İyi olduğuna sevindim canım yinede çok ayakta kalma. yardım edenin vardır inşallah.
inşallah cevap alıcan tatlım ama akıntı takibini de bırakma ne olur. malum kış ayında yız sadece ateş yanıltmasın
ayyy nerdeee canım kayınvalidemler burda biraz ayakta kaldım ama şimdi oturdum dinleniyorum.sen nasılsın nasıl gidiyor
kızlar benimki geldi çıkıyorum bebek doğduğunda anne sütünden önce internet bağlantısı isteyecekmiş babababa. neyse çocuk bağımlı olmasın. hepinize iyi geceler.
aranıza yeni katılanlardanım.siteyi daha tam kavrayamadım. bende hamile kalmak istyrum birbirimize yardımcı olalım.
kızlar merhabalar aranıza yeni katılıyorum.dün test yaptırmıştım,4.71 çıkmıştı genelde gebelik yokken 0.33 falan çıkıyodu bnde bu gün tekrarladım 12.74 çıktı doktor gebeliğin erken dönemlerindesin dedi çok mutluyum şu anda kadınlar külübünde sohpet insanı rahatlatıyor benide aranızaalırsanız sevinirim.
selam kızlar...
yha ben stres oldum iyice :18:
yarın randevum var 13:15 de. dua edin herşey güzel olsun canlar yaa
pıt pıtları duymadan rahat edemicem.
daha bebişimizi de görmedik.yarın görebilicez inşallah.
pfff saatler geçmek bilmiyor.
yatıp uyusammı zaman geçsin diye hoff
hayırlı olsun canımmm
maşallah degerin güzel yükselmiş.
inşallah sağ salim kucagına alırsın
darısı tüm isteyenlerin başına inşallahh
canımcım herşeyde vardır bir hayır.
istersen bu ay da ovulasyon testi kullanıp yumurtlama günlerini bilip degerlendirin.
belki yumurtlama dönemini kaçırıyor olabilirsiniz
selam kızlar...
yha ben stres oldum iyice :18:
yarın randevum var 13:15 de. dua edin herşey güzel olsun canlar yaa
pıt pıtları duymadan rahat edemicem.
daha bebişimizi de görmedik.yarın görebilicez inşallah.
pfff saatler geçmek bilmiyor.
yatıp uyusammı zaman geçsin diye hoff
canımcım herşeyde vardır bir hayır.moralini bozma.inşallah gelecek ay bebişin gelir
ayrıca aldıgın testlerin bozuk olması muhtemel.bebetime ve nova isimli testlerden de almış olabilirsin?
onlardan ben ne zaman aldıysam hep pozitif sonuç verdi.
silik ikinci çizgi beliriyordu.
ama işin ilginç yanı, 0.00 nasıl bir değer :44: sıfır yaa bildiğin sıfır :26:
hiç görmemiştim böyle bir değer.
0.100 felan gördüm de bu ilk defa.
aman kuzum sağlıklı ol,bir sıkıntın olmasın da hiiç önemli değil.
Rabbim zamanı gelince elbet vericek.
aklım ve dualarım seninle
evet hyrlısı neyse o olsun.bu ay adetn 6.gunu baslayıp 21.gunune kadr çalişma yaptık. kacırma ihtimalim cok dusuk.adetm gununde geldi ama gunde bi ped dolmuyr bile kıvranma az da olurdu bu ay sadece kasık agrım var özellkle sol kasık.
canım daha kırmızı gelmedi değilmi.böyle bhcg sonucu hiç duymadım.kan testinde sorun olmasın. regl olmadıkça benim senden umudum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?