Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
bata 3 gün kala çıkar bence savaşçım

saol canım önümüzdeki haftalarda ameliyat olacağımda nasipse.korunmadıkta önemli günlerde
ameliyat tarihini ona göre belirlemeye çalışacağım olmazsa bikaç gün önceden kanda bakarım diye düşünüyorum

hayırdır canım ne ameliyatı geçmiş olsun şimdiden

Merhaba Kızlar

Bir gün arayla çalışmaya devam ediyoruz. Sizde de oluyor mu bilmiyorum ne zaman korunmadan ilişki yaşasam kasıklarım da batmala roluyor ama korunalım yani sperm olmasın içimde hiç birşeyim yok nedir bu ya. Ayrıca adet günlerimde göğüsümde ağrı vardı adet bitti ağrı geçti şu an yumutlama günlerimdeyim sol göğüsüm sızlıyor günümde yaklaşmadı yani neden acaba?

Size yeni bir bilgi vereceğim geçen bi komşuda bebek sohbeti geçti işte madem gebelik yok niye her ay belirtiler oluyor dedim. Yaşlı bi kadın diyor ki çok özeniyorsunuz ondan göğüsünüz ve rahminiz sızlıyor.. Çok ilginç matığı varmı bilmem. Ayrıca bir laf vardır diyor birşeye çok özenirsen göğüslerin şişer dio :)) yemek mi bu :)) Kadının bir arkadaşı varmış hiç çocuğu olmamış ama göğüsünden süt bile gelmiş çok istediği için. Daha neler duyucaz acaba. Özeniyoruz diyeymiş bu belirtiler.

Ben buraya artık arada bakıyorum başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum ama sizinle yazışmadan olmuyor Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

kızlar transferim oldu dualarınızı bekliyorummmmmmmmmm......hpinizi öpüyorum

kızlaaaar bat 29 aralık :))

bu ay bomba gibi geliyoruum :))

bal tarçın çörekotu + tükürüklü ovulasyon testi + ateş takibi + serophene ve ben

yeni hamişlere Allah kucağınızda görmek nasip etsin diyorum,

benim gibilere de bol şans diliyorum:)))

Son düzenleme:
kızlar ya normalde adet öncesi akıntı oluyo muydu ya... herşeyi unuttum, sapıttım.. birkaç gündür hep ıslak hissediyorum kendimi, damla damla akıntım oluyor. beyaz renkli..

Kızlar yumurtlama döneminde göğüs ağrısı gibi belirtiler oluyormuydu ? Birde yapışkan soğuk akıntı yumurtlama gerçekleşince mi oluyor? En çok merak etiiğimse emin olmak için soruyorum ben şimdi bir gün ilişki bir gün dinleniyorum boş olduğum günde döllenme gerçekleşir dimi?

Kızlar bugun adet bugum ve gelen yok akıntı çok fazla inş..gelen olmaz yarın sabah test yapsam çıkarmı_?

kızlar ya normalde adet öncesi akıntı oluyo muydu ya... herşeyi unuttum, sapıttım.. birkaç gündür hep ıslak hissediyorum kendimi, damla damla akıntım oluyor. beyaz renkli..

herkese merhaba. canım normalde adet öncesi nerdeyse kuru oluyorsun .benimde adet öncem öyleydi cok değil ama krem gibi azar azar akıntı geliyordu. rabbim sanada hayırlı sonuçlar nasip etsin

herkese merhaba. canım normalde adet öncesi nerdeyse kuru oluyorsun .benimde adet öncem öyleydi cok değil ama krem gibi azar azar akıntı geliyordu. rabbim sanada hayırlı sonuçlar nasip etsin

ay canım ağzından bal damlıyor.. bende neyi neye yoracağımı şaşırdım vallahi, 30 yaşında her ay nasıl olduğumu unuttum hesapladığım bat dündü biliyorsun. dün testte çıkmadı, beyaz zaman zaman krem gibi bazen sıvı az az akıntı var, sağ tarafımda hafif sanki kasığıma biri bastırıyor gibi baskı var. inşallah bu sefer de psikolojik değildir bunlar. rabbim hayırlısını versin...

hormon seviyesinin gün aşırı 2 ye katlandığını düşünerek regl olmassam bugün yarın sabah yine test yapıcam... o çizgi testte çıkacak arkadaş modundayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…