- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım, tahmin ettiğim gibi. Dün beraberlik olmuştur inşallah. Bugünkü beraberliği de geciktirme sakın ve 3 gün devam et canım, sonrası da gün aşırı olsun... Ovulasyon testin de siliklesmistir mutlaka bugün?
Evet canım, tahmin ettiğim gibi. Dün beraberlik olmuştur inşallah. Bugünkü beraberliği de geciktirme sakın ve 3 gün devam et canım, sonrası da gün aşırı olsun... Ovulasyon testin de siliklesmistir mutlaka bugün?
ya bana da bi yardımcı olun kızlar ya... aranıza yeni katıldım hg diyen olmadı ama ben hoşbuldum:)))
evet drlar öyle önerio ama hergün yapanlarda gebelik oluşuyo ben hep gün asırı yapıorum buhezde arada 36 saat vr nerseysecanım gün aşırı ilişki daha sağlıklı değilmi
ya bana da bi yardımcı olun kızlar ya... aranıza yeni katıldım hg diyen olmadı ama ben hoşbuldum:)))
evet drlar öyle önerio ama hergün yapanlarda gebelik oluşuyo ben hep gün asırı yapıorum buhezde arada 36 saat vr nerseyse
iyi akşamlar kızlar ben aranıza yeni geldim kabul ederseniz:)