• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Evet canım, tahmin ettiğim gibi. Dün beraberlik olmuştur inşallah. Bugünkü beraberliği de geciktirme sakın ve 3 gün devam et canım, sonrası da gün aşırı olsun... Ovulasyon testin de siliklesmistir mutlaka bugün?

Phia arkadasim sen bu konularda cok bilgilisin. Kadin dogumcum bana bu kadar yardimci olmuyor.canim benim. Bi soru daha
doktorum yumurtlama agrisi dedi ve ultrasonda yumurtayi gosterip hafta sonu pazartesi sali gibi beraber pl dedi ama her gun mu iliskiye girecez kasim ayina bomba gibi girdik tamam ama bu kadar da degil galibaaaa

Hoşgeldin Nefes007 ;)
BAT ne zaman canım?
Laptopa geçince ekleyeyim listemize ;)

Evet canım, tahmin ettiğim gibi. Dün beraberlik olmuştur inşallah. Bugünkü beraberliği de geciktirme sakın ve 3 gün devam et canım, sonrası da gün aşırı olsun... Ovulasyon testin de siliklesmistir mutlaka bugün?

dün ve bügün oldu yarın eşim evde değil pazar sabahı artık ama ovu testi bugün hala koyu ve kasıklarım karnımın altı ağrıyo

canım gün aşırı ilişki daha sağlıklı değilmi

ya bana da bi yardımcı olun kızlar ya... aranıza yeni katıldım hg diyen olmadı ama ben hoşbuldum:)))

Canım, yumurtalarının kaç mm olduğunu biliyor musun? Çatlama öncesi ve sonraki 2-3 gün peşpeşe olmasinda fayda var. Gerçi bu konuda doktorlar bile kendi aralarında çatışırlar, kimi o günler full der, kimisi yok sperm kalitesi düşer gün aşırı der. Gün aşırı derken de çatlama anı, zamanı geçip yumoslarin ömrü de bitmiş olabilir, riskli yani biraz.
Ben bu ay doktor takibindeyim ovulasyonda, yumoşlar büyüdüğünde ve ignemi vuruldugumda gün aşırı dedi, bu ay öyle yaptım bakalım. Ama doktor takibinde olmaksızın gün aşırı riskli olur canım. ;)

Kızlar selam,
Ben akşam iş çıkışı dayanamadım sabredemedim ve hastaneye gittim kan verdim. Adet olmama daha 5 gün var sabredemedim sonuç belli olur çıkar die düşündüm. Hastahanede bekleyemeyeceğim için eve döndüm bana tahlili sonucunu mail attılar ve 0.100 çıkmış.... bu ne anlama geliyor yani negatif mi...........Sorun ne anlamadım. Oysaki bu ay çok iyi değerlendirmiştim şaşkınım......

Berna1627, canım, ben sana hoşgeldin dememiş mıyım? Halbuki not almışım not defterime Berna1627 BAT? diye :) Hay Allah, kusura bakma, hoşgeldin :)

ya kızlar lütfen bana da yardım edin.1 buçuk yıllık ewliyim 5 aydır bebek istiyoruz ama negatif:((( iş güç pek araştırmaya da waktim olmuyo nedir ne değildir...ya nedir bu ovolasyon testi midir nedir? ne işe yarar??? Allah hepimizi meleklerimize kawuştursun inşallah:)))

Piha canim ultrason sonucum elimde ama hangisi yumurtanin boyu bilmiyorumki

Back