- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
26 günde bir oluyorsun ozaman kanda olup olmadığı mutlaka çıkar
kan testine cesaretim yok vallahi, sakin kalmaya devam edip bekliycem..
senin yaptığın idrar testinin markası neydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 günde bir oluyorsun ozaman kanda olup olmadığı mutlaka çıkar
kızlar transferim oldu dualarınızı bekliyorummmmmmmmmm......hpinizi öpüyorum
kan testine cesaretim yok vallahi, sakin kalmaya devam edip bekliycem..
senin yaptığın idrar testinin markası neydi?
SELAM KIZLARRR
nasılsınız bakalımmm
ben bugün daha fenayım
sadece mentollü şeker veya ekşi şeyler miğdemin bulantısını geçiriyor.
iyykkk...
sizlerde neler var bakalım??
ayy kuzummmm bebişlerin sımsıkı tutunur inşallah sanaaaa
hayırlı habrlerini bekliyoruzzz
SELAM KIZLARRR
nasılsınız bakalımmm
ben bugün daha fenayım
sadece mentollü şeker veya ekşi şeyler miğdemin bulantısını geçiriyor.
iyykkk...
sizlerde neler var bakalım??
ayy kuzummmm bebişlerin sımsıkı tutunur inşallah sanaaaa
hayırlı habrlerini bekliyoruzzz
cnım benim batın nezaman ? ben iki gün önce idrarda öğrendim ertesi gün kanda baktırdım. hormon nun vucutta salgılanmasıtla alakalı. evde yapacaksan sabah ilk idrarla yapmalısın
Tubişimmm, hoşgeldin kuzuuummmm
İnş.canım gelen olmaz yarın normal test yapsak çıkmaz mı acaba işten izin alamadım müdür gitti gelmez daha
ne güzel yazmışsın tatlım yaaa artık bende istiyorum anne olmakBebek sahibi olmak isteyen bayanların korunmayı bıraktıktan sonra ilk ay itibarıyla heyecan içinde merak ettikleri bir sorudur hamilemiyim. Bu mucizevi duyguyu yaşamak yaradanın bayanlara bir lütfudur muhakkak. Hamileliğinizin ilk ayında sizi bekleyen bedensel ve ruhsal değişiklikler nelerdir bunlara bir gözatalım…
Hormonlarınız ve bütün vücudunuz bebek için çalışmaya başladığından itibaren ilk belirti bir çok bayanda göğüslerde gözlemlenir. Bu belirtiler göğüslerde sızlama, göğüslerde şişme, hassasiyet, göğüs uçlarında kararma şeklinde olabilir. Bir başka belirti de bel ağrısıdır. Sırtınızda yük taşıyormuş gibi hissetmeniz olasıdır. Ve uykusuzluk; ne kadar uyusanız da gebelik, doğum, ovulasyon, kadın doğum, hafta hafta gebelik, sezeryan, yumurtlama günü, kanama, hamilelik uykuya doymayabilirisiniz. İdrarınızı da kesik kesik yapmaya başlamış olabilirsiniz. Adet döneminiz yakınsa eğer adet olacakmış gibi hissetmeniz çok normaldir. Bu belirtiler kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Hepsini aynı anda yaşayabilirsinizde yada sadece bir kaçını yaşayabilirsiniz. Unutmayın bir bayanın iki hamileliği arasında bile farklar vardır. 6. Haftadan itibaren ise mide bulantısı kusma ve halsizlik yaşayabilirsiniz. Bulantı ve kusma dönemini yalnız geçirmek zor gelebilir. Özellikle yemek yapmakta güçlük çekiyorsanız çevrenizden yardım almanın faydasını görebilirsiniz. Bu dönem hiç geçmeyecekmiş gibi gelse de 2-4 hafta arasında sürmektedir. 3. Aydan sonra hamileliğinizin balayı dönemine girersiniz. Hamileliğinizin keyfini çıkarın hanımlar…herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.
Yazan: Şeyda Kaçmaz ÇOBAN
Bugün canım hemen gelen yok...Sabah yapayım dıyorum heycanlandım
canım hoş geldin . hamilelik bulantısına en iyi zencefil geliyor. denedim .zencefil çayı yada şekeri bir dene
Tubişimmm, hoşgeldin kuzuuummmm
cnım benim batın nezaman ? ben iki gün önce idrarda öğrendim ertesi gün kanda baktırdım. hormon nun vucutta salgılanmasıtla alakalı. evde yapacaksan sabah ilk idrarla yapmalısın
hadi hayırlısı negaatif çıkarsa endişelenme regl başlamadıkça umudumuzu kaybetmiyoruz. tamammı?
ne güzel yazmışsın tatlım yaaa artık bende istiyorum anne olmak
canım sağol ben yazmadım internette okudum hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim :)
Allah herkese versin inşallahhh
phia ne yapıyorsun kuzum
hoşbuldum phiammmmmmm
nasılsın bakalımm çatlak patlak yumoşlummm
phia ellerine sağlık canım aralıkta senide listede hamiş görelim inşallah. ammiiiin Allahım emeklerini boşa çıkartmasın.