Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içime phia ve ebson bu ay hamiş kalacak diye bi his doğuyooo hadi hayırlısı bakalım çıkackamı
özledin beni dimiiiiii
bende özledim arkadaşımm benimm..
evet yukselişe gecti ama bakalım 2 sinde test yapıcam tekrar dpo 9 olunca bi ümit yaptık ama cıkmama ihtimali yüksekti tabi...
seninkide gayet güsell valla ben de tablona tatlım
siparişi verdim bile canım:)))))) oleyyyyy:))))) bi de sıkı çalışırsam bu ay ohhh ohhh gelsin bebiş:))))))
phiacım hakkını helal et okulda çocuklara burda bize öğretmenlik yapıosun canım benim
özledin beni dimiiiiii
bende özledim arkadaşımm benimm..
evet yukselişe gecti ama bakalım 2 sinde test yapıcam tekrar dpo 9 olunca bi ümit yaptık ama cıkmama ihtimali yüksekti tabi...
seninkide gayet güsell valla ben de tablona tatlım
Oyyy, kuzum benimmm, ağzından bal damlıyo balll, inşallah hissettiğin gibi olur, inşallah eski topikdaşlar ve yeni yeni başlayan arkadaşlarımızla cümleten hamiş oluruz kuzu yaaa
Hem de çok özledim yaaa
Ne güzel sayfalarca sohbetlerimiz olurdu, ben güldürme beni içimdekiler çıkacak derdim, sen de halen güldürür dururdun yaaa
Oyyy, ne günlerdi vallaa
Süpersin sen aferin sanaaaa
Bomba gibi hazırlan artık, bak bi de ateş tablosunu öğreteyim ben sana az sonra, onu da yaparsın tamam?
Canım benim, ne demek, hakkım varsa helal olsun arkadaşım
Bildiklerimi paylaşmadan edemiyorum işte napiyim alışkanlık, paylaştıkça güzel herşey, öyle tadına varıyorum inan ki
herkese iyi akşamlaaaaar, nasılsınız??
topic coşmuş kızlar maşallahınız var:)
schne tebrik ederim, hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
darısı başımızaaa
Phia, dikkat ediyorum da yılmadan, azimle mesajları tek tek cevaplıyorsun, yanıtsız bırakmamaya çalışıyorsun bu da bize umut oluyor...Her konuda donanımlı olduğun anlaşılıyor, bizlere ışık tutuyor, yol gösteriyorsun bazen de yazdıklarını okumak bile yetiyor... Gerçekten teşekkürler phia...
Tesekkurler pihiaaaa
inşallah tatlım olacak bu ay kaç aydır beraberiz hep beraber aralıkta hamiş olalım süper olur yaaaa
Oyyy, kuzum benimmm, ağzından bal damlıyo balll, inşallah hissettiğin gibi olur, inşallah eski topikdaşlar ve yeni yeni başlayan arkadaşlarımızla cümleten hamiş oluruz kuzu yaaa
Hem de çok özledim yaaa
Ne güzel sayfalarca sohbetlerimiz olurdu, ben güldürme beni içimdekiler çıkacak derdim, sen de halen güldürür dururdun yaaa
Oyyy, ne günlerdi vallaa
Bomba gibi hazırlan artık, bak bi de ateş tablosunu öğreteyim ben sana az sonra, onu da yaparsın tamam?
Bildiklerimi paylaşmadan edemiyorum işte napiyim alışkanlık, paylaştıkça güzel herşey, öyle tadına varıyorum inan ki
evt canım ya daha çok konuşup gülerdik ya kış geldikçemi artık beklemektenmidir nedir bazen hepimiz susuyoruzewet yaaa kaç aydır birlikteyiz eskiden daha mı çenem düşüktü benim acaba yoksa daha mı umursuzdum gitgide daha sakin oluyorum ben kızlarrkış geldi ondan bu sölim ben evleri ısıtıyoruz sonra sıcaktan mayışıyorumm
phiammm ben seni yıne güldürürüm canım benimm
bu ayy inşallah hep birlikte hamişler topiğine geçerizz
inşallah tatlım olacak bu ay kaç aydır beraberiz hep beraber aralıkta hamiş olalım süper olur yaaaa
Hem de çok özledim yaaa
Oyyy, ne günlerdi vallaa
ewet yaaa kaç aydır birlikteyiz eskiden daha mı çenem düşüktü benim acaba yoksa daha mı umursuzdum gitgide daha sakin oluyorum ben kızlarrkış geldi ondan bu sölim ben evleri ısıtıyoruz sonra sıcaktan mayışıyorumm
phiammm ben seni yıne güldürürüm canım benimm
bu ayy inşallah hep birlikte hamişler topiğine geçerizz
Durulduk durulduk. Heyecan, ümit, korku, panik, merak hepsi birarada olunca biraz sessizleştik, amaaaaa canlanalım artık tekrar demiiii
Haydi halayaaaaaa.
Tuğra'mmm geç halayın başına kuzuummmm
Pınar başı burma burmaaa
Yaarr yarrr yarrr yarrr
Yaar yar ammaaannn
Yaz gelince öter turnam
Leylim leylim
Leylim ammaannn. HOBAAA
Çayırdaaa buldum seni
Ellereee vermem seniii