Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
gunaydın kızlart nasılsınz? ,,,,
ateşim 36,7 yukselmekte bakalım onumuzdeki gunler nolucak.... inş hamişimdir... dua edin banaateşim duşmesin...

inşallah düşmez canım bu ateş takibi işe yarıyor benim ateş 36.9 larda gidiyordu adet olacam gün 36.6 ya düştü anladım zaten o gün olacağını

kızlar bildiğiniz gibi bat 25 ti ama olmadım

bu ilk serohene kullandım adetlerim düzensiz normalde

doktoru aradım doğumdaymış

bu ilacı kullanan varsa eğer bana yardım edebilir mi??

bu ilaç hamilelik yoksa adeti söker mi zamnı gelince yoksa ben 2-3 ay sonramı adet olucam

canım yardımcı olmak isterdim ama bi bilgiin yok bu ilaçla ilgili

ayşeciğim üzme canını beterin beteri var Mevlam en yakın zamanda yüzünügüldürecek.Ben de bu ay yumurtlama takibi yaptım ama eşimin haberi yoktu.tabi doğal olarak o günleri değerlendirmek istedim görev gibi oldu bir nevi adamın haberi olmadığı için değişik bir durum oldu en olmayacak ay da oldu görüyorsun hem de nasıl bir hastalıkla mücadele ederken.Sen de en ummadığın zamanda güzel haberleri alacaksın eminim kalbinin güzellikleri hayatına da yansısın inşallah:))

yine de teşekkür ederim cevap verdiğin için

ne zor düzensiz adet olmak yaa :)
canım bugüne kadar hiç adetim geçikmezdi bebek istemeye başlayınca adetlerim hep geç gelmeye başladı bu ayda kistten dolayı ilaç kullandım cumartesi adet oldum şimdi 3 ay deneme yapıcaz sen ne zamandır istiyorsun tatlım

ben geçen sene yasmini bıraktım o ay hamile kaldım malesef düştü

ve o zamandır hiç bu konuyu gündeme almadık

ama geçen ay doktora gittim aslında adet düzensizliği için gitmiştim ama doktor pek öyle algılamadı

testlerimi yaptı serophene verdi

25 ekimdi adet tarihim ama bu ay ne gelen vaar ne giden yine

gene sefer 81 gün sürdü adet aralığım var çatlayacaktım

arkadaşlar kan testi yaptırdım bu sabah tekrar 241.55 çıktı bata 1 gün var.c.tesi 60 çıkmıştı,perşembe 19,49 artış normal mi? sizce saat 1.30 da kolposkopi için randevum var bakalım neolacak dua edin bana ne olur çok korkuyorum(

aminnnnnnnnmn canım benim ama olmuyorsa en iyisi asılama belki nasipimiz ordadaır napalım ben istemiyordum asılama oldum bak nasip belki bebegim benimledirr cuma günü kan testi yaptırcam bakalım sonuc ne olacak

tebrik ederimm sonuç bence çok iYİ

3.ay bu ay.

Teşekkür ederim canım.Çalışıyorum ama gel bi de bana sor.Aklımdan çıkmıyor dünkü sıkıntımız.İnsan stres oluyormuş olmayınca.Allahtan ateşim bugün düştü 0,1 derece daha.Yumurtlamadım anlayacağın.Ama her an olabilir.Akıntım onu gösteriyor çünkü

Herşey yoluna girecek rahat ol fmfm..Dün meryem suresini okumuştum sana ve diğer arkadaşlara da dua ettim.. Allah kabul etsin...

Bak ne güzel daha fırsatın var demek ki olayı biraz akışına bırak diyeceğim ama çok zor biliyorum.Diyorum ya benim de sanki görev gibi olmuştu birkaç gün sora düşündüm görev gibi çocuk mu yapılır diye ben bir de bu kadar hamile kalmış biriyim ilk kez bu şekle girdim hep bir anda hamile kaldığım için .Mesele hamile kalmak değil inan sağlıkla o hamileliği tamamlayıp bebeğini kucağına almak.Benim söylemeye utanıyorum ama 8.hamileliğim bu,sonuç 2 evladım var anladın mı canım.Yani Allah sana tatlı yavruları kucağına almak nasip etsin bana da çok dua et

Bizim başka sorunlarımız var o yüzden gerginiz aslında.Bebek konusu değil bizi asıl geren.Tabi o da olmadıkça üzüyor insanı.Baktığım her yerde çocuklu,hamile,bebekli,2 veya 3.bekleyen kadınlar görüyorum sanki.Kıskanıyorum biraz ama kötü anlamda değil.Daha çok dikkatimizi çekiyor artık ikizler,bebekler,gebeler...Allahım şu sıkıntılı günlerimde hızır gibi yetişse de yüzümü güldürse.Kün fe yekun....

güldürecek emin ol sen kalbi çok iyi birisin.Mevlam seni darda bırakmayacak şu sıkıntılı zamanlarda bana söylediklerinle çok destek oldun,moral verdin.Allah hem hasta duasını,hem hamile duasını geri çevirmez ümidiyle çok dua ediyorum "Mevlam sana ve diğer bütün arkadaşlara en yakın zamanda hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah"AMİN

SLM NERELERDESİN GÖRÜŞEMEDİK EPEYDİR. ne var ne yok ben pek takip edemedim ?? minikkelebeğin durumuna çok üzüldüm ya. allah tekrarını yaşatmasın. ben bu ay yeniden deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…