gunaydın kızlart nasılsınz? ,,,,
ateşim 36,7 yukselmekte bakalım onumuzdeki gunler nolucak.... inş hamişimdir... dua edin banaateşim duşmesin...
kızlar bildiğiniz gibi bat 25 ti ama olmadım
bu ilk serohene kullandım adetlerim düzensiz normalde
doktoru aradım doğumdaymış
bu ilacı kullanan varsa eğer bana yardım edebilir mi??
bu ilaç hamilelik yoksa adeti söker mi zamnı gelince yoksa ben 2-3 ay sonramı adet olucam
canım yardımcı olmak isterdim ama bi bilgiin yok bu ilaçla ilgili
Evet eşimde böyle söyler.Kafamda bi sorun varken hiçbir şey beni tetiklemez diye.Zor bi dönem geçiriyorum ben.Tabi o da etkileniyor.Ama bu kadarını tahmin etmemiştik.Hemde 4-5 kez deneyince kötü olduk ikimizde.O kadar tatlıya,desteğe rağmen birbirimize baktığımız anda bitiyor herşey.Ben ağlamaya başladım o an düşünsene.O kadar zordu bugün.O da erkenden yattı.Gitmedim yanına biraz kafasını dinlesin diye.Büyük ihtimal sıkıntıdan bu durum.Geçecek inşallah.Ama işte yumurtlama haftasına denk gelmesi kötü oldu.Kısmet değil demekki bu ay da.
canım bugüne kadar hiç adetim geçikmezdi bebek istemeye başlayınca adetlerim hep geç gelmeye başladı bu ayda kistten dolayı ilaç kullandım cumartesi adet oldum şimdi 3 ay deneme yapıcaz sen ne zamandır istiyorsun tatlımyine de teşekkür ederim cevap verdiğin için
ne zor düzensiz adet olmak yaa :)
canım bugüne kadar hiç adetim geçikmezdi bebek istemeye başlayınca adetlerim hep geç gelmeye başladı bu ayda kistten dolayı ilaç kullandım cumartesi adet oldum şimdi 3 ay deneme yapıcaz sen ne zamandır istiyorsun tatlım
hayırlı olsun tekrar evin canım.
demek aşılama oldun hadi hayırlısı. inşallah bebeğin tutunur sana canım, hakkında hayırlısı olsun.
valla ben aynı durumdayım bi gelişme yok, 4 kez klomen kullandım, çatlatma iğnesi de oldum. bitkisel olarak da destekliyorum hem kendimi hem eşimi ama yok olmadı, olmuyo( 1-2 aya kadar olmazsa ben de aşılama düşünüyorum artık..inşallah Rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip eder hepimize tüm isteyenlere canm
fmfm doktor randevun bugün mü?
arkadaşlar kan testi yaptırdım bu sabah tekrar 241.55 çıktı bata 1 gün var.c.tesi 60 çıkmıştı,perşembe 19,49 artış normal mi? sizce saat 1.30 da kolposkopi için randevum var bakalım neolacak dua edin bana ne olur çok korkuyorum(
3.ay bu ay.ya tek bir gün tek bir ay değil ki ayşem .dedim ya buolya bebek yapıcaz diye girince olmuyor. kimi aylar kendimi tavuk gibi hissederdim . olmasın derdim ozaman . yapmayın kendinize o şekil de bir şeler ye hadi yap zor gülüm ya. nekadardır bebek istiyorsunuz.
ayşeciğim üzme canını beterin beteri var Mevlam en yakın zamanda yüzünügüldürecek.Ben de bu ay yumurtlama takibi yaptım ama eşimin haberi yoktu.tabi doğal olarak o günleri değerlendirmek istedim görev gibi oldu bir nevi adamın haberi olmadığı için değişik bir durum oldu en olmayacak ay da oldu görüyorsun hem de nasıl bir hastalıkla mücadele ederken.Sen de en ummadığın zamanda güzel haberleri alacaksın eminim kalbinin güzellikleri hayatına da yansısın inşallah:))
evet canım bugün 1.30 da dua edin nolur bebeğe birşey olmadan bu hastalığı atlatayım.
arkadaşlar kan testi yaptırdım bu sabah tekrar 241.55 çıktı bata 1 gün var.c.tesi 60 çıkmıştı,perşembe 19,49 artış normal mi? sizce saat 1.30 da kolposkopi için randevum var bakalım neolacak dua edin bana ne olur çok korkuyorum(
3.ay bu ay.
Teşekkür ederim canım.Çalışıyorum ama gel bi de bana sor.Aklımdan çıkmıyor dünkü sıkıntımız.İnsan stres oluyormuş olmayınca.Allahtan ateşim bugün düştü 0,1 derece daha.Yumurtlamadım anlayacağın.Ama her an olabilir.Akıntım onu gösteriyor çünkü
Herşey yoluna girecek rahat ol fmfm..Dün meryem suresini okumuştum sana ve diğer arkadaşlara da dua ettim.. Allah kabul etsin...
Bak ne güzel daha fırsatın var demek ki olayı biraz akışına bırak diyeceğim ama çok zor biliyorum.Diyorum ya benim de sanki görev gibi olmuştu birkaç gün sora düşündüm görev gibi çocuk mu yapılır diye ben bir de bu kadar hamile kalmış biriyim ilk kez bu şekle girdim hep bir anda hamile kaldığım için .Mesele hamile kalmak değil inan sağlıkla o hamileliği tamamlayıp bebeğini kucağına almak.Benim söylemeye utanıyorum ama 8.hamileliğim bu,sonuç 2 evladım var anladın mı canım.Yani Allah sana tatlı yavruları kucağına almak nasip etsin bana da çok dua et
Bizim başka sorunlarımız var o yüzden gerginiz aslında.Bebek konusu değil bizi asıl geren.Tabi o da olmadıkça üzüyor insanı.Baktığım her yerde çocuklu,hamile,bebekli,2 veya 3.bekleyen kadınlar görüyorum sanki.Kıskanıyorum biraz ama kötü anlamda değil.Daha çok dikkatimizi çekiyor artık ikizler,bebekler,gebeler...Allahım şu sıkıntılı günlerimde hızır gibi yetişse de yüzümü güldürse.Kün fe yekun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?