zorları da...Hala da geçmekte....

:) Geçecek geçecek..Bizlerde olunca hep beraber yakınacağız off poff diye :)) Amin canım Allah kimsenin başını bozmasın...

amin canım dikkat et kendine
Yüzüğümde yazan tarih 2010.Nikahımız 2011....2 yıla merdiven dayamışımız bizde...Çok güzel günlerimiz geçti...Çok zorları da...Hala da geçmekte....

zaten evliliğin kuralı bu iyi günler kadar kötü günlerde olacak rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemesin omuzlarımıza kimseyi gördüğü günden geri koymasın

canım çok güzelmişsin Mevlam yüzünün ve kalbinin güzelliğini göbüşüne de kondursun inşallah..

amiiiiiiiinnnnnnnnnnnn allahım bu ay versin bebeğimi ya insan hiç tanımadığı bi varlığı özlermi ben bebeğimi tanımadan daha içimde bile olmadan onu çok seviyorum özlüyorum kokusunu içime çekmek istiyorum rüyalarımda görüyorumbebeğim gel artık annene

gelir annesi gelir azıcık özletiyor ki kendini daha çok sevilsin,kıymetlensin diye..

gelir annesi gelir azıcık özletiyor ki kendini daha çok sevilsin,kıymetlensin diye..
özletmesin artık babasıda bende çok istiyoruz onu rabbim ne olur duy sesimi bu ay nasip et sağlıklı bi şekilde bebeğimi

İnşallah Allahım boş çevirmez bu ay ellerini Ebrucum..

amin ayşe birşey soracam bugün benim ateş çok düştü 36.2 ve az önce lavaboya gittiğimde şeffaf yapışkan gibi akıntım oldu benim yumurta yarıın falan çatlıycakmıdır

amin ayşe birşey soracam bugün benim ateş çok düştü 36.2 ve az önce lavaboya gittiğimde şeffaf yapışkan gibi akıntım oldu benim yumurta yarıın falan çatlıycakmıdır

Ateşin düşmesi yumurtlamadan önceki gün oluyor diyorlar.Benimde düştü dün.Şeffaf değil de beyaz kremsi bi akıntım olur benim yumurtladığım gün.Uzar gider.Iyyhhhhyyy afedersin midem bulandı tabirimden..

o zaman bu bi kaç gün çok önemli her gece çalışma yapalım bari

karşı komşuma gitmiştim yeni geldim canlarım nasılsınız bakalım ebrucum çok güzelmişsin allah nazarlardan saklasın tez zamanda bebeğin seninle olur inşallah

Dün akşam izin vermedim öpmesine.O kadar kırgınım...

Maden kırdı seni iyi yapmışsın.. Çiçek miçek gibi şeylere aldanma gerçekten üzgün olduğunu gözünde gör öle barış kıs :)) Hem araya mesafe girince çocuk yapmak hem daha sağlıklı hem daha kaliteli oluyor. :)) Şaka bir yana İnşallah gönlünü alır canım ve daha fazla birbirinizin sıcaklığından mahrum kalmazsınız.. :)

ne yapıyorsun kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…