• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Kitaplarla ilgili bi sayfaya takıldım dün.Başıma gelmeyen kalmadı kızlar ya :60::60::60::60::60::60:
Aman yarabbi nasıl saldırgan,nasıl anlayışsız,nasıl gerginler anlatamam.Ürktüm valla elleri ekrandan çıkıp saçımı başımı yolacaklar diye:60::60::60::60::60::60::60:
Kız bende böylemi korkutuyorum insanları gergin olunca.Aman yarabbimmmmm.Eli maşalı öcüler vardı.Bebeğim uyumazsa bak o topiktekileri çağırırım uyu artık diye uyutacam valla:60::60::60::60:

tatlım billiorum tüp oldugunu da nasıl sormam gerektğini çözemeyince aşılama deyiverdim :27:
kuzum her zaman dr lar son adet tarihinden hesaplarlar.
bebegin gelişimi de onu yakalarmış.
ama usg ye girdiğinde orada tahmini doğum tarihi çıkıyor bebegin ölçümlerine göre.
oradaki tarihi nette yazdıgında kaç haftalık oldugunu hesaplayabiliyorsun.
şimdilik son adet tarihinden hesaplayalım; 3 hafta 6 günlük :16:
dr a gidince tahmini doğum tarihine göre güncelleriz hamilelik takvimini inşallah

dualarına enn içten duygularımla AMİNNNNNNN diyorum..

ehehe saol cnmm ay cok tuhaff hala ınanamıyorumm tubışşhh :) bakalım bu ayın 26sında gıdıoz dr ıns cıkar orda saglıkla ılerlerde hamışlık o zmna kadrda galıba 3ay kdr allttan jel kullanıorum zor olcak ama değer napalım :):16::16:

Hee buldum kıız..O ikizler bu göbüşe gelecek.O kadar:45: :21::21::21::21:
İnşallah bi an önce geçer bulantıların Tubiii..Allahım yardımcın olsun..

Allah razı olsun ayşecim
inşallah geçer kısa zamanda :5:

Kitaplarla ilgili bi sayfaya takıldım dün.Başıma gelmeyen kalmadı kızlar ya :60::60::60::60::60::60:
Aman yarabbi nasıl saldırgan,nasıl anlayışsız,nasıl gerginler anlatamam.Ürktüm valla elleri ekrandan çıkıp saçımı başımı yolacaklar diye:60::60::60::60::60::60::60:
Kız bende böylemi korkutuyorum insanları gergin olunca.Aman yarabbimmmmm.Eli maşalı öcüler vardı.Bebeğim uyumazsa bak o topiktekileri çağırırım uyu artık diye uyutacam valla:60::60::60::60:

ahahahahaa:1:
kız ne gezion ıssız kuytu köşelerde :52: yerler seni oralarda.
bizim topic neyine yetmio,harcanacan bak başka topiclerde.
şaka bi yana biz alışıyoruz burada arkadaşça,dostça dertleşmeye,mütevazi konuşmaya.
her insan aynı olmuyor işte
:16:

ehehe saol cnmm ay cok tuhaff hala ınanamıyorumm tubışşhh :) bakalım bu ayın 26sında gıdıoz dr ıns cıkar orda saglıkla ılerlerde hamışlık o zmna kadrda galıba 3ay kdr allttan jel kullanıorum zor olcak ama değer napalım :):16::16:

kuzum sen jel zor dion?
ben her gün göbekten iğne oluyorum.
göbeğim mor mor noktacıklarla doldu :27:

aman kuzucuklarımız sağlıklı olsun da onlar için deger dimi :16:

inşallah ayın 26 sında hayırlı haberlerini alırız kuzumm :16:

kızlar nasılsınızzz ...hamiş olmak cok tuhaf bır hısmıs:D 3hafta sonra kalp atısını gorelım dedı doktor allahın ıznıyleee ..ben sımdı kac gunluk hamışolmus oluyorum:D:DD:44::1::1:

taze hamiş seniii:1: demek tuhaf o nasıl oluyo bende bilmek istiyorum bence senin bebiş
5 gün +11 gün 16 gün ama druna sormalısın canım

ayy kızlar ben sürekli rüyamda bişeylerle uğrasıorum sıkıntılı seyler görüyorum neden acaba hep yorgun kalkıyorum

Allah razı olsun ayşecim
inşallah geçer kısa zamanda :5:

ahahahahaa:1:
kız ne gezion ıssız kuytu köşelerde :52: yerler seni oralarda.
bizim topic neyine yetmio,harcanacan bak başka topiclerde.
şaka bi yana biz alışıyoruz burada arkadaşça,dostça dertleşmeye,mütevazi konuşmaya.
her insan aynı olmuyor işte
:16:

kuzum sen jel zor dion?
ben her gün göbekten iğne oluyorum.
göbeğim mor mor noktacıklarla doldu :27:

aman kuzucuklarımız sağlıklı olsun da onlar için deger dimi :16:

inşallah ayın 26 sında hayırlı haberlerini alırız kuzumm :16:

Her zaman burada olmuyorsunuzki hınzırlar.Tek başıma 3-5 nöbeti tutuyorum bazen burada:31:Uzun zaman oldu 2 satır kitap okuyum dedim.Yeni kitap aldım.Sonra forumda dikkatimi çekti topik.Selam verdim dayak yemeden beter ettiler valla.Çok korktum:57::57::57::57::57:

