• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Berna1627, canım, ben sana hoşgeldin dememiş mıyım? Halbuki not almışım not defterime Berna1627 BAT? diye :) Hay Allah, kusura bakma, hoşgeldin :)

estafurullah canım, hoşbuldum :))topic maşallah çok yoğun ve samimi:))) bat 24 aralık... gözyaşlarıyla geçen regl yeni bitti:(((( bundan sonra ne yapmam lazım?

kızlarrr 5 gün var adetime gittim tahlil yaptırdım tahlili mail attılar değer < 0,100 çıktı ne demek......... lütfen cevap verin banaaa....

bugun regl gunum ama henuz adet olmadim...sabirsizlikla bekliyorum...dua edin kizlar...adet olacak gibi belirtilerim var..gebeliktede ayni belirtiler oldugu icin umutlaniyorum iste..dun test yaptim negatifti...ama hala umudum var nedense...yurtdisinda oldugum icinde hemen kan testi yaptiramiyorum..burda saglik ocaklari yok...

Kızlar anlaşıldı ben size tabletten yazmaya yetisemeyecegim, az durun bari laptopu açayım, bi 10 dk ya gelirim ok? :cool:

tamam öğrendim canım BAT 2 kasım benim karnım ağrıyor galiba regl olucam test yapsam çıkmaz demi daha keşke önceden öğrenme imkanı olsa:)

Kızlar selam,
Ben akşam iş çıkışı dayanamadım sabredemedim ve hastaneye gittim kan verdim. Adet olmama daha 5 gün var sabredemedim sonuç belli olur çıkar die düşündüm. Hastahanede bekleyemeyeceğim için eve döndüm bana tahlili sonucunu mail attılar ve 0.100 çıkmış.... bu ne anlama geliyor yani negatif mi...........Sorun ne anlamadım. Oysaki bu ay çok iyi değerlendirmiştim şaşkınım......
:28:
tatlim sonucun negatif ama olsun aralikta var daha 2012 de halledicez buisi ins

zeymeska bence adet gününü bekle belli olmaz belkide gebelik vardır ama yeni olduğu için çıkmamıştır

zeymeska bence adet gününü bekle belli olmaz belkide gebelik vardır ama yeni olduğu için çıkmamıştır

İnşallah canım çok teşekkür ederim.
fakat karnım, belim ağrıyor hatta başımada vurmaya başladı ayrıca göğüslerime dokunamıyorum çok şiştiler ağrıyorlar.......... Tüm adet belirtileride var. Ama umudumu kesmeyeceğim........

Back