tatlı lebbi hiç bir şey yok kızda canımdan can gitti. Bunda da bekliyorum. öğünleri düzenledim 6 öğüne çıkarttım azar azar tabbi. Mide bulantısı daha hafif atlatıyormuşsun ama ne bulantı ne tiksinme hiçbiri yok belki erkendir bilmiyorum. Tek sıkıntı şuan iğneler onundışında bir şey yok
ne güzel iste canım..olmasın bulantıların zaten..as erme olabılır erkeklerın bıraz burnundan getırme zamanı bu as erme dönemı :d :d hamılelıgın tadını cıkarmaya calıs canım
haklısın ama sonrasını gene biz çekecez. O aşerme kiloları nasıl gidecek.
Olabilir aslında sinema güzel fikir.Hangi filme gittiniz?Güzelmiydi?Konusu neydi?amin canım sende rahat ol biraz herşeyde vardır bi hayır inşallah en kısa zamanda geçer bu sorun sinemaya falan gidin biraz değişiklik olur dün biz eşimle gittik çok iyi geldi valla
canımsın neler olmus hayatında konusmayalı...anlatsana..belıkı cok üzgünsün..
canım neden sansın 0??benımde kasıklarım agrıyo adetım bıttıgınden beri..belımde agrıyo..atesımı ölcüyorum 36,3 oluyo ıkı gün böyle sonra degısıyoakıntımı beklıyorum
Hoşgeldin umarım gelmemiştir kırmızılar
Arkadaşlar merhabalar ben de artık yoğun olarak aranıza katılmaya karar verdim. 2,5 yıllık evliyim. 5-6 aydır bebek istiyoruz henüz olmadı. tam bu ay doktora başlayım dedim. 10 kasımda doktora gittim solda bir yumurtan var dedi. 14 kasıma takibe çağırdı. 16 kasımda takibe gidebildim. gittiğimde yumurtan çatlamış dedi. 10-16 kasım arasında gün aşırı çalıştık. adet döngüm 31-32 gün. en son 1 kasımda adet olmuştum. bugün yine oldum((( eğer bu ay hamilellik oluşmazsa gel yumurta kuvvetlendiricilere başlayacam demişti. sizce birkaç ay daha normal yollarla denemeli miyim, yoksa hemen tedaviye başlamalı mıyım? bu arada ben 25 eşim 32 yaşında....
haklısın ama sonrasını gene biz çekecez. O aşerme kiloları nasıl gidecek.
Olabilir aslında sinema güzel fikir.Hangi filme gittiniz?Güzelmiydi?Konusu neydi?
Biraz gergin bi dönem geçiriyorum ben.Bu eşime de yansıdı.En son 10 gün önce ilişki oldu.Adet biter bitmez oldu yani.10 gündür bikaç kez denedik yarım kaldı.Gerginliğimize gerginlik kattı bu olay.Tatlı-kuruyemiş-bal-pekmez-incir takviye yaptık olmadı.Başka şeyler denedik olmadı.Olmadıkça gerildik.Aralık'a bırakmaya karar verdik çalışmayı.Şu an yumurtluyorum diye bağırıyor vücudum ama biz ilişkiye giremiyoruz.Çok acı bi durum bu
merhaba canım hoşbulduk,
bugün sabah akıntım sanki renk değiştirecek gibiydi, ama şimdi normal, hala yok bi gelen giden... birazdan dışarı çıkıcam yine bi test alayım bakayım... ayyy valla çatlıycam ya ak ya kara çıksın artık ortaya..
Kızlar çok moralim bozuk ya,iki kere test yaptım,5 dakika içinde 2. çizgiyi görmüştüm,ama 2. testim daha silik çıktı 1. gayet görünüyordu yan.Ama dün gittim kan verdimmdum doktorada rezil oldum döndüm..bu ayda umudum bitti yani..
canım sen önceden hamıle haberını vermemısmıydın..yanlısmı hatırlıyorum..bu testler zaten hep bı hayal kırıklıgı...morelını bozma canım...bak bızde yenı aya bısmıllah dedık..hep beraber bırbırımıze destek olarak önümüzdekı ay hamıle kalırız ınsallah canım...merak etme sen
Kızlar çok moralim bozuk ya,iki kere test yaptım,5 dakika içinde 2. çizgiyi görmüştüm,ama 2. testim daha silik çıktı 1. gayet görünüyordu yan.Ama dün gittim kan verdim
0.00 çıktı sonuç,ya testlermi bozuk anlamadım,ikiside bozukmuydu yani,ya çok kötü oldum doktorada rezil oldum döndüm..bu ayda umudum bitti yani..
Hoşgeldiniz kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?