Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

canım ben geçen ay ateş takibide yaptım sürekli aynı seyirde gitti yumurtladığım gün 36.3 ten 35.9 düştü sonra tekrar 36.3 olarak devam etti yanlış hatırlamıyorsam yumurtlamadan sonra 6.veya 7.gün tekrar düştü ateşim 36 oldu ertesi gün tekrar 36.4 oldu bu düşüş yerleşme düşüşü diyorlar

Kıııızzz...Ağzından bal damlıyor seninnn....408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom.Seninkine de bakabilirmiyim karşılaştırayım.Ben en önemli günü ölçemedim kocacık yüzünden O yüzden yumurtlamam ne zaman bilmiyorum.

bencd belirtilere takılmamak lazım bizde ne belirtiler ne belirtiler hala tık yok dimi ebsoncum

cimcikne view kısmından chart ıseç sonra share yap chart tumbail kopyala

tuğram canım nasıl üzüldüm hayırlısı canım bncede dr agit bakalım neler diyecek 30 yasa kadar 1 yıl süre veriyorlar ama yinde ön muayenden zarar gelmez

Son düzenleme:
phiam nerdesin canım bak seni biz çokkk merak ediyoruz mmllk hamiş sen yoksun canım ya son durumlar nedir lütfen gel artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…