Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
inşallah cevap alıcan tatlım ama akıntı takibini de bırakma ne olur. malum kış ayında yız sadece ateş yanıltmasın

evet canım dıkkat edıyorum..kasıklarım agrıyo esıme dıyorum benımkıler calısıyo güzel gününü tuturalımda bebısımız gelsın dıyorum gülüyo hem ates ölçme hemde akıntı takıbı ınsallah bu ay tuttururuz ...senın nasıl gecıyo canım

bende şimdilik sorun yok maşallah. cumartesi bekiyorum keseyi görsem rahatlıycam.yok ben rahatlamam 12haftayı geçirmeden rahatlamam. malum benim kara haftam 12.hafta

kızlar benimki geldi çıkıyorum bebek doğduğunda anne sütünden önce internet bağlantısı isteyecekmiş babababa. neyse çocuk bağımlı olmasın. hepinize iyi geceler.

hosgeldin canim tebrikederim bunu doktorundan duyman tabiki guzel benim dun 27.9 cikti ama hamile degilim neyazikki testi tekrarlamama da gerek kalmadi adetoldum cunku ins saglikla alirsin bebisini kucagina canim

selam kızlar...
yha ben stres oldum iyice :18:
yarın randevum var 13:15 de. dua edin herşey güzel olsun canlar yaa
pıt pıtları duymadan rahat edemicem.
daha bebişimizi de görmedik.yarın görebilicez inşallah.
pfff saatler geçmek bilmiyor.
yatıp uyusammı zaman geçsin diye hoff

ayy ne güzel seyler bunlar...gecer zaman canım hıc merak etme...öyle cabuk gecerkı bır bakmıssın kucagına almıssın bebısını..yoksa bebıslerınımı demem lazım kııızzz

evet hyrlısı neyse o olsun.bu ay adetn 6.gunu baslayıp 21.gunune kadr çalişma yaptık. kacırma ihtimalim cok dusuk.adetm gununde geldi ama gunde bi ped dolmuyr bile kıvranma az da olurdu bu ay sadece kasık agrım var özellkle sol kasık.

pitpit lari da duydunmu artik senden mutluusu yok canim hadi hayilisi yarin yaz bize gelir gelmezz optm

canım tubiloşum sağolasın tatlım,tabikide sağlık önemli,allah'a şükürler olsun..işte üzüldüm ben öyle çift çizgi yi görünce,evet 0.00 çok ilginç geldi banada,genelde 0.100 falan çıkardı,doktoruma sorucam haftaya salı gidince,buarada ben Labuquick kulanıyorum hep,öncekinde de hafif çizgi vermişti,kandada çıkmıştı,tuhaf bir olay yani..Neyse Rabbim biliyor hayırlısını,tatlım benim,benimde dualrım seninle ve bebek hasreti çeken herkesle..birazdan dua edicem hepimizze..

canım daha kırmızı gelmedi değilmi.böyle bhcg sonucu hiç duymadım.kan testinde sorun olmasın. regl olmadıkça benim senden umudum var.

yok tatlım gelmedi,ilginç evet gülesim geldi görünce sonucu,yüzüme şaplak indirmişler gibi.Güldüm hatta..pazartesi olucam da neyse be tatlım hayırlısı artık,olmadı umutlar aralığa kalır......

herkese selamlar

bende herkes gibi Aralık ayının şanslı gelmesini istiyenlerdenim..
Kasım ayında bekliyorum hamileliği ama olmadı 2 gün önce adet gördüm şimdi reglimin bitmesini bekliyorum yumurtlama günümü hesapladım umarım bu defa olur
25 aralıkta tekrar adet görmem gerekiyor 10 da yumurlama günüm bakalım deneyeceğiz yine
umaraım aralık ayı annesi olurummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…