Burada belirti arayıp, cevap alamayıp ve sonra gebe kaldığında hiç bir şey anlatmadan gidenler varya onlara hak veriorum. Bende öyle gidicem çok alındım. :)

hoşgeldin perimm :16:
bugün oldukça bulantılıyım :120:

sen nasılsın canımcım

benimde sabah vardı canım ben kendimce bir yöntem buldum onu yeyince geçiyor bulantım limonu dört dilime böldüm üstüne tuz atıp yiyorum hemen kesiyor benim bulantımı canım:16:

Burada belirti arayıp, cevap alamayıp ve sonra gebe kaldığında hiç bir şey anlatmadan gidenler varya onlara hak veriorum. Bende öyle gidicem çok alındım. :)
Dur kııızzz.Celallenme hemen..Belirtiler değişiklik gösteriyor o yüzden fazla kafana takma bebişim..:29:
Çok şükür peri3866..Sen nasılsınn?[/
çok şükür iyiyim canım burda bir kar var anlatamam sabah kalktım her yer kar birde güzel yağıyordu şimdi kesildi ama kartopu oynayacak kadar yağdı:16:
Ayyy ne güzelll...Bende ayaklarımı ısıtamıyorum peri ya..Ayak ısıtıcılarına bakıyorum.Alacağım galiba.Gaz da kasık ağrısı da ondan bence:50:

Kızlar vajina içinde hafif kramplar belirti olabilir mi?
Göğüsler iki kat oldu hassaslaştı.
Akıntım pek yok yumurtlamadan adet günüme kadar hep kuru olurum dün ilk defa seffaf akıntı geldi. Akıntı olmayan günlerde ıslaklık vardı su gibi.
Acayip yemek yiyorum öle böle değil dayanamıorum ki yemekle hiç arası olmayan biriyim.
Kulaktarıma 4-5 gün süren sıcaklık basmassı ile çınlama oldu ama geçti şimdi..
Bat 11 aralık acaba test mi yapsam.
Bu arada sabahları idrarım ok koyu gün içinde biraz daha açık ama genel olarak koyu. Fazla su içmiorum ondan olabilir heralde.
Birde bu ara yeni bir huy başladı bende yün, kağıt peçete, battaniye,polar gibi şeylere ellediğimde içim kalkıo huylanıorum.

Belirti melirti kafa gitti aman inceldiği yerden kopsun var işte söylüyorum :)))) Psikolojik test var mı acaba ne durumdayız bir de ona bakmak lazım :)))

canım bunlar bebiş belirtisi olabilir ama yanıltadabilir seni bata az kalmış istersen test yap ama çıkmazsa üzülmek yok hemen çünkü daha zaman var

kızlar vajina içinde hafif kramplar belirti olabilir mi?
Akıntım pek yok yumurtlamadan adet günüme kadar hep kuru olurum dün ilk defa seffaf akıntı geldi. Akıntı olmayan günlerde ıslaklık vardı su gibi.
Acayip yemek yiyorum öle böle değil dayanamıorum ki yemekle hiç arası olmayan biriyim.
Bu arada sabahları idrarım ok koyu gün içinde biraz daha açık ama genel olarak koyu. Fazla su içmiorum ondan olabilir heralde.
Birde bu ara yeni bir huy başladı bende yün, kağıt peçete, battaniye,polar gibi şeylere ellediğimde içim kalkıo huylanıorum.

Belirti melirti kafa gitti aman inceldiği yerden kopsun var işte söylüyorum :)))) psikolojik test var mı acaba ne durumdayız bir de ona bakmak lazım :)))

canım bu saydıkların hamilelik belirtisi olabilir çünki bendede aynı şeyler olmuştu sana tavsiyem bat tarihin geçtiyse test yap benimki bata 2 gün kala teste çıkmıştı:16:

kızlar vajina içinde hafif kramplar belirti olabilir mi?

Belirti melirti kafa gitti aman inceldiği yerden kopsun var işte söylüyorum :)))) psikolojik test var mı acaba ne durumdayız bir de ona bakmak lazım :)))

canım bu saydıkların hamilelik belirtisi olabilir çünki bendede aynı şeyler olmuştu sana tavsiyem bat tarihin geçtiyse test yap benimki bata 2 gün kala teste çıkmıştı:16:

Valla ayağımı sıcak tutuyorum patik giyiyorum terlik üstünede süt içmeye başladımya benimki ondan oluyor süt bende gaz yapıyor canım:16:

Valla ayağımı sıcak tutuyorum patik giyiyorum terlik üstünede süt içmeye başladımya benimki ondan oluyor süt bende gaz yapıyor canım:16:

Anam ben vicks sürsem gene ısınmıyor ayaklarım.Dün sıcak su torbasıyla yattım.Yine de ısındı sayılmaz.Bu gibiler hala.Bendeki gazın sebebi bu bence.:31: Ateşim düştü bugün 0,2 derece daha.Adete 9 gün kaldı.Son 1 hafta düşmemesi lazım değilmi?Ben öyle biliyorum en azından.:31:Bilgin varmı ateş konusunda?

Back