inşallah düşmez canım bu ateş takibi işe yarıyor benim ateş 36.9 larda gidiyordu adet olacam gün 36.6 ya düştü anladım zaten o gün olacağını
bilmıyrm kuzum ama hiç hamile gbi hissetmıyrum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah düşmez canım bu ateş takibi işe yarıyor benim ateş 36.9 larda gidiyordu adet olacam gün 36.6 ya düştü anladım zaten o gün olacağını
canım o kadar yanıyor ki kızlar nolur bebegim gelsin artık dua edin bana lftn...
kızlar bu gune o kdr umutsuz başladım ki... kendimi cok kotu hissadiym oturdm aglıym işteym... dun ateşim yukseldi agrı kesici almadm eşim evde bitane bebtimes vardı onu yap dedi o kdr canım acıdı ki..o negatifi gormek o kdr kotu ki eşim yap dedigi için...cok canım acıyor.. nolur bana destk olun...yu7rt dişina cıkıcam haftaya.. ordan randevu alcam bakalım nolcak artık gıtcm doktra nolursa olsun cok sıkıldım...
canım o kadar yanıyor ki kızlar nolur bebegim gelsin artık dua edin bana lftn...
canım kaç gün vardı batına,benimde çıktı 2. çizgi ama ben güvenemiyorum teste..umutlanmak istemiyorum ..
hepimiz bebişlerimiz gelsin istiyor ve çabalıyoruz bu konuda
ama Yaradan ne zaman derse o zaman gelecekler
bence kendine eziyet ediosun ayrıca unutma mucizeler en beklenmedik zamanda olur
sakinleşmelisin öncelikle, bu şekilde her şey sen ve eşin için çok zor olur
hayatı size zehretmemelisin
iç ve dış şartlar uygun olduğunda gelicek bebişlerimiz
canım üzme kendini, stres, sıkıntı da etkiliyor biliyorsun. bekliyoruz, bir gün gelecek bebişlerimiz, sımsıkı sarılıcaz onlara..
gelsinler artık cunku annelerin gucu bitti
kızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum Sağlıklı ve Hayırlı bir evlat diliyorum. Rabbim isteyenlere hep versin inşallah sizin için hep dua edicem.
5 gün geçti bana göre cnm.Yarın inş. gideceğim:) Tşk ederim.
ole diyorum kendime ama biz evleneli 14ay oldu hiç korunmadık... ilk 6ay cok stressli gecti o yuzden dedik peki ya şimdi neden olmuyor.. anlamıyrm ki
günaydın kızlar bugün hiç işe gelesim yoktu mecbur geldim işte
günaydın kızlar bugün hiç işe gelesim yoktu mecbur geldim işte
hoşbulduk şekerimhoşgeldin canımm, günaydınn...
Günaydın canım benimde hiç yoktu işe gelesim sabah bulantıyla uyandım zaten sabahları uyku o kadar talı geliyorki anlatamam yaa sen nasılsın bakalım...
ayşem canım benim bu haline çok üzülüyorum artık toparla kendini tatllımBu aralar sohbetlerinize katılamıyorum kızlar.Kusura bakmayın.Hamilelik haberleri çok mutlu ediyor beni.Hepinizi tek tek tebrik ediyorum kızlar.Allahım sağsalim kucağınıza da aldırsın bebeklerinizi.Bekleyenlere de nasip etsin en kısa zamanda.Hayırlısıyla..
Dualarınızda unutmayın beni de.Ellerim buz gibi ve tir tir titriyorum.Zor yazıyorum klavyede bile.Dişlerim sızlıyor.Üşüyorum ama vücudum da ateş gibi.Yumurtlama yüzünden bel ağrımda arttı.3-4 saat uyuyabiliyorum.Yemek artık hayatımda olmayan bişey.Hiç iyi değilim anlayacağınız.Kalbimi hiç anlatmıyorum bile.Çok zormuş.Allahım düşmanıma bile yaşatmasın sıkıntımı.Dualarınızda olmak dileğiyle....
ayşem canım benim bu haline çok üzülüyorum artık toparla kendini tatllım
Bu aralar sohbetlerinize katılamıyorum kızlar.Kusura bakmayın.Hamilelik haberleri çok mutlu ediyor beni.Hepinizi tek tek tebrik ediyorum kızlar.Allahım sağsalim kucağınıza da aldırsın bebeklerinizi.Bekleyenlere de nasip etsin en kısa zamanda.Hayırlısıyla..
Dualarınızda unutmayın beni de.Ellerim buz gibi ve tir tir titriyorum.Zor yazıyorum klavyede bile.Dişlerim sızlıyor.Üşüyorum ama vücudum da ateş gibi.Yumurtlama yüzünden bel ağrımda arttı.3-4 saat uyuyabiliyorum.Yemek artık hayatımda olmayan bişey.Hiç iyi değilim anlayacağınız.Kalbimi hiç anlatmıyorum bile.Çok zormuş.Allahım düşmanıma bile yaşatmasın sıkıntımı.Dualarınızda olmak dileğiyle....