- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
ederiz canım benim ya ne çabuk geçti zaman düğüne şu kadar gün kaldı diye şafak sayarken evlendik ve 6 ay oldu
arkadaşlar nasılsınız,herkesler iyi mi,ben azıcık kötüyüm bu yorgunluk hali nolcak bilmiyorum
bugün ne güzel konulara girmişsiniz,okumaya doyamadım.Allah hepinizin mutluluğunu daim etsin.benimkini de tabi...
amin canım dikkat et kendinearkadaşlar nasılsınız,herkesler iyi mi,ben azıcık kötüyüm bu yorgunluk hali nolcak bilmiyorum
bugün ne güzel konulara girmişsiniz,okumaya doyamadım.Allah hepinizin mutluluğunu daim etsin.benimkini de tabi...
Yüzüğümde yazan tarih 2010.Nikahımız 2011....2 yıla merdiven dayamışımız bizde...Çok güzel günlerimiz geçti...Çok zorları da...Hala da geçmekte....
Eki Görüntüle 570129
işte kızlar ben saçı bukle olan benim ama biraz karanlık çıkmış
canım çok güzelmişsin Mevlam yüzünün ve kalbinin güzelliğini göbüşüne de kondursun inşallah..
amiiiiiiiinnnnnnnnnnnn allahım bu ay versin bebeğimi ya insan hiç tanımadığı bi varlığı özlermi ben bebeğimi tanımadan daha içimde bile olmadan onu çok seviyorum özlüyorum kokusunu içime çekmek istiyorum rüyalarımda görüyorumbebeğim gel artık annene
özletmesin artık babasıda bende çok istiyoruz onu rabbim ne olur duy sesimi bu ay nasip et sağlıklı bi şekilde bebeğimigelir annesi gelir azıcık özletiyor ki kendini daha çok sevilsin,kıymetlensin diye..
özletmesin artık babasıda bende çok istiyoruz onu rabbim ne olur duy sesimi bu ay nasip et sağlıklı bi şekilde bebeğimi
İnşallah Allahım boş çevirmez bu ay ellerini Ebrucum..
amin ayşe birşey soracam bugün benim ateş çok düştü 36.2 ve az önce lavaboya gittiğimde şeffaf yapışkan gibi akıntım oldu benim yumurta yarıın falan çatlıycakmıdır
Ateşin düşmesi yumurtlamadan önceki gün oluyor diyorlar.Benimde düştü dün.Şeffaf değil de beyaz kremsi bi akıntım olur benim yumurtladığım gün.Uzar gider.Iyyhhhhyyy afedersin midem bulandı tabirimden..
o zaman bu bi kaç gün çok önemli her gece çalışma yapalım bari
kız neden limoni niye küstün kocayaBizim aramız limoni
teşekkür ederim canım bende sizin gibi hamileyim demek böyle takvim yapmak istiyorumkarşı komşuma gitmiştim yeni geldim canlarım nasılsınız bakalım ebrucum çok güzelmişsin allah nazarlardan saklasın tez zamanda bebeğin seninle olur inşallah
kız neden limoni niye küstün kocaya
teşekkür ederim canım bende sizin gibi hamileyim demek böyle takvim yapmak istiyorum
Kalbimi kırdı...
akşam eve gelince bi öper barışırsın bence sende benim gibisin küs kalamazsın öyle hissettim
Dün akşam izin vermedim öpmesine.O kadar kırgınım...
Maden kırdı seni iyi yapmışsın.. Çiçek miçek gibi şeylere aldanma gerçekten üzgün olduğunu gözünde gör öle barış kıs :)) Hem araya mesafe girince çocuk yapmak hem daha sağlıklı hem daha kaliteli oluyor. :)) Şaka bir yana İnşallah gönlünü alır canım ve daha fazla birbirinizin sıcaklığından mahrum kalmazsınız.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?