Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar merhabalar aranıza yeni katılıyorum.dün test yaptırmıştım,4.71 çıkmıştı genelde gebelik yokken 0.33 falan çıkıyodu bnde bu gün tekrarladım 12.74 çıktı doktor gebeliğin erken dönemlerindesin dedi çok mutluyum şu anda kadınlar külübünde sohpet insanı rahatlatıyor benide aranızaalırsanız sevinirim.

hoşgeldin canım aramıza
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebişine kavuşursun

inşallah.3 aydır istyruz bebek.duphaston kullanıyrum adet duzensizliği için.gecen ay cok iyi calişmamaıza ragmen dun adetm geldi. ama cok az eskisi gibi değil.arada bir kasıklarımda agrı oluyr.

hayırlı olsun canımmm
maşallah degerin güzel yükselmiş.
inşallah sağ salim kucagına alırsın
darısı tüm isteyenlerin başına inşallahh

inşallah.3 aydır istyruz bebek.duphaston kullanıyrum adet duzensizliği için.gecen ay cok iyi calişmamaıza ragmen dun adetm geldi. ama cok az eskisi gibi değil.arada bir kasıklarımda agrı oluyr.

canımcım herşeyde vardır bir hayır.
istersen bu ay da ovulasyon testi kullanıp yumurtlama günlerini bilip degerlendirin.
belki yumurtlama dönemini kaçırıyor olabilirsiniz

canım hosgeldın aramıza...hamılelıgın ıcınde tebrık ederım canım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

canım benim rabbim yardımcın olsun. bende kızda öyleydim. 5 kilo gitmiti.bunda da öyle olur diye korkuyorum ama bir şey yok şimdilik bulantı öncesi önlemler alıyorum . zencefil seker çay depoladım.susuz kalmamaya çalış .susuz kaldıkça mide bulantı artar.bir serum taktırsan biraz rahatlarsın. ban dr. öyle yapıyordu. az kaldı geçecek canım.

allahım güzel haberlerini duyursun bize inşallah.

canım daha kırmızı gelmedi değilmi.böyle bhcg sonucu hiç duymadım.kan testinde sorun olmasın. regl olmadıkça benim senden umudum var.

ıyı yaptın canım..sanada ıyı aksamlar..valla ne yapım esım ısde oturuyordum öyle bı bakım dedım kızlarım ne yapıyo..ne var ne yok nasıl gecıyo hayat

sırf ikimiz belki gelirler. ama ben çıkarım kızlar toplanır. Zaten topiğe e mail muamelesi yapıyorum.hep sonradan cevap

tebrikler canım rabbim devamını da getirir inşallah. Rabbim kucağıza almayıda nasip etsin

sırf ikimiz belki gelirler. ama ben çıkarım kızlar toplanır. Zaten topiğe e mail muamelesi yapıyorum.hep sonradan cevap

canım bende aynen..ben geldımmı kımse yok cıktımmı herkez gelır hepde takıp edemıyorum kaldım gerılerde valla..kımler hamıle kımler kırmızıları gördü hıc takip edemıyorum artık bende ates ölcme yöntemımle devam edıyorum iste..

inşallah cevap alıcan tatlım ama akıntı takibini de bırakma ne olur. malum kış ayında yız sadece ateş yanıltmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…