Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
canım dr ayrıntılı bir şekilde anlatmadımı. normalde ne zaman adet olmangerekiyormuş yani ilaç bitincemi

hyr o zaman bahsetmemişti bende düzensizliği biliyor ya yumurtam gelişip çatlayacak mantık olarak adet olucam die sormamıştım

şimdide doğumda

canım dr ayrıntılı bir şekilde anlatmadımı. normalde ne zaman adet olmangerekiyormuş yani ilaç bitincemi

hyr o zaman bahsetmemişti bende düzensizliği biliyor ya yumurtam gelişip çatlayacak mantık olarak adet olucam die sormamıştım

şimdide doğumda

Merhaba arkadaşlar benimde 3 günlük bi gecikmeden sonra bugün yine kırmızıları gördüm malesef. Kısmet önümüzdeki aylara bakıcaz artık haber veriyim dedim.

ya kızlar yumurta geliştirmek için kullanılan ilaçlar (kloman/serophene) hamilelik oluşmadıysa düzensiz adette adet kanamasını getirir mi ??

yoksa düzensizlik devam eder mi?
duzene gırmesı lazım cnm gecıkme yasamaman lazımdı..yumurtanın catlamıs oldugu zamana baglı tabı catlatma ıgnesı falan oldun mu

günaydın kızlarrr nasılsınızz???

TAYDİNNN
KUZUM NAPTINNNN
AKLIM SENDEEEEEEEEEEE

napıyım canım, sabah kalkar kalkmaz gittim eczaneye test aldım, eve gelip yaptım ama ikinci çizgiden eser yok.. henüz kırmızılardan da eser yok.. üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim canım..

kızlarrrr beta hcg 29 hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))

tebrikler canım.. darısı başımıza inşallah..

duzene gırmesı lazım cnm gecıkme yasamaman lazımdı..yumurtanın catlamıs oldugu zamana baglı tabı catlatma ıgnesı falan oldun mu

üff ya ayın 11 inde yani 18. günde akıntım yapış yapış yumurta akı gibiydii

bende adet olmam gerekiyor die tahmin ediyordum ama olmadım 24 ü 30. günüydü

test yaptım negatif doktora ulaşamadım hala

neden adet olmadım pekii

uzulme bence sevın :)) umudumuzunda olması guzel bıse:))

hyr kendisi sadece ilaç verdi :) takip yada iğne yapmadı

az evvel ulaştım adet olmam gerekiyormuş

geç yumurtlamış olabilirmişim 10 gün bekleyelim dedi

hayır olsun ne diim

beklemekten başka çarem kalmadı. son aylarda hep 3-4 gün erken geldi. bu ay da gecikecek herhalde.. hayırlısı Allah'tan...

zaten bu adet sapıtmasına sınır oluyorum,,
benımde korunmayı bırakdıgımızdan berı sadece 1 ay sapıtmadı onun dısında hep sapıtık durumda

uff boyle hanı beklıoz da olmuyo bır sonrakı aya kalıo ,,test yapıoz negatıf cıkıo falan boyle okudukca test yapasım gelmıo dıom kesın bende adet olurum,,,uff kacınılmaz son :)

zaten bu adet sapıtmasına sınır oluyorum,,
benımde korunmayı bırakdıgımızdan berı sadece 1 ay sapıtmadı onun dısında hep sapıtık durumda

korunmayı bırakalı 10 ay oldu, ilk aylarda beklemiyordum zaten gebe kalmayı, ama artık ister istemez beklentim arttı.. hayırlısıyla bebişlerimize kavuşsak...

korunmayı bırakalı 10 ay oldu, ilk aylarda beklemiyordum zaten gebe kalmayı, ama artık ister istemez beklentim arttı.. hayırlısıyla bebişlerimize kavuşsak...

hee benımde 6 ay oldu,,
bacım bızım bebeler nazlı ,,usengec,,totolarını kaldırıp gelemıolar gobıslerımıze ,,,

kızlar ne yapıyorsunuz başım çok ağrıyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…