• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar bu gune o kdr umutsuz başladım ki... kendimi cok kotu hissadiym oturdm aglıym işteym... dun ateşim yukseldi agrı kesici almadm eşim evde bitane bebtimes vardı onu yap dedi o kdr canım acıdı ki..o negatifi gormek o kdr kotu ki eşim yap dedigi için...cok canım acıyor.. nolur bana destk olun...yu7rt dişina cıkıcam haftaya.. ordan randevu alcam bakalım nolcak artık gıtcm doktra nolursa olsun cok sıkıldım...

canım o kadar yanıyor ki kızlar nolur bebegim gelsin artık dua edin bana lftn...

hepimiz bebişlerimiz gelsin istiyor ve çabalıyoruz bu konuda

ama Yaradan ne zaman derse o zaman gelecekler

bence kendine eziyet ediosun ayrıca unutma mucizeler en beklenmedik zamanda olur

sakinleşmelisin öncelikle, bu şekilde her şey sen ve eşin için çok zor olur

hayatı size zehretmemelisin

iç ve dış şartlar uygun olduğunda gelicek bebişlerimiz

Son düzenleme:
kızlar bu gune o kdr umutsuz başladım ki... kendimi cok kotu hissadiym oturdm aglıym işteym... dun ateşim yukseldi agrı kesici almadm eşim evde bitane bebtimes vardı onu yap dedi o kdr canım acıdı ki..o negatifi gormek o kdr kotu ki eşim yap dedigi için...cok canım acıyor.. nolur bana destk olun...yu7rt dişina cıkıcam haftaya.. ordan randevu alcam bakalım nolcak artık gıtcm doktra nolursa olsun cok sıkıldım...

canım o kadar yanıyor ki kızlar nolur bebegim gelsin artık dua edin bana lftn...

canım üzme kendini, stres, sıkıntı da etkiliyor biliyorsun. bekliyoruz, bir gün gelecek bebişlerimiz, sımsıkı sarılıcaz onlara..

canım kaç gün vardı batına,benimde çıktı 2. çizgi ama ben güvenemiyorum teste..umutlanmak istemiyorum ..

batım 25 Kasımdı canım
dün test yaptım 2 tane ikiside silik ama hafif belirgin çıktı bugün kan testi yaptıracağım inş.

hepimiz bebişlerimiz gelsin istiyor ve çabalıyoruz bu konuda

ama Yaradan ne zaman derse o zaman gelecekler

bence kendine eziyet ediosun ayrıca unutma mucizeler en beklenmedik zamanda olur

sakinleşmelisin öncelikle, bu şekilde her şey sen ve eşin için çok zor olur

hayatı size zehretmemelisin

iç ve dış şartlar uygun olduğunda gelicek bebişlerimiz

ole diyorum kendime ama biz evleneli 14ay oldu hiç korunmadık... ilk 6ay cok stressli gecti o yuzden dedik peki ya şimdi neden olmuyor.. anlamıyrm ki

kızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum Sağlıklı ve Hayırlı bir evlat diliyorum. :nazar: Rabbim isteyenlere hep versin inşallah sizin için hep dua edicem.

gelsinler artık cunku annelerin gucu bitti

bence de gelsinler artık, ama annelerin gücü bitmez, hele bir güzel haberi almak nasip olsun, bak nasıl doping etkisi yapacak.

kızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum Sağlıklı ve Hayırlı bir evlat diliyorum. :nazar: Rabbim isteyenlere hep versin inşallah sizin için hep dua edicem.

dualarına talibim canım... Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah..

günaydın kızlar bugün hiç işe gelesim yoktu mecbur geldim işte

ole diyorum kendime ama biz evleneli 14ay oldu hiç korunmadık... ilk 6ay cok stressli gecti o yuzden dedik peki ya şimdi neden olmuyor.. anlamıyrm ki

bnde 2,5 yıllık evliyim 1 düşüğüm var ve sakinliğimi korumaya çalışıyorum

bu kadar çabuk dağılırsan nasıl kol kanat gereceksin ilerde onlara, nasıl sahip çıkıcaksın

annemin 7 yıl olmamış ve şimdi abimde bende oldukça sağlıklı bireyleriz

yıpratma kendini bu kadar, eşine de yazık

düşünsene ne kadar üzülüyordur sen böyle yaptıkça

nolur üzülme bu kadar

bak bnde bu sabah gördüm kırmızıları, 3 test yaptım bu ay negatifler içimi acıtıo tabiikide üzülüyorum

Bu aralar sohbetlerinize katılamıyorum kızlar.Kusura bakmayın.Hamilelik haberleri çok mutlu ediyor beni.Hepinizi tek tek tebrik ediyorum kızlar.Allahım sağsalim kucağınıza da aldırsın bebeklerinizi.Bekleyenlere de nasip etsin en kısa zamanda.Hayırlısıyla..
Dualarınızda unutmayın beni de.Ellerim buz gibi ve tir tir titriyorum.Zor yazıyorum klavyede bile.Dişlerim sızlıyor.Üşüyorum ama vücudum da ateş gibi.Yumurtlama yüzünden bel ağrımda arttı.3-4 saat uyuyabiliyorum.Yemek artık hayatımda olmayan bişey.Hiç iyi değilim anlayacağınız.Kalbimi hiç anlatmıyorum bile.Çok zormuş.Allahım düşmanıma bile yaşatmasın sıkıntımı.Dualarınızda olmak dileğiyle....

hoşgeldin canımm, günaydınn...
hoşbulduk şekerim

Günaydın canım benimde hiç yoktu işe gelesim sabah bulantıyla uyandım zaten sabahları uyku o kadar talı geliyorki anlatamam yaa sen nasılsın bakalım...

iyiyim canım bende bi an önce adetin bitmesini bekliyorum bu ay sıkı çalışma yapıcam bal tarçın kürü yapıyorum

Bu aralar sohbetlerinize katılamıyorum kızlar.Kusura bakmayın.Hamilelik haberleri çok mutlu ediyor beni.Hepinizi tek tek tebrik ediyorum kızlar.Allahım sağsalim kucağınıza da aldırsın bebeklerinizi.Bekleyenlere de nasip etsin en kısa zamanda.Hayırlısıyla..
Dualarınızda unutmayın beni de.Ellerim buz gibi ve tir tir titriyorum.Zor yazıyorum klavyede bile.Dişlerim sızlıyor.Üşüyorum ama vücudum da ateş gibi.Yumurtlama yüzünden bel ağrımda arttı.3-4 saat uyuyabiliyorum.Yemek artık hayatımda olmayan bişey.Hiç iyi değilim anlayacağınız.Kalbimi hiç anlatmıyorum bile.Çok zormuş.Allahım düşmanıma bile yaşatmasın sıkıntımı.Dualarınızda olmak dileğiyle....
ayşem canım benim bu haline çok üzülüyorum artık toparla kendini tatllım

canım toparla kendini noolur.. bak burdayız, paylaşmak için bekliyoruz, güzel haberleri olduğu kadar sıkıntılarımızı da... hoş sana söylüyorum da ben napıyorum.. yalnız yemek yeme özürlü biri olarak, sabah eşim erken çıktı, kahvaltı edemedik. ben de acil işim olmadığı için çıkmadım.. akşama kadar beklerim şimdi aç açına...

Back