• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar ya bişi oldu ilişkiden sonra 30 dak ayaklarımı kaldırdım yattıım sonra duş falan şimdi wc ye gittim hafif kanamgelmiş seyrelti şeklinde bugün 15.günüm ve bu olaylar 3 saat içinde oldu sizce neden olabilir

Canım panik yapma, muhtemelen çatlama gerçekleşti. Ateş tablona yarın için 36.4 girer misin şimdi hemen. Çizgini bugüne çektiğini göreceğiz mutlaka ;)

Arkadaslar asiri derecede agrim var sag kasigimda doktor yumurtlama agrisi dedi sizde de oluyor mu

Canım, rica ederim ne demek. Bildiğim bir husus varsa elimden geldiğince anlatır paylaşırim her zaman. Bir de insan başına geldikçe öğreniyor biliyor musun. Yaşayarak öğreniyoruz ve de yeri geldikçe paylaşıyoruz işte hepsi bu ;) ...

Canım, birkaç mesaj öncesinde yazmıştım, adım adım anlattım. Hadi yükle de bakalım...

Buarada sali doktora gittim 6aydir olmuyor diye
Vajinal ultrasonla bakti normal her sey dedi tedirginim ama dedim ozaman bu ay olmazsa tedaviye baslayalim dedi.

Canım, ovulasyon günlerinde özellikle de çatlama gününde ağrı olur, sen o vakitteki beraberliklerde sonra yaklaşık 1 saat (ara ata dinlenmeli olarak) ayaklarını havaya dik. Süren bitince de agrinin olduğu yöne doğru yat uyu. Beraberlik esnasında popisine yastık koymayı da unutma, öyle de bekle ok? ;)

Kuzuuu hamilesin seeennn :)
Silik milik de değil yaa, süper, tebrik ederim canım :)
Yarın hemen kan testineee, sonra 2 gün sonra tekrarla tamam? ;)

shcne canım benim hamilesin sayfamda gördüm yazdığını.Bu besbelli ikinci çizgi çok belirgin. daha güzel haberlerini alırız inşallah .. sağ salim kucağına alırsın inşallah..

Allahhhhhhh su an duramiyorum yerimde sokaga cikip bagiricam walla Allah sizden razi olsun Allahim dileyen herkese nasip etsin p.tesi hemen doktora

insallah yapabilmisimdir kizlar test yaptim ama anlayamadim yardim edin lutfen

tebrikler canım:46:
:46::46::46:
Canım panik yapma, muhtemelen çatlama gerçekleşti. Ateş tablona yarın için 36.4 girer misin şimdi hemen. Çizgini bugüne çektiğini göreceğiz mutlaka ;)

canım 1 aralık öle ateşler girdim 14.günü gösteriyo sende bakarsın

Back