• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
canım toparla kendini noolur.. bak burdayız, paylaşmak için bekliyoruz, güzel haberleri olduğu kadar sıkıntılarımızı da... hoş sana söylüyorum da ben napıyorum.. yalnız yemek yeme özürlü biri olarak, sabah eşim erken çıktı, kahvaltı edemedik. ben de acil işim olmadığı için çıkmadım.. akşama kadar beklerim şimdi aç açına...
evde yalnız olunca bende yiyemem hiç ama birşeyler ye tatlım aç kalma

biliyordum biliyordumm:)) canım acabası mı var, gayet belirgin çift çizgi, dünkü yaptığım dua kabul olmuş:)
gözün aydın, hayrlı olsun, Allah tamamına erdirsin. dualarında unutma güselim[/QUOTE

Çok tşk ederim cnm.Allah razı olsun.Etmem mi şimdiden başladım hepimiz için dua etmeye.Kur'anımı da okuycam inş.:)Hayırlı ve sağlıklı olsunlarrrr...

Son düzenleme:
biliyordum biliyordumm:)) canım acabası mı var, gayet belirgin çift çizgi, dünkü yaptığım dua kabul olmuş:)
gözün aydın, hayrlı olsun, Allah tamamına erdirsin. dualarında unutma güselim[/QUOTE

Çok tşk ederim cnm.Allah razı olsun.Etmem mi şimdiden başladım hepimiz için dua etmeye.Kur'anımı da okuycam inş.:)Hayırlı ve sağlıklı olsunlarrrr...

hadi hayırlısı gözün aydın canım:nazar:

nasıl bir huy bu bilemedim.. yanımda biri olsun yataktan kalkıp börek açarım, yalnız olayım atıştırmaktan öteye geçemem...
aynıymışız kız seninle bende akşam eve gidince eşime çeşit çeşit yemek hazırlarım ama o geç gelince hiç birşey yemem

hayırlı olsun canım allah sonuna kadar sağlıklı bi şekilde geçirsin zamanı ve sonunda o mis kokulu meleğini kollarına al ve doya doya içine çek kokusunu

gübaydınlar canlar
günaydın şeker nasılsın

hayırlı olsun canım allah sonuna kadar sağlıklı bi şekilde geçirsin zamanı ve sonunda o mis kokulu meleğini kollarına al ve doya doya içine çek kokusunu

günaydın şeker nasılsın

nolsun tatlım iiyim şükür yeni ay yeni umutlar başladık çalışmalara hayırlısıyla sen nasılsın canım

Çok sevindim canım hamileliğine, yürekten kutluyorum... 16. gün sormuştun iyi hatırlıyorum çalışmayı bırakma diye yazmıştım ben de... şimdi sen anlat, bize neler tavsiye ettiğini hadi... Allahım bebeğinle tanışmayı da nasip etsin hctp...

aynıymışız kız seninle bende akşam eve gidince eşime çeşit çeşit yemek hazırlarım ama o geç gelince hiç birşey yemem

haftanın 2 günü fiks toplantısı var, geç geliyor, geldiğinde çok acıktım diyor, benim evde olduğum günlerde evde yeyip durduğumu sanıyor, ben de senle ydim en son diyorum :))

valla aynıymışız ha... akşam da çorba yemek pilav yaptım, bekle bekle, geldi ona koydum yedi, geç oldu diye biraz yoğurt yedim yattım:1:

kaç günlük yemekler var dolapta, allahtan dolaptan çıkarmayınca bozulmuyorlar. korkuyorum adım varyemeze çıkacak:1::1:

oyy sunbal ımm cnmmm nasılsın?
şafak 5 tatlım bekliyorum bakalımm heyecan dorukta 1 aralıkta test yapcam öle kara verdim:32:

ayy az kalmış canım inş bu kez bebşin seninledir ben iiyim ya içim rahat bişi çıkmadıya bende ohhh deyme keyfime

kızçeler sabah sabah bu ne durgunluk yahuuu

dün kuran vardı orda hepinize dua ettim canlar yarında kayınvalidemde var ordada edicem inş

kızlar herkese merhabalar:3::3:

yeni hamiş arkadaşlarımızı tebrik ediyorum mevlam hayırlısıyla kucakalrına almalarınıda nasp etsin nş.:nazar::nazar::nazar:

Back