çok teşkkür ederimmmm cnmmgözün aydın olsun canım çok sevindim
çok teşekkürlerrrr..tebrik ederıııımmm
Kendi yazdığıma alıntı yapmışım heyecandan. Nrkny canım gözlerin aydın. Allahım hayırlı uğurlu kıdemli etsin inşallah .tebrikler
canım dr ayrıntılı bir şekilde anlatmadımı. normalde ne zaman adet olmangerekiyormuş yani ilaç bitincemi
canım dr ayrıntılı bir şekilde anlatmadımı. normalde ne zaman adet olmangerekiyormuş yani ilaç bitincemi
duzene gırmesı lazım cnm gecıkme yasamaman lazımdı..yumurtanın catlamıs oldugu zamana baglı tabı catlatma ıgnesı falan oldun muya kızlar yumurta geliştirmek için kullanılan ilaçlar (kloman/serophene) hamilelik oluşmadıysa düzensiz adette adet kanamasını getirir mi ??
yoksa düzensizlik devam eder mi?
günaydın kızlarrr nasılsınızz???
TAYDİNNN
KUZUM NAPTINNNN
AKLIM SENDEEEEEEEEEEE
kızlarrrr beta hcg 29 hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))
duzene gırmesı lazım cnm gecıkme yasamaman lazımdı..yumurtanın catlamıs oldugu zamana baglı tabı catlatma ıgnesı falan oldun mu
napıyım canım, sabah kalkar kalkmaz gittim eczaneye test aldım, eve gelip yaptım ama ikinci çizgiden eser yok.. henüz kırmızılardan da eser yok.. üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim canım..
tebrikler canım.. darısı başımıza inşallah..
uzulme bence sevın :)) umudumuzunda olması guzel bıse:))
duzene gırmesı lazım cnm gecıkme yasamaman lazımdı..yumurtanın catlamıs oldugu zamana baglı tabı catlatma ıgnesı falan oldun mu
beklemekten başka çarem kalmadı. son aylarda hep 3-4 gün erken geldi. bu ay da gecikecek herhalde.. hayırlısı Allah'tan...[/QU
bende test yaptım bu sabah tek çizgiyi gördüm
doktor 10 gün bekleyelim dedi
ne zor şey bu beklemek, hepimiz için hayırlı olur inşallah :))
beklemekten başka çarem kalmadı. son aylarda hep 3-4 gün erken geldi. bu ay da gecikecek herhalde.. hayırlısı Allah'tan...
zaten bu adet sapıtmasına sınır oluyorum,,
benımde korunmayı bırakdıgımızdan berı sadece 1 ay sapıtmadı onun dısında hep sapıtık durumda
korunmayı bırakalı 10 ay oldu, ilk aylarda beklemiyordum zaten gebe kalmayı, ama artık ister istemez beklentim arttı.. hayırlısıyla bebişlerimize kavuşsak...
kızlar ne yapıyorsunuz başım çok ağrıyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?