• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
herkese merhaba. canım normalde adet öncesi nerdeyse kuru oluyorsun .benimde adet öncem öyleydi cok değil ama krem gibi azar azar akıntı geliyordu. rabbim sanada hayırlı sonuçlar nasip etsin

ay canım ağzından bal damlıyor.. bende neyi neye yoracağımı şaşırdım vallahi, 30 yaşında her ay nasıl olduğumu unuttum:1: hesapladığım bat dündü biliyorsun. dün testte çıkmadı, beyaz zaman zaman krem gibi bazen sıvı az az akıntı var, sağ tarafımda hafif sanki kasığıma biri bastırıyor gibi baskı var. inşallah bu sefer de psikolojik değildir bunlar. rabbim hayırlısını versin...

hormon seviyesinin gün aşırı 2 ye katlandığını düşünerek regl olmassam bugün yarın sabah yine test yapıcam... o çizgi testte çıkacak arkadaş modundayımmm:1::1:

ay canım ağzından bal damlıyor.. bende neyi neye yoracağımı şaşırdım vallahi, 30 yaşında her ay nasıl olduğumu unuttum:1: hesapladığım bat dündü biliyorsun. dün testte çıkmadı, beyaz zaman zaman krem gibi bazen sıvı az az akıntı var, sağ tarafımda hafif sanki kasığıma biri bastırıyor gibi baskı var. inşallah bu sefer de psikolojik değildir bunlar. rabbim hayırlısını versin...

hormon seviyesinin gün aşırı 2 ye katlandığını düşünerek regl olmassam bugün yarın sabah yine test yapıcam... o çizgi testte çıkacak arkadaş modundayımmm:1::1:

inşalllah canım .belirtileri çok dinleme. ordaysan ben hazırım de kendine. 2 sene yaşamadığım hiç bir belirti kalmadı .ama kuzum okadar sessiz sakin geldiki. test yapmadan birgün önce gece yatarken hafif kalbim sıkıştı okadar. inşallah güzel sonuc alıcan içime öyle geliyor. kasık ağrın fazla değil değilmi?

inşalllah canım .belirtileri çok dinleme. ordaysan ben hazırım de kendine. 2 sene yaşamadığım hiç bir belirti kalmadı .ama kuzum okadar sessiz sakin geldiki. test yapmadan birgün önce gece yatarken hafif kalbim sıkıştı okadar. inşallah güzel sonuc alıcan içime öyle geliyor. kasık ağrın fazla değil değilmi?

yok canım birkaç ay çok dinledim kendimi, bulantım bile vardı yani:1: kasığımdakine ağrı diyemem, hafif bir baskı hissi..

eveeettt...

bebişim ben burdayım, seni bekliyorum, burdayım de sevindir beni...

kızlar transferim oldu dualarınızı bekliyorummmmmmmmmm......hpinizi öpüyorum:16:

Ayyy, hadi bakalım canım, heyecanla bekliyoruz bebişlerinin haberini :16:

Kızlar bugun adet bugum ve gelen yok akıntı çok fazla inş..gelen olmaz yarın sabah test yapsam çıkarmı_?

Bugün de yapsan belli olur canım testte, tabi eğer geç yumurtlama durumu olmadıysa
:34:

Taydin, canım, hadi bakalım inşallah güzel haberini alırız canım
:16:

Kızlar, ben bi listemizi güncellemeye koyulayım, birkaç gündür elleyemedim, düzenleyeyim azcık :32:

galiba orda taydin nezaman bat

son 3 ay şöyle canım

10 eylülde bekliyordum 11 eylülde geldi,

9 ekimde beklerken 5 ekimde geldi,

en son da 1 kasımda geldi.

son 3 aya göre hesapladığımda 26 kasım çıkıyor bat. bugün 27 yani +1 oldu.. dün testte hiçbirşey çıkmadı. bugün yapmadım, aradan bir gün geçsin gelmesse yapayım dedim.. çok sakinim nedense...

Kızlar bugun adet bugum ve gelen yok akıntı çok fazla inş..gelen olmaz yarın sabah test yapsam çıkarmı_?

benim de aynı canım bat günüm aslında ama gelen yok şimdilik akıntım cok fazla üşütmekten de olabilir die kendimi cok heveslendirmek istemiyorum ama cok da merak ediyom acıkcası yarın bende hastaneye gidecektim zaten bakalım inş gelmez o zamana kadar

Bugün de yapsan belli olur canım testte, tabi eğer geç yumurtlama durumu olmadıysa

inşallah cicimmm, hoşgeldinn..

benim de aynı canım bat günüm aslında ama gelen yok şimdilik akıntım cok fazla üşütmekten de olabilir die kendimi cok heveslendirmek istemiyorum ama cok da merak ediyom acıkcası yarın bende hastaneye gidecektim zaten bakalım inş gelmez o zamana kadar

İnş.canım gelen olmaz yarın normal test yapsak çıkmaz mı acaba işten izin alamadım müdür gitti gelmez daha

inşallah cicimmm, hoşgeldinn..

son 3 ay şöyle canım

10 eylülde bekliyordum 11 eylülde geldi,

9 ekimde beklerken 5 ekimde geldi,

en son da 1 kasımda geldi.

son 3 aya göre hesapladığımda 26 kasım çıkıyor bat. bugün 27 yani +1 oldu.. dün testte hiçbirşey çıkmadı. bugün yapmadım, aradan bir gün geçsin gelmesse yapayım dedim.. çok sakinim nedense...

26 günde bir oluyorsun ozaman kanda olup olmadığı mutlaka çıkar

İnş.canım gelen olmaz normal test yapsak yarın sabah çıkmaz mı acaba işten izin alamadım müdür gitti gelmez daha..

oooofff Allahım ne heyecenlı bekleyişler bunlarr benim batıma 2 gün kaldı çook meraktayım her akıntımda lavoboya koşuyorum adetimmi geldi acaba diye yaaa ama adetim gelecek gibi kasıklarım ve göğüslerim ağriiiiiyy yaaaa :(

Son düzenleme:
İnş.canım gelen olmaz normal test yapsak yarın sabah çıkmaz mı acaba işten izin alamadım müdür gitti gelmez daha..

cnım benim batın nezaman ? ben iki gün önce idrarda öğrendim ertesi gün kanda baktırdım. hormon nun vucutta salgılanmasıtla alakalı. evde yapacaksan sabah ilk idrarla yapmalısın

Back